Mama lui Sylvester Stallone, la 92 ani, desfigurată din cauza operațiilor estetice!

Are 92 de ani, iar operațiile estetice i-au deformat fața. Jackie Stallone, mama lui Sylvester Stallone, își face singură cumpărăturile și iese în fiecare zi din casă pentru a face puțină mișcare.

2_Jackie (1)

Operațiile estetice sunt însă marea ei problemă. Deși, este conștientă că arată rău, anul trecut s-a operat din nou. “Parcă am gura plină de nuci. Arăt ca o veveriță. Știu că nu este normal”, a spus aceasta.

01_Jacki02_Jacki 03_Jacki 03_Jackj 04_Jacki
04_Jackj 05_Jacki 06_Jacki 07_Jacki 10_Jacki
14_Jacki 15_Jacki 16_Jacki 16_Jackj 19_Jacki

Mii de oameni au manifestat în Malmo faţă de participarea Israelului la Eurovision

Mii de manifestanţi pro-palestinieni s-au adunat în oraşul suedez Malmo pentru a protesta faţă de participarea Israelului la concursul Eurovision, scrie BBC citat de stirileprotv.ro.

Manifestaţia are loc în timp ce oraşul găzduieşte joi seară cea de-a doua semifinală a concursului, în care va cânta Eden Golan, participanta Israelului.

Miercuri, Golan a fost huiduită în timpul unei repetiţii a cântecului său „Hurricane”.

De asemenea, a avut loc o demonstraţie mai mică de susţinere a Israelului.

Activista pentru climă Greta Thunberg s-a numărat printre cei care au participat la protestul pro-palestinian.

Ea a declarat pentru BBC că există o „obligaţie morală de a acţiona” şi de a se exprima împotriva operaţiunii militare israeliene din Gaza.

„Dacă suntem zeci de mii de oameni care inundăm străzile din Malmo atunci când are loc Eurovisionul, spunând că nu vom accepta ca acest lucru să continue, atunci este un semnal foarte puternic – şi face diferenţa”, a spus Thunberg.

O altă protestatară, Matilda Varatta, a declarat pentru agenţia de ştiri Reuters că şi-ar dori ca Israelul să fie descalificat, aşa cum a fost cazul Rusiei în 2022, în urma invaziei sale la scară largă în Ucraina.

„Nu este adevărat că Eurovisionul nu este politic, a fost întotdeauna politic şi va fi întotdeauna”, a spus ea.

Anterior, Golan a declarat că este „mândră să îşi reprezinte ţara” şi că „nimic nu o va descuraja”.

„Sunt concentrată pe muzică, pe energia bună şi sunt atât de mulţi oameni care mă susţin şi simt că am o mare onoare să îmi reprezint ţara, mai ales în aceste vremuri”.

La demonstraţia pro-Israel, oamenii au putut fi auziţi cântând „Hurricane” în sprijinul artistei, în mijlocul unei prezenţe semnificative a poliţiei.

„Nu sunt atât de interesată de Eurovision”, a declarat o demonstrantă, Yael Sages Wahlström, pentru ziarul suedez Svenska Dagbladet. „Dar, din moment ce a fost o furtună de ură atât de mare împotriva Israelului, am vrut să susţin”.

Societatea israeliană de radiodifuziune, care organizează participarea ţării la concurs, a declarat că a cerut Uniunii Europene de Radio şi Televiziune să împiedice repetarea incidentului de miercuri.

Autorităţile suedeze spun că au instituit măsuri de securitate sporite şi că sunt pregătite pentru posibile tulburări.

În prezent, Israelul este implicat într-o campanie militară în Gaza, lansată ca răspuns la atacul transfrontalier al Hamas asupra sudului Israelului din 7 octombrie.

Aproximativ 1.200 de persoane au fost ucise şi alte 252 au fost luate ostatice. De atunci, peste 34.900 de persoane au fost ucise în Gaza, potrivit Ministerului Sănătăţii din teritoriu, administrat de Hamas.

Clienții unor restaurante vor fi taxați dacă nu mănâncă tot din farfurie. Câți bani vor trebui să plătească

Administratorul unui restaurant din Viena, Austria, a decis să introducă o regulă conform căreia clienții care nu mănâncă tot din farfurie vor fi taxați. Aceasta regulă a fost adoptată și de un bar din Elveția.

Este vorba despre restaurantul cu specific chinezesc Lucky Wok, de tip „All you can eat (n.r. – mănânci cât poți), care se află în cartierul Florisdorf din Viena. Clienții care își umplu în exces farfuria și nu termină mâncarea sunt nevoiți să plătească o taxă în valoare de 2 euro.

Exemplul antirisipă a fost urmat de un bar din Baden, Elveția, relatează Blick.

Restaurantul atrage atenția asupra acestui lucru în meniul său: „Atenție! Vă cerem înțelegere! Se vor percepe 2 euro pentru fiecare farfurie rămasă neterminată!”, este scris vizibil pe prima pagină a meniului.

„Dar cine se uită la meniul unui restaurant unde mănânci cât poți?”, s-a întrebat un client după ce o chelneriță l-a atenționat.

„Dacă oaspeții nu își termină mâncarea, atunci este o risipă completă”, a precizat conducerea Lucky Wok. Abordarea „nu este în niciun caz intenționată ca hărțuire”, au explicat proprietarii localului.

Exemplul antirisipă a fost urmat de un bar din Baden, Elveția. Acesta percepe o taxă de 5,1 euro clienților care nu termină ce au în farfurie.

„Eu am învățat că mâncarea este valoroasă, nu o arunci!”, a explicat proprietarul Salman Ghauri, care a crescut în India. „Este foarte important să tratezi mâncarea cu respect. Întotdeauna îmi avertizez clienții de trei ori și oamenii înțeleg asta. Farfuriile se întorc aproape întotdeauna goale”, a spus el.

Roberta Metsola, în vizită la Kiev: Din nou în ţara oamenilor curajoşi

Preşedinta Parlamentului European, Roberta Metsola, s-a deplasat joi la Kiev pentru a sărbători Ziua Europei în capitala Ucrainei, care este marcată în fiecare an pe 9 mai

Roberta Metsola, în vizită la Kiev: Din nou în ţara oamenilor curajoşiImagine simbol

„Din nou în ţara oamenilor curajoşi. La Kiev de Ziua Europei”, a scris Metsola pe contul ei de socializare de pe platforma X, unde a publicat şi un videoclip cu sosirea ei cu trenul în capitala Ucrainei unde a fost primită pe peron de şeful Radei Supreme (Parlamentul), Ruslan Stefanciuk, transmite agerpres.ro.

„Astăzi, Ucraina sărbătoreşte Ziua Europei. Ţara noastră îşi demonstrează zilnic angajamentul faţă de idealurile şi valorile democraţiei”, a scris Stefanciuk, care s-a declarat „încântat” să o primească pe Metsola şi a reamintit sprijinul constant pe care l-a primit Ucraina din partea Parlamentului European.

De anul trecut, Ucraina sărbătoreşte pe 9 mai Ziua Europei. Până atunci, la această dată era sărbătorită Ziua Victoriei împotriva nazismului, aşa cum o făcea Uniunea Sovietică şi cum Rusia continuă să facă.

În această schimbare de date menită să o îndepărteze de Rusia şi să o alinieze cu UE, Ucraina a mutat aniversarea victoriei asupra nazismului pe 8 mai, în aceeaşi zi în care este sărbătorită în UE.

Ana Guțu, de ieri mai fericită! Ce noutate bună a primit
Articolul anterior
Cine a trădat-o! Andra care nu era însărcinată, totuși, ESTE însărcinată!
Articolul următor