Chirurgia estetică facială și corporală: necesitate sau moft?

Chirurgia estetică și procedurile cosmetice sunt cele mai folosite tehinici în lumea întreagă – care schimbă, restaurează și îmbunătățesc aspectul pacientului. Unele intervenții estetice cum ar fi abdomenoplastia, augumentarea mamară, îndepărtarea ridurilor cu acid hialuronic au devenit foarte populare și în țara noastră.

separator

Despre tehnicele folosite și motivația pacienților am discutat cu medicul chirug – estetician Rodica Banciu care activează la Centrului de Estetică și Cosmetologie „VSV Beauty” din orașul Bălți.

VOX POPULI: Ce muzică preferă moldovenii:”Are muzica de acum o problemă mare”!

Muzica face viața oamenilor mai frumoasă și plină de culoare.

O ascultă în mașină, când fac ordine prin casă, și tot muzica dă tonul oricăror petreceri. Ce ascultă mai des moldovenii și care sunt interpreții lor preferați, despre toate aflăm chiar de la ei.

#stilunic – Familia Burenescu:”La acel moment nu avea o reputație foarte bună”!

Sunt iubiți de public, au devenit virali în doar doi ani de online, iar azi i-am invitat la emisiunea noastră să îi descoperim și noi. Irina și Maxim Burenescu sunt invtații ediției de astăzi și ne-a reușit să îi surprindem cu provocările care le-am pus la cale.Au dansat, s-au stilizat unul pe altul și ne-au povestit cum și unde s-au cunoscut! Vizionare plăcută și chiar vrem sa știm pe cine mai vreți să vedeți la noi la emisiune?

#stilunic–Rusalina Rusu și Andei Porubin:”Acesta a fost cea mai bună, și mai stresantă prezentare!”

În lună dragostei am invitat doi buni prieteni, colegi de breaslă, oameni care se citesc din priviri – Rusalina Rusu și Andei Porubin. Se știu “de un secol”, după cum afirmă chiar ei, însă la așa format de emisiune sunt pentru prima dată. Le-am testat prietenia, am afla ce îi leagă și desigur le-am îmbrăcat așa cum nu au mai fost!

Partenerii noștri
Author Centrul de Diagnostic Medical Magnific
Adresa: Chisinau, str. Melestiu, 20
Tel.: (22) 545 268
Facebook: https://www.facebook.com/Centrul-de-Diagnostic-Medical-Magnific-1540935459511883/
Seminar GRATUIT la Ungheni: Cum poți slăbi ONLINE, de acasă!
Articolul anterior
Acești părinți își țin în brațe cele 6 fetițe gemene. Cum arată ele după 35 de ani!
Articolul următor