Femeile cu forme voluptoase sunt mai inteligente!

Dacă în ultimul timp doar femeile slabe erau ridicate în slăvi, acum și posesoarele formelor mari au motiv de bucurie. Un studiu american demonstrează că tinerele cu un posterior generos sunt mai inteligente şi mai sănătoase decât cele fără rotunjimi, potrivit B1TV.

separator
2_thumb1

Specialiştii spun că femeile cu forme au un nivel mai mare de acizi graşi omega 3 în organism şi un nivel mai scăzut al colesterolului.

Posteriorul generos n-a captat niciodată atenţia tuturor la fel de mult ca în ultimul an. I s-au dedicat cântece, articole şi studii. A devenit motiv de mândrie, recunoaştere sau chiar succes pentru vedete precum Jennifer Lopez, Nicki Minaj sau Kim Kardashian.

Staruri de pe întreg mapamondul ţin morţiş acum să fie fotografiate din profil şi chiar apelează la bisturiu pentru a-şi asigura un fund generos, aclamat nu numai de domni, dar, surpriză, şi de cercetători.

Un studiu realizat de Universitatea din Oxford a demonstrat faptul că un fund mare atrage şi o sănătate mai bună, atât la nivelul organismului cât şi mental. Cercetătorii britanici susţin că femeile cu un nivel mai ridicat al grăsimilor de pe fund au un nivel mai scăzut al colesterolului. Un posterior generos înseamnă că posesoarea are şi un risc scăzut de diabet sau de probleme cardiace.

Veştile bune nu se opresc aici. Femeile cu fundul mare au un exces de acizi graşi Omega 3, ce ajută la dezvoltarea creierului şi stimulează activitatea cerebrală. Mai mult, s-a demonstrat ştiinţific faptul că micuţii născuţi de mame cu forme generoase sunt mai inteligenţi decât cei născuţi de femeile cu un fund mai mic.

“Am posteriorul mare, sunt sănătoasa și mă consider deșteaptă, poate au dreptate. Știi cum e, nu există fum fără foc”, a spus fericită o reprezentantă a sexului frumos.

“E o vrajeală, pentru că nu gândești cu fundul, gândești cu capul!”, a declarat  o altă femeie.

Posesoarele unui fund generos, mai inteligente și mai sănătoase decât cele mai puțin înzestrate.

 

alte Articole interesante