Bomboanele mentolate ajută! Mituri despre sexul oral care s-au dovedit reale!

Cred că ești de acord cu faptul că sexul oral este încă un subiect tabu pentru multă lume. Vezi în articolul de mai jos care sunt acele mituri despre sexul oral care s-au dovedit reale.

separator

main-Cause-of-Oral-Cancer-01

Bomboanele mentolate ajută

Deşi nu există studii şi nu există o cale de a determina gradul de plăcere simţit de o persoană în timpul sexului oral, faptul că adaugi uleiuri esenţiale mentolate se pare că ajută.

Potrivit mai multor sondaje efectuate în Statele Unite, bărbaţii care au experimentat sexul oral după ce partenera lor a mestecat gumă cu mentă sau a mâncat bomboane mentolate au declarat că senzaţia de plăcere este mai mare.

Alimentele schimbă gustul

Faptul că unele alimente schimbă semnificativ gustul zonei intime şi cel al secreţiilor este acum 100% certificat.

Sparanghelul, usturoiul, ceapa şi unele băuturi alcoolice, cum ar fi berea, dar şi cafeaua sau broccoli schimbă în rău gustul spermei şi al secreţiilor feminine.

Ananasul proaspăt, pătrunjelul şi orice fruct foarte dulce (banane, prune, struguri) se pare că îmbunătăţesc gustul secreţiilor.

Accidente ciudate se pot întâmpla

În unele situaţii, foarte rare, maxilarul celui care „prestează” se poate încleşta într-un spasm dureros.

Asta nu înseamnă că trebuie sau nu trebuie să faci anumite mişcări în timp ce faci sex oral, deoarece viteza la care maxilarul se mişcă este rareori periculos de mare.

Bărbaţii fac la fel de mult sex oral ca și femeile

În ciuda presupunerilor şi filmelor pentru adulţi, în care mai mult femeile fac asemenea „cadouri” partenerilor, studiile arată că bărbaţii fac sex oral la fel de des pe cât primesc.

Societatea s-a modernizat mult în ultimii 50 de ani şi oamenii sunt mai dispuşi să încerce lucruri noi şi plăcute.

În plus, sexul nu mai este atât de secret ca pe vremuri şi multă lume a aflat de beneficiile diversificării în aşternut.

Sursa: unica.ro

La 92 de ani, mama lui Sylvester Stallone se antrenează la sală!
Articolul anterior
Actrița de origine româno- canadiană Claudia Motea vine la Chișinău! Va ține în fața doritorilor și ore de actorie!
Articolul următor
Alte articole interesante