Cum poţi întârzia ejacularea partenerului în timpul sexului

S-a întâmplat ca în timpul unei partide de sex aceasta să devină prea scurtă

separator
iar tu nu apuci să te bucuri de tot ce s-ar putea… Iată deci cum îi poţi întârzia ejacularea partenerului în timpul sexului.

646x404


Poziţiile sexuale care întârzie ejacularea

Dacă vrei că partida să dureze mai mult timp, încercați mai multe poziţii sexuale în care el să nu fie la fel de bine stimulat. Spre exemplu, dacă stai tu deasupra, cu condiţia ca el să nu se mişte, partida va dura cu siguranţă mai mult timp. Alte poziţii pentru a-i întârzia ejacularea sunt cele în picioare – tu te poţi sprijini fie de perete, fie poţi sta pe o masă sau un birou, la înălţimea pelvisului său.

A doua partidă de sex durează mai mult

Dacă a ejaculat o dată şi este pregătit pentru a doua partidă de sex, durata va fi mult mai mare. Aici poți interveni cu sex oral sau masturbare.

Folosește prezervativul

Chiar dacă vă protejați prin alte metode şi nu există problema transmiterii bolilor sexuale, iubitul tău tot ar trebui să poarte prezervativ, pentru că astfel partida ar putea dura mai mult. În plus, există prezervative care are în gamă şi un tip de contraceptiv făcut special pentru a întârzia momentul ejaculării prin faptul că îi amorţeşte un pic penisul. Doar că el nu se va mai bucura de aceleaşi senzaţii plăcute.

Se opreşte când simte că se apropie…

O altă metodă pentru a prelungi partida de sex este să se oprească de fiecare dată când se apropie de ejaculare. De asemenea, atunci când se opreşte, ar putea să strângă baza penisului cu două degete, până se mai relaxează un pic. Apoi puteţi continua partida de amor.

Sursa

Ninela Caranfil: ” Întotdeauna am împrumutat, ca să fiu elegantă. Toată viața am fost săracă.”
Articolul anterior
Anna Lesko îşi arată cu mândrie burtica
Articolul următor
Alte articole interesante