VOX POPULI: Produsele autohtone versus cele de import: ce aleg să pună pe masă moldovenii?

Salutare. La ediția de astăzi #voxpopuli vorbim despre produsele autohtone versus cele de import: ce aleg să pună pe masă moldovenii?

VOX POPULI: Ce își mai amintesc copiii diasporei din Franța despre Republica Moldova

Moldova are copii printre străini! Ce își mai amintesc copiii diasporei noastre din Franța despre Republica Moldova, ce înseamnă pentru ei țara în care s-au născut părinții lor, aflați într-o nouă ediție VOX POPULI realizată în Franța!

#SKINCHALLENGE ep.2: Ce rezultate au obținut primele două participante, Aliona Triboi și Liuba Spînu

A trecut o săptămână de când am lansat provocarea #SkinChallenge și suntem încântați de progresul făcut de participantele noastre. În ediția de astăzi vă prezentăm drumul făcut de primele două femei curajoase care au învățat să-și îngrijească corect tenul, folosind produsele de înaltă calitate de la Viorica Cosmetic. Fiecare dintre ele a descoperit beneficiile unei rutine de îngrijire bine structurate, adaptate tipului lor de piele. Cu ajutorul experților noștri și al produselor Viorica Cosmetic, aceste participante și-au îmbunătățit considerabil sănătatea și aspectul pielii. Deasemenea te invităm să le afli și istoria, ce le-a făcut să spună DA acestei provocări!

Fii și tu parte din provocarea #SkinChallenge și transformă-ți rutina de îngrijire cu Viorica Cosmetic. Descoperă produsele care ți se potrivesc și bucură-te de o piele radiantă și sănătoasă.

„Am avut momente când de la durere simțeam că îmi ies din minți”: #SUNTVOCE cu Ancuța Langa.

Cancerul i-a devenit prieten după ce a înțeles mesajul ascuns din spatele acestei diagnoze. Vă invităm să o cunoașteți pe Ancuța Langa, supraviețuitoarea Limfomului Hodgkin, care povestește cu curaj și înțelepciune despre cea mai complicată perioadă din viața ei. De unde a găsit curajul și puterea de a trece prin cancer și de ce a decis să devină o voce, aflați în noua ediție „Sunt Voce”.

Fostul inginer cadastral din Elizaveta, reținut de CNA într-un dosar de trafic de influență
Articolul anterior
Produsele agricole din R. Moldova, fără taxe pe piața din Marea Britanie, pentru încă 5 ani
Articolul următor