Zodiile care-și vor găsi perechea la iarnă!

Semnul zodiacal îți inflențează direct atât comportamentul, cât și relațiile. Dacă încă nu ți-ai găsit perechea, l-ai putea întâlni la iarnă. Vezi dacă te numeri și tu printre zodiile norocoase!

separator

Berbecii

Dincolo de aparențe, berbecii sunt niște romantici incurabili! Ei visează deja de ceva vreme la o mare dragoste, care să îi răscolească sufletește, iar iarna aceasta se pare că vor și trăi o astfel de poveste de iubire. Din fericire pentru ei, cei care încep relații în următoarea perioadă au șanse mari să își și oficializeze aceste relații, într-un timp foarte scurt.

Taurii

Taurilor nu le plac aventurile, ci relațiile lungi, serioase. Totuși, mulți tauri care acum sunt în relații stabile ar putea trece printr-o perioadă tumultoasă din punct de vedere amoros, în săptămânile ce urmează. Mai exact, mulți tauri implicați deja în relații, vor cunoaște persoane noi, de care se vor îndrăgosti la prima vedere și pentru care își vor părăsi actualii parteneri.

Gemenii

Gemenii iubesc aventurile și nu se gândesc prea mult la relații serioase. Totuși, e foarte posibil ca în preajma sărbătorilor de iarnă să întâlnească o persoană care să le schimbe total această idee. Pentru prima oară după mult timp, planetele se aliniază perfect în zodia gemenilor, iar ei au șansa să își găsească marea dragoste.

Balanțele

Multe balanțe au trecut printr-o perioadă grea, din punct de vedere amoros. Unii dintre acești nativi nu au mai fost implicați într-o relație serioasă de ani de zile, însă iarna aceasta au șanse să cunoască pe cineva de care se vor îndrăgosti din prima clipă. Atenție însă! O astfel de relație nu va dura prea mult, ci va fi mai degrabă o aventură de o iarnă. Primăvara 2016 le pregătește balanțelor noi surprize sentimentale.

Peștii

Și peștii vor trece printr-o perioadă frumoasă în săptămânile ce urmează. Mulți nativi ai acestei zodii vor intra în relații în această iarnă și pentru unii dintre ei aceste relații se vor și oficializa în 2016. Alții s-ar putea chiar să devină părinți în anul care urmează, lucru care îi va face să se simtă foarte fericiți. Peștii care încep relații în această iarnă au șanse mari să rămână toată viața alături de noul partener.

sursa

Nicoleta Nucă, părăsită de iubit!
Articolul anterior
Exercițiile din sălile Unica vor fi disponibile și online! Vei putea să te antrenezi din orice colț al lumii
Articolul următor
Alte articole interesante