Emoționant! Și-a filmat mama pentru a-i găsi un iubit

Un tânăr și-a filmat în secret mama și a postat materialele pe internet. Acesta vorbește despre toate lucrurile pe care le face și le iubește mama sa în speranța că îi va găsi un iubit.

separator

„Lumea în care trăim este un loc minunat. De fapt, acesta este locul meu preferat din tot universul. Nu am călătorit foarte mult, însă Marte nu pare a fi o planetă foarte prietenoasă, dacă înțelegeți ce vreau să spun.

Chiar dacă toți suntem unici și speciali în felul nostru, îmi place să cred că în esență suntem toți la fel… sau, cel puțin, în interiorul nostru toți ne dorim același lucru: să iubim și să fim iubiți. Și după aceste cuvinte frumoase aș vrea să vă fac cunoștință cu mama mea.

În acest moment probabil că vă întrebați despre ce este vorba în acest filmuleț. Pe scurt, mama mea este singură și merită un bărbat bun. În ultimii ani a încercat să găsească dragostea și chiar a mers la câteva întâlniri care, din păcate, nu au decurs tocmai bine.

Așadar, ce tip de bărbat este potrivit pentru mama mea? Cred că ar fi vorba despre un bărbat căruia să-i placă lucrurile care îi plac ei. Ce îi place ei?

Mamei mele îi place tenisul, înotul, natura, yoga, să se relaxeze la soare, arta, berea, plimbările cu bicicleta, călătoriile, să se distreze, să danseze, să iasă în oraș cu cea mai bună prietenă a sa… și, cel mai important lucru, să aibă grijă de sora sa, de mama sa… și de toată familia.”, spune Alex.

sursa

Nu a fost acceptată pe covorul roșu la Cannes pentru că nu putea purta tocuri!
Articolul anterior
Te trec fiorii. Natalia Barbu cântă despre mama!
Articolul următor
Alte articole interesante