Monolog: Ce înseamnă să fii părintele unui copil bolnav de cancer

La numai 3 ani băiatul Cristinei Malahova a primit o diagnoză cruntă: leucemie. Cumplita veste a dat lumea peste cap întregii familii. După 3 ani de tratament, cancerul a revenit. “A doua oară a fost mai greu să primesc, a doua oară chiar m-am supărat pe Dumnezeu”, povestește Cristina.

Însă datorită experienţei trăite, la moment Cristina face parte din Asociația Magic din România, care a deschis câteva proiecte și în Moldova. Proiectul vine să îmbunătățească universul familiilor cu copii ce suferă de o boală gravă. Exerciţiul de solidaritate este extins şi în Republica Moldova. Adoptă și tu un MagicBox! Intră în aplicația www.gpsmaps.ro/magicamp, fă-ți cont de VOLUNTAR, alege un beneficiar și semnează contractul de voluntariat. Magia este în fapte! #AsociațiaMagic

#mamasita: Lenuța Gheorghiță – “NU înțeleg de ce părinții nu vor să își alinte copii!”

Acest episod  #mamasita este cu mama care o regulă în ceea ce privește educația copiilor: să le ofere cât mai multă dragoste să îi lase să-și savureze copilăria. În acest interviu am descoperit o altfel de Lenuța Gheorghiță, mama care este gata să stea de partea copiilor în orice situație, care știe să găsească timp în agenda ei supraîncărcată pentru copii și cea care are curajul să își spună ferm opinia deși de multe ori este criticată pentru asta!

Vă invităm să priviți un interviu sincer și cu mult umor.

#LifeHacks cu Luciana Gurduz: Trucuri anticaniculă ce trebuie să le știi!

Apa termală este un adevărat elixir al frumuseții, oferind tenului o serie de beneficii remarcabile. Bogată în minerale esențiale și nutrienți, apa termală este recunoscută pentru capacitatea sa de a calma, hidrata și revigora pielea într-un mod delicat și natural. Una dintre cele mai notabile beneficii ale apei termale pentru ten este capacitatea sa de a calma și de a reduce roșeața și iritațiile. Datorită proprietăților sale antiinflamatorii și calmante, apa termală este perfectă pentru pielea sensibilă sau afectată de factori externi precum poluarea sau expunerea excesivă la soare. O ediție cu trucuri utile și informative!

”SKINCHALLENGE” ep.3: Rezultate obținute de participantele, Ana Mutu și Rodica Bozianu

După o săptămână de folosirea zilnică a produselor Viorica Cosmetic și procedurile făcute de cosmetologul proiectului, azi suntem gata să vedem ce rezultate au obținut ultimele două participante ale proiectului #SkinChallenge. În ediția de astăzi vă prezentăm atât istoria acestor participante, cât și drumul făcut de acestea care au învățat să-și îngrijească corect tenul.

O ediție despre cum o mică schimbare poate reda încrederea unei femei!

Nicolae Dabija, condus pe ultimul drum! Imagini de la funeralii
Articolul anterior
Precizarea Ministerului Sănătății privind prezența tulpinei britanice de Coronavirus în Republica Moldova
Articolul următor