Negociază inteligent cu iubitul, ca să obţii ce-ți doreşti!

Negocierea între doi parteneri poate fi un joc destul de interesant care face relația dintre doi parteneri mult mai atractivă. O negociere ar trebui întodeauna să înceapă de la a recunoaște nevoile celuilalt, până la a găsi soluții. Vezi mai jos cum poți negocia cu iubitul ca în final să obții ce vrei.

separator
Cum-negociezi-cu-iubitul

Reguli pentru o negociere perfectă cu partenerul

1. Fii clară. Noi femeile avem talentul de a vorbi mult și complicat.

3Cel mai ușor mod de a te apropia de el, ar fi să fii cât mai clară în expresii, nu încerca să-l încurci foarte tare. Deseori multe cuvinte nu spun nimic. Astfel, chiar dacă va ceda, va rămâne cu ideea că îl vrăjești. Iar tehnica vorbitului mult n-o să dea rezultate chiar cu toate argumentele din lume.

2. Câștigă-i inima. Tu ești inima bărbatului, dacă acesta te iubește.

Astfel, pentru a obține ceea ce-ți dorești este esențial să rămâi răbdătoare, blândă și puțin vicleană. Ai răbdare cu el, ca și cum ai avea de-a face cu un copil. Majoritatea bărbaților reacționează plăcut la feminitate. Câștigă-i dragostea și încrederea, dar nu profita de ea.

3. Arată-i ce câștigă el, dacă o să obții ce vrei.

Acest lucru îl poți arăta prin comportamentul tău. Astfel ori de câte ori negociați iar tu câștigi, manifestă-ți bucuria prin gesturi mai tandre faţă de el: fii mai draguță cu el, mai amabilă, mai deschisă.

4. Negociază prin emoții

1Arată-i că ai nevoie de ceva nu din moft, ci deoarece fără acest lucru nu poți: de vacanță, de o pereche de pantofi sau pur și simplu de o zi de relaxare. Cel mai important este să aduci emoțiile în discuție, să îl faci să gândească din această prismă. Vorbește-i frumos și „condimentează” fiecare argument cu sentimente.

5. Negociază prin argumente

Trebuie să ai argumente clare și coerente. Fii cât mai clară, deoarece  mintea bărbatului este liniară și simplă. Nu încerca să sari de la o idee la alta. Fă-ți un argument cât mai solid.

6. Folosește imagini verbale și exemple concrete. Creierul bărbatului crează imagini, atunci când îi explici ceva.

Nu-i vorbi doar despre un argument, ci adu în discuție mai multe. Ajută-l să vadă, ce încerci să îi comunici.

Când negociezi cine are puterea?

4Lasă-l să înțeleagă că el are ultimul cuvânt.

Relația este o entitate în sine și nu trebuie pusă în pericol, prin afirmații radicale, de genul „dacă nu mergem / dacă nu faci… atunci ne despărțim”.

Scapă de durerile de spate!
Articolul anterior
Vedeta care slăbeşte cu ajutorul dietei bogată în proteine!
Articolul următor
Alte articole interesante