#stilunic – Viorica Lupu și Cornelia Ștefăneț:”Ca atare din cauza asta noi am devenit prietene”!

O emisiune cu 90% mult zâmbet. Pentru că ele când se întâlnesc, doar așa conumică. Se susțin una pe alta, se critică și ajută – pentru că:”o prietenie așa trebuie să arate.”

La această ediție de #stilunic am invitat două interprete: Viorica Lupu și Cornelia Ștefăneț. Unde au trecut proba prieteniei, s-au stilizat una pe alta și ne-au povestit adevărul cum au devenit ele prietene!

Vizionare plăcută!

#stilunic – Alexandru Ghețan și Marco Ballerini:”Azi vedem cine este cel mai bun stilist: noi sau Nicoleta?”

În ultima perioadă îi vezi tot mai des împreună pe la diverse emisiune, deoarece după participarea în cadrul unui proiect, au devenit prieteni. Par foarte diferiți, însă ambii se înțeleg foarte bine și în acest episod de #stilunic vei avea ocazia să vezi cât de bine se cunosc. Un episod unde Alexandru Ghețan și Marco Ballerini au fost provocați să devină pentru o zi stiliști. Cine a câștigat, vezi în emisiune!

Vă mulțumim că ne sunteți alături!

Importanța șamponului de păr în procesul de styling

Orice aranjare poate arăta senzațional pe un păr sănătos. Și de aici trebuie să pornească totul. Dacă vrei să întorci priviri, să îți placă ce vezi în oglindă – este foarte important să ai grijă ce produse folosești.

În acest video, hair stilistul Ekaterina Atasii și-a propus să vă spună de ce gama Equilibra de produse pentru păr este o variantă de avut încredere!

Aici afli mai multe detalii despre produs:

INSTAGRAM – https://www.instagram.com/equilibra_moldova/

Facebook – https://www.facebook.com/Equilibra.Moldova

Site – https://ff.md/

#stilunic – Felicia Dunaf și Valeria Pașa:”Vorbim azi mai mult despre stil sau Eurovision?”

Două interprete, prietene și foarte talentate. Felicia Dunaf și Valeria Pașa sunt invitatele acestei ediții #stilunic. Dacă sunt concurente și cum s-au susținut una pe alta pe parcursul carierei vom afla chiar de la ele. Dar și vedem cum s-au descurcat în rol de stiliste!

Vă mulțumim că ne sunteți alături!

Jaf în plină stradă la Botanica! Cum a rămas o tânără de 21 de ani fără telefon
Articolul anterior
Experți: Eficiența energetică este o necesitate, nu un moft
Articolul următor