Calculează-ți cifra căsniciei. Ce spune ea despre mariajul tău!

Numerologia îţi poate oferi diverse informații despre  mariajul tău. Ai aceleaşi visuri şi aşteptări ca și alesul tău? Sunteți făcuți unul pentru altul? Răspunsurile le găseşti într-o cifră.

separator

Fiecare relaţie are propriul destin, o identitate, un viitor relevat prin analiză numerologică.

Cum se calculează:

Ca să afli ce tip de căsnicie ai şi cum ţi se anunţă viitorul în doi, notează numele tău şi pe cel al soţului astfel:

PRENUMELE TĂU + PRENUMELE  LUI + NUMELE DE FAMILIE

(De exemplu: Maria + Radu + Ionescu)

Ştii deja, dacă ai citit articolele noastre anterioare, că fiecărei litere din nume îi corespunde vibraţia unei anumite cifre:

a, j, s – 1;

b, k, t – 2;

c, l, u – 3;

d, m, v, – 4;

e, n, w – 5;

f, o, x, – 6;

g, p, y – 7;

h, q, z – 8;

i, r – 9.

Cifrele corespunzătoare fiecărei litere a numelui se însumează până când, la final, rămâne o singură cifră. În cazul cuplului Maria + Radu Ionescu, calculul se face astfel:

4+1+9+9+1 (Maria) + 9+1+4+3 (Radu) + 9+6+5+5+1+3+3 (Ionescu). Rezultatul este 73, adică 7+3 = 10. Prin urmare, cifra căsniciei este 1+0 = 1.

Iată mai jos interpretarea pentru fiecare cifră a căsniciei:

1. Căsnicie dinamică

Sunteţi foarte tandri, îngăduitori şi iubitori unul cu celălalt, fără accese de gelozie şi îngrădiri ale libertăţii personale. Vă plăceţi şi vă acceptaţi aşa cum sunteţi, dar se întâmplă să apară conflicte, iar în acele clipe nu prea ştiţi cum să reacţionaţi. În momentele foarte tensionate, pot apărea despărţiri temporare, de genul „îmi iau jucăriile şi plec“, dar împăcările sunt dulci. Dacă încă nu aveţi copii, mare grijă când vor veni pe lume, pentru că emoţiile de părinte pot genera tensiuni, pe lângă fireştile răsturnări ale ordinii priorităţilor. În anii de maturitate ai căsniciei, există riscul să vă înstrăinaţi din cauza lipsei de comunicare.

2. Căsnicie de cinci stele

Sunteţi naturali, spontani şi jucăuşi împreună, vă place să descoperiţi locuri noi, să vă dedicaţi pasiunilor comune. Păreţi cuplul perfect şi stârniţi invidia celor care nu şi-au găsit perechea. Ce vă poate destabiliza sunt lipsurile materiale, pentru că funcţionaţi de minune doar într-un mediu de confort şi stabilitate materială. Cu timpul, nevoia de a vă întreţine fericirea cu ajutorul banilor vă concentrează prea mult atenţia asupra carierei. Soluţia ar fi să încercați să vă bucuraţi şi de clipele banale petrecute împreună. Mulţi divorţează din cauza banilor, iar acesta e un lucru foarte trist, mai ales că sentimentele adevărate au fost, sunt şi vor fi nepreţuite.

3. Căsnicie adaptabilă

Aveţi o relaţie viguroasă, capabilă să reziste intemperiilor de orice fel şi extrem de adaptabilă schimbărilor de mediu financiar sau personal. Vă place amândurora adrenalina provocărilor de zi cu zi, iar o situaţie calmă, fie ea şi prosperă, vă plictiseşte de moarte. Vă trebuie în permanenţă un ţel de care să vă entuziasmaţi, un plan pe care să-l duceţi la împlinire, chit că este vorba de o afacere sau de o vacanţă exotică. Imuni în fața stimulilor negativi exteriori, voi puteţi deveni singurii duşmani ai relaţiei voastre dacă o luaţi pe panta egoismului.

4. Căsnicie emoțională

Mariajul vostru se bazează pe o profundă legătură sufletească, pe comunicare spirituală. Împreună trăiţi clipe ca-n poveşti, dar există riscul de a ajunge să vă sufocaţi unul pe celălalt din prea multă… dragoste. Nu există spaţiu personal (practic, sunteţi nedespărţiţi), iar pe termen lung, visul frumos se poate transforma în coşmar dacă intervin abuzul emoţional sau încercările de manipulare. După ani petrecuţi împreună, unul dintre voi se poate trezi că a trăit exclusiv prin celălalt şi a renunţat la personalitatea şi visurile lui. Această revelaţie poate duce la o ruptură.

5. Căsnicie erotică

„Patul le face, patul le desface“ e zicala care defineşte cel mai bine relația voastră. Vă simţiţi extrem de atraşi fizic unul de celălalt şi aceasta e baza mariajului vostru. V-aţi căsătorit, probabil, la puţin timp după ce v-aţi cunoscut, împinşi de pasiune. Din păcate, cum nu puteţi petrece toată ziua la orizontală, pot apărea probleme cauzate de diferenţele de viziune şi ies la iveală incompatibilităţile. Dacă s-a întâmplat, însă, să vă potriviţi bine şi pe alte planuri, nu doar cel sexual, va așteaptă o lungă, fericită şi… sexy călătorie în doi.

6. Căsnicie… căznită

Voi vă străduiţi prea mult să vă fie bine, aveţi obsesia perfecţiunii, dar, se ştie, aceasta nu există. De aici, multe frustrări, reproşuri, neînţelegeri. Comunicaţi foarte bine la nivel intelectual, din punct de vedere social sunteţi pe acelaşi plan, dar simţiţi mereu nevoia de subiecte noi de conversaţii şi, dacă la început polemizaţi cordial, până la urmă, se încing certuri crunte. Conversaţiile muşcătoare dintre voi sunt pline de sare şi piper, dar, în timp, acestea pot slăbi legăturile emoţionale şi otrăvesc relaţia. Sunteţi destul de vulnerabili la intrigi – deci, dacă vrea cineva să-şi bage coada în relaţia voastră, din păcate, reuşeşte. Trebuie să învăţaţi lecţia încrederii şi a toleranţei.

7. Căsnicie cu surprize

Ba vă certaţi, ba vă împăcaţi, ba vă despărţiţi „definitiv“ ca apoi toată lumea să asiste la o nouă reconciliere sau o nouă… nuntă. Toate neînţelegerile se nasc din cauză că ţineţi la libertatea voastră personală, dar, în acelaşi timp, sunteţi foarte geloşi. Trăiţi ceea ce se cheamă o relaţie cu năbădăi, lipsită de plictiseală, dar şi de confortul emoţional atât de necesar unei familii armonioase. Vor exista şi probleme legate de tendinţa unuia dintre parteneri spre infidelitate. Este posibil să apară momente în care partenerul înşelat să facă apel la întreaga sa putere de înţelegere și să închidă ochii. Dar la fel de posibil e ca un astfel de incident să pună capăt căsniciei voastre.

8. Căsnicie longevivă

Aveţi toate şansele să îmbătrâniţi împreună, pentru că trecerea timpului nu erodează relaţia, dimpotrivă, o face tot mai solidă. La voi, problemele apar sau au apărut la începutul căsniciei, până la rodajul traiului în comun. Pe măsură ce vă cunoaşteţi mai bine, învăţaţi să vă respectaţi, să treceţi cu vederea părţile negative ale persoanei de lângă voi. Veţi găsi satisfacţie şi bucurie prin copiii voştri şi sunteţi dedicaţi în totalitate familiei. Se poate spune că aţi descoperit secretele fericirii în căsnicie.

9. Căsnicie optimistă

De-a lungul vremii, întâmpinaţi obstacole ce ţin îndeosebi de aspectul material. Dar înfruntaţi problemele financiare cu seninătate şi optimism, crezând cu tărie că veţi izbuti împreună să învingeţi greutăţile. Primejdiile care ameninţă pacea acestei căsnicii vin din afara sferei financiare – cu timpul, unul dintre voi va încerca să-l domine şi să-l controleze pe celălalt. Apar astfel accesele de gelozie, posesivitate şi acuzaţii lansate la nervi, pe care aţi putea să le regretaţi ulterior.

sursa

Distrează-te cu iubitul tău acasă! Alungă plictiseala și economisește bani
Articolul anterior
Soția l-a rugat să meargă la întâlnire cu o altă femeie. Ce a urmat este incredibil!
Articolul următor