Veronica Ghimp face astăzi doi ani de căsnicie

Jurnalista Veronica Ghimp-Deineco și soțul său, Dumitru Deineco, au împlinit astăzi doi ani de căsnicie! Cu această ocazie, echipa unica.md le dorește mulți ani înainte, fericirie, iubire și cât mai multe momente plăcute și unice alături de cei dragi!

separator

Într-un interviu exclusiv acordat redacției noastre, Veronica ne-a spus că este o femeie fericită și împlinită, iar fiecare zi e ca o rază de lumină, datorită soțului iubitor și a fiicei lor, Eva de un anișor.

  • unicamd unica.mdCe a insemnat pentru tine căsnicia? 

  • Veronica G.Nu știu dacă căsnicia în sine înseamnă ceva pentru mine. Important este, să fiu alături zi de zi de omul meu drag. Asta este cea mai mare fericire pentru mine, pentru că atunci când el este plecat în vreo deplasare, nu imi găsesc liniștea pur și simplu.
  • unicamd unica.mdPrimii ani de căsnicie sunt considerați cei mai grei până se șlefuiesc caracterele partenerilor de viață, legea firescului a fost aplicată și în cazul vostru? 
  • Veronica G.Nu pot vorbi despre greutăți în acești doi ani. Dacă și apar unele neînțelegeri sau momente mai tensionante, ele sunt legate de copil, dar nu avem probleme la împărțirea responsabilităților sau la șlefuirea caracterelor. Suntem ambii doi oameni maturi care se iubesc, care știu să facă compromisuri. Atât eu, cât și el suntem calmi, răbdători, așa că atunci când apar momente mai dificile le rezolvăm cu calm și foarte foarte repede. Acolo unde este iubire, respect și înțelegere, greu iși găsește loc o ceartă.
  • unicamd unica.mdCare a fost cel mai emoționant moment din timpul nunții? 
  • Veronica G.Cele mai emoționante momente au fost dansul și momentul în care am cântat. Dar și atunci, când a venit iubitul meu să mă ceară de soție și s-a așezat în genunchi… Nu știu de ce, dar m-am emoționat destul de mult atunci.
  • unicamd unica.mdExistă mici surprize între voi și după căsnicie? 
  • Veronica G.Mici surprize există întotdeauna ( zâmbește). Cred că ele vor apărea chiar și peste 50 de ani de căsnicie.
  • unicamd unica.mdUn suflet pereche înseamnă…

  • Veronica G.Un suflet pereche înseamnă omul care te înțelege indiferent de situație, care iți ia apărarea, care te sprijină și cel cu care poți vorbi despre orice!

VOX POPULI: Ce își mai amintesc copiii diasporei din Franța despre Republica Moldova

Moldova are copii printre străini! Ce își mai amintesc copiii diasporei noastre din Franța despre Republica Moldova, ce înseamnă pentru ei țara în care s-au născut părinții lor, aflați într-o nouă ediție VOX POPULI realizată în Franța!

#SKINCHALLENGE ep.2: Ce rezultate au obținut primele două participante, Aliona Triboi și Liuba Spînu

A trecut o săptămână de când am lansat provocarea #SkinChallenge și suntem încântați de progresul făcut de participantele noastre. În ediția de astăzi vă prezentăm drumul făcut de primele două femei curajoase care au învățat să-și îngrijească corect tenul, folosind produsele de înaltă calitate de la Viorica Cosmetic. Fiecare dintre ele a descoperit beneficiile unei rutine de îngrijire bine structurate, adaptate tipului lor de piele. Cu ajutorul experților noștri și al produselor Viorica Cosmetic, aceste participante și-au îmbunătățit considerabil sănătatea și aspectul pielii. Deasemenea te invităm să le afli și istoria, ce le-a făcut să spună DA acestei provocări!

Fii și tu parte din provocarea #SkinChallenge și transformă-ți rutina de îngrijire cu Viorica Cosmetic. Descoperă produsele care ți se potrivesc și bucură-te de o piele radiantă și sănătoasă.

„Am avut momente când de la durere simțeam că îmi ies din minți”: #SUNTVOCE cu Ancuța Langa.

Cancerul i-a devenit prieten după ce a înțeles mesajul ascuns din spatele acestei diagnoze. Vă invităm să o cunoașteți pe Ancuța Langa, supraviețuitoarea Limfomului Hodgkin, care povestește cu curaj și înțelepciune despre cea mai complicată perioadă din viața ei. De unde a găsit curajul și puterea de a trece prin cancer și de ce a decis să devină o voce, aflați în noua ediție „Sunt Voce”.

A absolvit cea mai bună facultate din lume, dar trăiește în pădure de 20 de ani
Articolul anterior
Bucuria din viața unui medic: ,,Ieri i-am spus unei paciente că nu mai are cancer”!
Articolul următor