Bărbați care utilizează stimulente sexuale și femei care epuizează sexual un bărbat


Valentin Pescaru,
psiholog, psihoterapeut, sexolog
http://psihologultau.net

Continuare la articolul “Tipuri de temperamente sexuale

Un temperament sexual des întâlnit este caracterizat de interesul deosebit pentru sex, de petrecerea unui timp important dedicat activității sexuale. Aceste persoane pun un accent exagerat pe viața lor sexuală, văzând în aceasta modul cel mai important de obținere a plăcerii.

Putem spune că se definesc prin activitatea lor sexuală. Sunt persoane cu un înalt nivel de energie, care desigur, trebuie descărcată frecvent pentru a se obține starea de calm; altfel persoanele vor fi nervoase, agitate, explozive. Aceste persoane sunt interesate doar de satisfacerea propriilor nevoi, întotdeauna în căutarea următoarei „victime”. „Victimă” – pentru ca nu sunt interesate de partener și de satisfacerea acestuia.

Bărbați care utilizează stimulente sexuale și femei care epuizează sexual un bărbat

Au o nevoie deosebită de a-și atesta „calitățile” sexuale, drept care caută aproape cu disperare laudele privind activitatea lor sexuală. Nu prea au imaginație, căci nu vor să piardă prea mult timp în poziții și excentricități sexuale, ci să ajungă la orgasm. În căutarea lor de atestare sexuală supremă, vor încerca însă orice mijloace pentru a-și îmbunătăți performanțele (caută realizarea unui act sexual care să dureze ore întregi – cantitatea în dauna calității).

sex-shutterstockBărbații vor utiliza frecvente stimulente sexuale pentru îmbunătățirea erecției, femeile – un act sexual care să epuizeze fizic bărbatul. Sunt persoane foarte încrezătoare în propriile capacități sexuale, până la proba contrarie (lipsa orgasmului, dificultatea de a mai obține erecția), când un eșec îi va arunca într-o suferință cumplită, căci le va dărâma brusc, toată încrederea – panică, depresie etc.

Lăutarii au unit Basarabia cu România
Articolul anterior
La 48 de ani arată mai bine decât fiica sa (Foto)
Articolul următor