Are aproape 70 de ani, dar arată cu 30 de ani mai tânără! Care sunt secretele ei?

O australiancă în vârstă de 69 de ani uimește prin felul în care arată la vârsta ei. Aceasta își menține greutatea în limite normale și are o siluetă ce le-ar putea face invidioase pe multe tinere. Carolyn Hartz susține că nu a mai consumat zahăr de mai bine de 30 de ani, iar rezultatele sunt incredibile.

separator
Captură

După ce a primit diagnosticul de prediabet, femeia a renunțat la zahăr vrând astfel să prevină instalarea diabetului.

„Zahărul nu face decât să creeze dependenţă şi să aducă multe probleme de sănătate. Ştiu că efectele renunţării la zahăr nu sunt deloc plăcute, cel puţin în primele zile: letargie, dureri de cap sau irascibilitate. Cu toate acestea, organismul se obişnuieşte în câteva zile şi rezultatul merită cu siguranţă”, a spus femeia pentru HuffingtonPost.
zz

Carolyn este, de asemenea, un fan al exercițiilor fizice regulate, aceasta joacă tenis și face plimbări zilnice cu soțul ei.

„Trebuie să te uiți la ce ai pus în gură – asta e numărul unu – și doi, trebuie să-ți miști picioarele”, a spus ea.
vvv

Recunoscând că poate fi dificil să păstrezi greutatea în timp ce avansezi în vârstă, femeia a declarat că este foarte important să ai control asupra obiceiurilor alimentare.

,,Știm că metabolismul nostru încetinește pe măsură ce îmbătrânim, însă acest lucru înseamnă că trebuie să facem alegeri sănătoase în dietă și să exersăm mai mult. În plus, cred că este foarte important să fii conștient de tipul de hrană pe care o consumi și de cantitatea de hrană pe care o consumi. Mâncatul fără minte poate duce la creșterea inutilă în greutate. Eu mereu spun: mestecă bine și savurează orice înghițitură, acest lucru va stimula metabolismul și te va împiedica să mănânci mult”.

Carolyn nu ascunde faptul că a fost supusă şi câtorva operaţii estetice, dar susţine că adevăratele motive ale siluetei sale sunt alimentaţia fără zahăr şi sportul. 2zahar

sursa

alte Articole interesante