Locuitorii unei metropole fac sex foarte rar

Locuitorii din Hong Kong sunt consideraţi cei care au cele mai puţine cunoştinţe legate de sex din lume.

separator

„Oamenii susţin că locuitorii Hong Kong-ului au cele mai puţine cunoştinţe despre sex din lume. Unul dintre motive este faptul că nu au unde să facă sex”, susţine profesorul Emil Ng, directorul adjunct al Institutului Familiei din Hong Kong, citat de AFP.

4583_dericwan0901152n_57076400

Presiunile financiare, ambiţiile profesionale şi spaţiul de locuit extrem de limitat, sunt văzute ca un obstacol în activitatea sexuală a unui cuplu. Iar aceast lucru a dus la o natalitate foarte scăzută -una dintre cele mai mici din lume- cu aproximativ 1,04 naşteri pentru fiecare femeie, conform World Bank.

Din cauza preţurilor mari al locuinţelor -majoritatea tinerilor stau cu părinţii în apartamente înghesuite – este cel mai important factor care împiedică locuitorii Hong Kong-ului să facă sex.

Un studiu publicat în 2011 susţine că marea majoritate se mulţumeşte să facă sex o singură dată pe săptămână, Hong Kong-ul aflându-se şi în capătul listei în topul anual realizat de Durex. Un studiu realizat anul trecut a arătat că mai mult de 39 la sută dintre cetăţenii chinezi susţin că sunt inactivi din punct de vedere sexual.

Sursa

Spală caloriile la Aqua Sport!
Articolul anterior
Ce e bine să mănânci, ca un tratament să funcţioneze!
Articolul următor