#mamasita: Tinka – “Aveam alarma pusă la fiecare jumătate de oră. Să verific dacă respiră”

În episodul doi al emisiunii #mamasita, invitata Olesei Sveclă este actrița Tinka Fox. Este o mămică altfel, care nu duce cont de toate superstițiile spuse de unii, combină cu ușurință educația Monei și cariera. Am discutat cu aceasta despre cum și-a revenit după nașterea prin cezariană și am atins un subiect sensibil pentru multe cupluri – viața sexuală după apariția unui nou membru.

Vizionare plăcută și vă îndemnăm să ne scrieți în comentarii ce teme ați mai dori să abordăm?

#usideschise cu Vali Boghean: despre colegi, divorț, relația cu fiul și cei 13 frați

Noi am revenit, cu noi invitați, o mică schimbare de format și un nou studiou. Și am decis să invităm interpretul care foarte rar apare la interviuri, dar este mereu așteptat de publicul de acasă – Vali Bogean. Ne-a povestit despre familia lui numeroasă, relația cu feciorul și soția – dar și multe despre muzică. Vă spunem și un mic secret: ați știut că el nu a vrut să facă muzică în copilărie, dar a fost pus de frați să o facă?

#mamasita: Maria Marian – “Pierdem legătura cu copii din cauza tehnologiilor. Dar sunt soluții!”

De la televiziune la medicină, Maria Marian a început o nouă etapă în viața ei. Deși este mereu implicată în diverse activități, se străduie să fie alături de copii și să mențină echilibrul în familie. În această ediție ne povestește cum reușește să combine maternitatea și joburile.

Maltezul care a adus schimbările în viața avocatei Inga Mifsud Wismayer

În această ediție ne-am propus să o cunoaștem mai bine pe avocata, care de aproape 4 ani trăiește o căsnicie de poveste cu maltezul Claude. Împreună cu Claude au jucat o nuntă malteză. Acest eveniment până în prezent îi trezește amintiri frumoase. Avocata trăiește pe două țări, dar este determinată să-și croiască un viitor, inclusiv profesional, în Malta.

Rusia a plănuit o invazie în Belarus. Ambițiile imperiale ale lui Putin nu se rezumă la cucerirea Ucrainei și intervenția în Kazahstan
Articolul anterior
Video! ,,Uită-te la mine, ticălosule! Uite ce ne-ai făcut. Cu ce am greșit?”. Mama unui tânăr ucis de ruși, mesaj pentru Putin
Articolul următor