VOX POPULI: Ce își doresc femeile de 8 martie? Aflăm chiar de la ele

Femeile se simt apreciate atunci primesc flori! Dar ce își doresc acestea cu adevărat, de 8 martie? Ediția de astăzi VOX POPULI îi poate ajuta pe bărbați să le înțeleagă mai bine și-i poate scuti de multe bătăi de cap

#mamasita: Ana Cernicova – “Nimeni nu știe prin ce am trecut atunci!”

În acest episod #mamasita ne-am propus să aflăm de la Ana Cernicova cum este când ai o adolescentă acasă, însă pe parcursul interviului am atins niște teme foarte vulnerabile. Violența în familie, frica femeilor și dependența multor femei de agresorul său – o temă care de multe ori se consideră una tabu.

Aveți parte de un interviu sincer și puternic emoțional, despre cum viața ți se poate schimba spre bine dacă te înveți să ceri ajutor și să te informezi.

Mulțumim Ana pentru deschiderea cu care ai vorbit în acest episod!

„În acel moment am văzut moartea cu ochii”: #SUNTVOCE cu Irina Grecu.

Prima eroină pe care am decis să o prezentăm în podcastul #SUNTVOCE este Irina Grecu. La numai 30 de ani și mamă a unui copil de trei ani, Irina a fost lovită de un prognostic care urma să-i schimbe viața: cancer tiroidian. Relația cu soțul ei era deja tensionată, iar diagnosticul i-a zguduit întreaga existență, într-un an marcat de pandemie când dorința de a trăi era mai puternică ca niciodată. Deși s-a confruntat cu posibilitatea de a-și pierde vocea, Irina nu a cedat. A devenit eroina noastră în podcastul #SUNTVOCE, împărtășindu-și povestea plină de curaj și determinare. Vă invit să descoperiți povestea Irinei și puterea ei de vindecare, care inspiră și motivează.

#stilunic – Mariana Șura și Dana Marchitan:”Suntem tare repetente la tot ce înseamnă trend, stil actual și profesia de stilist”!

Deși au stiluri diferite, atât în plan muzical, cât și vestimentar – la această ediție #stilunic Mariana Șura și Dana Marchitan s-au simțit tare bine în tandem. Aflăm ce noutăți are Mariana în viața personală, cine i-a scris noua piesă Danei Marchitan și de ce au acceptat să vină împreună la emisiune. Promitem mult mult umor!
Vizionare plăcută!

CADOU pentru tine în luna Martie! Tu meriți această SURPRIZĂ frumoasă, dedicată sănătății tale!
Articolul anterior
Noi pași făcuți în Republica Moldova pentru construirea podurilor peste Prut
Articolul următor