Horoscopul lunii ianuarie pentru fiecare zodie în parte

Anul acesta începe cu conjuncturi astrologice puternice și de impact asupra noastră. Anul incepe cu un “bum” major in Cosmos, o data cu debutul sezonului eclipselor direct din prima saptamana a anului!  Norocul e de partea noastră în iubire și relații! Potrivit astologilor, Încă din 1 ianuarie suntem cu toții pregătiți la acțiune la cote maxime pentru a începe deja să ne punem în practică rezoluțiile stabilite la trecerea dintre ani. Dar mai multe detalii vezi în descrierea de mai jos!

separator
Horoscopul Capricornului din luna ianuarie sugerează un atașament sporit față de cămin, evoluții câteodată spectaculoase în diverse sfere ale existenței, dedicare pentru ajutorarea unor persoane nedreptățite de soartă, o viață amoroasă stând sub semnul tainei sau a intimitățîi, și activități financiare profitabile.

În horoscopul Vărsătorului din această lună, prevalează avantajele contactelor cu universul tău din afară și cu cel intern, prilejul de a-ți optimiza personalitatea și sprijinul spre materializarea țelurilor tale. Viața sentimentală interferează într-un fel sau altul cu prietenia, iar cea profesională presupune un echilibru între colaborare și ambiții individuale.

Horoscopul Peștilor pune accentul pe autenticitatea exprimării personalității tale, avantaje din alianțe cu oameni  care se concentrează pe aceleași idealuri ca și tine, aruncarea peste bord a balastului trecutului. Viața amoroasă trebuie să se ferească de interese colaterale, iar cea financiară este prielnică atâta vreme cât nu-ți arunci banii pe fereastră.

Potrivit horoscopului Berbecului din luna ianuarie, îți controlezi cu fermitate existența, regăsești autenticitatea sinelui și trăirii, te bucuri de o interacțiune socială armonioasă, de clipe memorabile alături de prieteni, oameni dragi. Viața sentimentală trece printr-o înnoire de bun augur, iar cea profesională ți se dinamizează.

Horoscopul Taurului insistă pe relevarea unor aspecte neglijate, dar importante, ale universului tău lăuntric, pe oportunități în studii și călătorii, și ajustarea realistă a căii către obiectivele tale principale. Viața amoroasă riscă să cadă în capcana unei senzualități amăgitoare, iar cea profesională ajunge la momentul adevărului!

Principalele repere din horoscopul Gemenilor din ianuarie sunt avantajele dăruite de legăturile de amiciție, impulsul de a-ți dezvălui tainele din preajma ta, fructificarea unei relaționări sociale fericite, mai cu seama în parteneriate, o viață amoroasă presupunând realism și dedicare, și activități financiare de succes.

Conform horoscopului Racului, interacțiunea cu oamenii din toate planurile existenței ți se îmbunătățește, îți aduce beneficii, te concentrezi spre consolidarea relațiilor familiale și te dedici unei transformări importante a personalității și a abordării lumii. Viața sentimentală trebuie să depășească niște piedici interioare, iar cea profesională este marcată de o voință de fier.

În horoscopul Leului din luna ianuarie se insistă pe o îndrăzneala năvalnică, ce poate fi uneori păguboasă, pe recunoașterea de către cei din preajmă a calităților tale, și pe impulsul de a-ți trăi la maximum, cu voluptate, viața. Efuviile venusiene îți dăruiesc numeroase oportunități în dragoste, și activitatea profesională îți este fortificată de ambiția de a-ți exploata cu prisosință abilitățile, talentele.

Horoscopul Fecioarei indică un flux creativ extrem de îmbelșugat, reorientarea destinului tău în funcție de evenimente marcante recente, armonizarea coexiunii cu rudele, cu persoanele îndrăgite, o viață sentimentală pândită uneori de capcanele unui erotism nesăbuit, și una profesională favorizată de munca în echipa.

Horoscopul Balanței aduce în prim plan eficientizarea activității sociale, a parteneriatelor, dar și pofta de a trăi la maximum, a te bucura de deliciile existenței, chiar cu riscul de a-ți trece cu vederea niște responsabilități. Atât viața amoroasă, cât și demersurile financiare sunt auspicioase grație unei comunicări intense, profunde.

Orientările majore din horoscopul Scorpionului pentru luna ianuarie sunt relaționarea entuziastă și fertilă cu oameni din toate aspectele existenței tale, atașamentul crescând față de casă și familie, o viață sentimentală caracterizată de echilibrul dintre senzualitate și sentimente veritabile, una profesională învigorată de ambiție și acțiuni financiare încununate de împliniri.

 În horoscopul Săgetătorului din luna ianuarie 2019 ies în relief tendința de a-ți perfecționa impactul asupra lumii, beneficii provenite din efluviile tale creative, agilitatea minții și o relaționare socială intensă, o viață sentimentală în care temeritatea îți este susținută de magnetismul tău aparte, și o activitate financiară ce-și extrage avantajele din obiectivitate, realism.

alte Articole interesante