Sfaturile soțului pentru soție: prețioase și amuzante, dar totuși… ia aminte!

Cu siguranță ai auzit de vorba: ”bărbatul este capul, iar femeia – gâtul” și sper că înțelegi corect sensul. Și totuși de ce atât de multe femei sunt singure? De ce atât de multă lume divorțează? Nu întotdeauna bărbații sunt cauza problemei pe care femeile aruncă întreaga responsabilitate a eșecului. Poate ar fi bine și necesar să apleci urechea și la sfaturile soțului tău – mai ales dacă acestea se referă la viața de familie.  Ai mai jos câteva  sfaturi venite din partea bărbaților. Și chiar dacă unele îți par amuzante, s-ar putea pentru El să fie foarte importante!

separator
Sfaturile-soțului-pentru-soție--prețioase-și-amuzante,-dar-totuși.

Ține minte cele trei lucruri care trebuie să i le arăți soțului cât mai rar posibil: lacrimile, subrațul neepilat și caracterul.

Nu te grăbi să afirmi că acesta este El, până nu ați trecut împreună peste o pierdere, un succes, succesul altora și… o reparație în casă.

Nu te baza pe faptul că soțul tău va fi mai puternic acolo unde tu ești ”zero barat”. Există marea șansă ca cea mai bună soluție din toate câte le vei primi va fi cea de a vă îmbrățișa și a plânge împreună.

Trebuie să ai măcar un fel de mâncare deosebită. Dar cu siguranță NU este cel cu care îți hrăneai soțul la începutul relației, iar el cerea să-i mai pui în farfurie exclamând: ”ce delicios!”. Tot ce e posibil că acea ”carbonara” el o ține minte și până acum cu durere în inimă și stomac, dar etica primelor întâlniri cerea să fie cât mai indulgent.

Cât de grea n-a fost ziua pentru amândoi, timp și puteri pentru sex se găsește. Trebuie să găsiți.

Deși, uneori bărbatul vrea nu atât sex, cât să-și lase capul pe genunchii tăi  și să fie mângâiat pe spate.

Înainte de a face ceva, imaginează-ți ce față va face soțul tău când îi vei povesti despre asta.

Nu o face pe deșteapta în fața prietenilor lui cu gândul că aceștia vor ajunge la concluzia ce norocos este băiatul cu o astfel de soție. Efectul va fi invers: va fi considerat un ratat sub papucul nevestei. E suficient să arăți bine și să fii amabilă.

Soțul tău are același motiv să se supere pe tine că lași capacul de la WC jos, exact ca și tine că el îl lasă ridicat sus.

Dacă soțul tău se pregătește sau deja a făcut o prostioară, poți și să taci. Dar dacă a făcut o ticăloșie – nu tăcea sub nicio formă! Să trăiești alături de un om pe care tu nici de om nu-l consideri – e foarte crud!

El trebuie să știe micile tale slăbiciuni (vreo 5-6, nu mai multe) și metodele universale de a le ”anihila”. Altfel va ajunge la concluzia că trăiește alături de un extraterestru.

Pleasing-Your-Partner-Through-Love-Languages

Ceea ce tu numești ‘‘puf ‘‘ deasupra buzei superioare, el le poate cataloga drept niște mustăți. Soțul nu va recunoaște așa ceva nici în fața morții. De aceea fugi la cosmetolog și insistă să-ți dea un răspuns sincer, dacă trebuie să faci ceva cu ele.

De ce când soțul alteia aruncă ultimii bani pe șampanie și focuri de artificii – e un romantic, iar dacă o face soțul tău – e un prost?

Pentru o armonie cât mai bună în familie este importantă meținerea acurateții și frumuseții atât a zonei bikinilor, cât și a istoricului mesajeleor sms și a browser-lui.

Două plapume – nu simbolizează criză în relația voastră, ci faptul că sunteți un cuplu matur.

Două lucruri care nu trebuie să le zici soțului niciodată: ”ești un ratat” și ”cu tine n-am avut niciodată orgasm”. Dacă este adevărat, acest secret îl duci cu tine mai departe… dacă nu în mormânt, păi într-o altă căsnicie.

Află ce face Heidi Klum ca să fie atât de frumoasă!
Articolul anterior
Mișcările ”Hula-hoop” îți subțiază talia!
Articolul următor
Alte articole interesante