Poziții sexuale ce te scapă de kilogramele în plus

Durerile de cap, depresia sau lipsa energiei – sunt doar câteva din problemele ce pot fi rezolvate cu ajutorul sexului. Încă un beneficiu al sexului mai este și faptul că te ajută să piezi din greutate. Iată care sunt cele mai bune poziții sexuale pentru a obține o siluetă de invidiat.

separator
shutterstock_136921427590

Poziția “Doggy Style”, este cea prin care îți poți lucra mușchii brațelor, deoarece  o mare parte din greutatea corpului o sprijini în mâini. Iar dacă vrei să faci un efort mai mare poți modifica ușor poziția și te poți sprijini de un perete.

Poziția “Woman on top” îți oferă șansa să-ți pui în mișcare zona pelviană și mușchii abdomenului. În plus, lucrează şi muşchii picioarelor, acestea fiind singurul tău punct de sprijin.

Poziția”Standing-up” îți solicită brațele, deoarece trebuie să-ți menții echilibrul sprijinindu-te de gâtul partenerului. Iar abdomenul și fesierii vor fi supuși unui efort mai mare, pentru a-ți ajuta iubitul să realizeze mișcările de penetrare.

“The Bridge” este una dintre cele mai solicitante poziții, în care eşti nevoită să te sprijini atât în brațe, cât și în picioare și să-ți menții zona abdominală dreaptă.

Poziția “The Arch” te solicită destul de mult din punct de vedere fizic. Aici trebuie să te sprijini atât pe spate, cât și pe picioare, în timp ce partenerul tău îți susține posteriorul și o parte din greutatea corpului.

Schimbare radicală de look: Din femeie punk într-o tânără atrăgătoare!
Articolul anterior
Ce fac oamenii de succes în fiecare dimineață
Articolul următor
Alte articole interesante