Cunoaște-o pe “Miss UST 2012”!

Pe 22 februarie, clubul de noapte “Faraon” a găzduit un eveniment  de excepţie pentru studenţii de la Universitatea de Stat din Tiraspol (cu sediul la Chişinău). Aici a avut loc concursul de frumuseţe şi ingeniozitate “Miss UST 2012”.

separator

În concurs au participat 5 studente ale facultăţilor universităţii, care şi-au etalat calităţile lor, atât fizice, cât şi intelectuale. Tinerele au avut posibilitatea să-şi demonstreze buna dispozitie, personalitatea şi ingeniozitatea în cele 4 runde cu tematici speciale. Atmosfera din sală a fost plină de frumusete şi eleganţă. Manierele rafinate au făcut parte din program. Participantele au fost apreciate de un juriu, care a avut în componenţă  membri ai companiei Accord Travel, Unica.md şi invitaţi speciali din România.  Printre organizatorii evenimentului este şi Comitetul  sindical al studenţilor, în frunte cu  Veronica Căpăţână, care a creat condiţii bune de participare. Câştigătoarea acestui concurs a devenit Veronica Carpenco (facultatea de filologie). Ea a cucerit atât juriul, cât şi spectatorii prin sinceritate, simplitate şi bun gust.

Fetele, care au avut curajul să intre în concurs, au beneficiat de atenţia sponsorilor. Accord Travel a oferit premii băneşti; Unica Shaping Club – certificate gratis, pentru ca fetele să-şi poată modela silueta după placul lor, salonul L’amica – o reducere de 50 de euro la procurarea oricărei rochii, iar Unica.md le-a oferit fetelor posibilitatea de a realiza o fotografie profesională și de a o posta pe site, participând astfel la un concurs online. Astfel, atât cea care a luat titlul de Miss cât și cea care a fost masiv votată pe unica.md vor avea posibilitatea de să fie model într-un proiect al companiei.

Le dorim fetelor mult succes în continuare şi să-i bucure pe cei din jurul lor cu lucruri frumoase. Felicitări tuturor participantelor şi, în mod special, câştigătoarei “Miss UST 2012”.

alte Articole interesante