Cinci poziții pentru o partidă de sex la balcon!

Pe

separator
ntru că sezonul cald a intrat în drepturi, poți da frâu liber fanteziilor. Nu mai trebuie să te limitezi la sexul  în dormitor pentru că-ți poți permite să experimentezi și în aer liber. Iar un loc ideal poate deveni balconul. Îți propunem cinci poziții potrivite!

Doggy style

Rapidă şi discretă, această poziţie vă permite câteva minute de plăcere oriunde şi oricând. Şi este ideală pentru sex la balcon. În plus, oferă satisfacţie garantată. În picioare, cu spatele spre partener, apleacă-te sprijinindu-te de balustradă. Această tehnică permite stimularea punctului G şi favorizează o penetrare adâncă. Iubitul tău va avea mâinile libere pentru atingeri fierbinţi.

Faţă în faţă

Ca orice poziţie în picioare, această tehnică poate fi pusă în practică în orice loc şi asta pentru că nu necesită mult spaţiu. Faţă în faţă, ridică un picior şi încolăceşte-l în jurul partenerului. Pentru mai multă stabilitate, sprijină-te de un perete. Dacă eşti flexibilă, poţi ridica piciorul pe umărul lui. Îmbrăţişează-l şi lasă-te uşor pe spate pentru mai mult echilibru şi o penetrare uşoară.

Suspendată

Dacă ai un partener cu braţe puternice, atunci trebuie să încercaţi această poziţie. Începeţi stând faţă în faţă, în picioare. Iubitul te va ridica în timp ce îţi încrucişezi picioarele în jurul şoldurilor lui. Partenerul te va susţine plasându-şi mâinile pe posteriorul tău. Pentru mai multă siguranţă, te poţi sprijini de un perete. Această poziţie permite o penetrare adâncă şi îţi va întări muşchii abdomenului, a coapselor şi ai spatelui.

Scăunelul

O poziţie pe cât de simplă, pe atât de plăcută pentru ambii parteneri, scăunelul se numără printre preferatele masculilor. Motivul? Ca şi celelalte poziţii în care femeia stă deasupra, doamnele fac toată treaba, iar domnii se pot relaxa şi bucura de experienţă. Iubitul tău se va aşeza pe scaun, iar tu în braţele lui. Pentru o penetrare mai uşoară, te poţi apleca uşor în faţă.

Călăreaţa

Poziţiile în care stai deasupra îţi oferă cele mai intense orgasme. Pentru mai multă plăcere, apropie-ţi trupul spre pieptul partenerului. Iubitul tău îşi poate încrucişa picioarele sau îşi poate ridica genunchii pentru ca tu să te sprijini de ei. Mişcă-te astfel încât să-i atingi abdomenul cu osul pubian. Nu doar că punctul tău G este stimulat prin penetrare, dar şi clitorisul va fi trezit de atingerea cu abdomenul său. În această poziţie tu controlezi ritmul, intensitatea mişcărilor şi unghiul de penetrare.

 

sursa

Numele participantelor proiectului „Slăbeşte Sănătos”
Articolul anterior
Fostul soț nu achită pensia de întreținere pentru copii. Ce să fac?
Articolul următor
Alte articole interesante