6 idei fabuloase pentru condimentarea vieţii sexuale de sărbători!

Sărbătorile de iarnă sunt pe cât de reci, pe atât de hot. Cu siguranţă abia aştepţi acea atmosferă de Revelion… în care să poţi combina liniştea şi armonia sărbătorii cu pasiunea şi flacăra lumânărilor.

separator

Ţi-am pregătit 6 idei fabuloase pentru aţi condimenta viaţa sexuală de sărbători în cel mai kinty mod posibil.

1. Cumpărăturile de sărbători la sex shop

Shoppingul de sărbători… slăbiciunea noastră… Acum inversăm un pic rolurile şi schimbăm direcţia magazinelor. În loc să vizitaţi gheretele cu obişnuitele reduceri de sărbători, puteţi merge împreună la cumpărături în sex shop-uri. Cel mai cool ar fi să împărţiţi egal o sumă de bani şi să vă cumpărăţi tot ce vă doriti, punându-vă de acord să folosiţi măcar o dată fiecare obiect cumpărat.

2.   Gătiţi dezbrăcaţi

Dacă seara de Revelion se limitează doar la o cină obişnuită între voi doi, fă în aşa fel încât să fie una hot de tot. Preparaţi mâncarea fără să purtaţi haine… asta va adăuga culoare şi multă pasiune serii de Revelion. Pentru un plus de distracţie şi o doză de adrenalină,  vă puteţi folosi corpurile ca şi platouri pe care să aşezaţi mâncarea.

3.  Sex pe ascuns

Chiar dacă aveţi oaspeţi pe toată perioada sărbătorilor şi duceţi lipsa intimităţii obişnuite, actul sexul nu trebuie să lipsească. Când toată lumea e ocupată cu despachetarea cadourile sau dansează în toi, tu şi partenerul tău vă puteţi retrage în dormitor pentru un extaz de plăcere. Nu îţi va lua mult timp, dar în schimb vei fi plină de energie şi vei străluci toată seară.

4.  Cutia cu fantezii

Adorăm fanteziile, îndeosebi cele sexuale. Pentru o seară magnifică şi plină de emoţii unice, scrieţi pe câte un bileţel fanteziile voastre sexuale pe care vreţi să le transformaţi în realitate. Aruncaţi bileţelele într-o cutie şi pe toată perioada de sărbători, cu siguranţă, o să puneţi în practică toate fanteziile voastre sexuale.

5.  Sesiune foto inedită

Ne place să facem de sărbători câte mai multe fotografii cu cei dragi, fie lângă brad, masă, cu prietenii şi lista poate continua. Ce ar fi ca anul acesta să faci ceva deosebit, rugându-l pe iubitul tău să te ajute să încropeşti o şedinţă foto extrem de hot, pe care cu siguranţa nu o vei uita.

6.  Un cadou “WOW”

Vin sărbătorile… vin şi cadourile. Iar pentru o surpriză de neuitat, trebuie să fie şi un cadou pe măsură. Ce zici dacă i-ai dărui iubitului un mulaj al sânilor tăi în ciocolată sau să vă jucaţi cu nişte lenjerie comestibilă? Sau poate chiar să descoperiţi favorurile unei păpuşi gonflabile? De sărbători totul e permis, iar cadourile trebuie să fie pe măsura cuminţeniei din timpul anului.

alte Articole interesante