,,Nu mi-e milă de femei. Mamelor, creșteți bărbați!”, postarea lui Dmitri Naghiev care a rupt internetul

Cu o postare pe facebook, actorul, omul de televiziune și showman-ul din Rusia Dmitri Naghiev a rupt internetul de comentarii și like-uri! Ce scrie acesta în mesajul său? ,,Mi-e milă de femei – se plâng constant că nu există barbăți în jur. Nu mi-e milă de femei, căci își educă fiii ca fetele. ,,Le suflă ciorba” până ajung la școală, fac isterie din orice căzătură sau vânătaie (Doamne ferește, Kiriushenika coboară imediat!) și îi hrănesc cu lingurița până la 5 ani”.

separator

,,Rezultatul este evident: tineri capricioși, pe ,,jumătate bărbați”, cu pieptul lăsat în kedikah și cu geantă adidas din imitație de piele pe umăr, visând doar la „strămoșii“ lor care să le adune bani pentru a le ,,cumpăra” serviciul militar.

Ce include noțiunea de ,,barbat”?

Un concept pe deplin Domostroevsky. Un bărbat trebuie să fie puternic. Și ce înseamnă asta?

Să poată lua decizii și să-și asume responsabilitatea pentru aceste decizii.

Întrebare adresată părinților – învață oare fiul dvs, să ia singur decizii și să fie responsabil pentru ele?

Decizia și responsabilitatea sunt două fețe ale aceleiași monede. Libertatea pe de o parte. Restrângerea libertății pe de altă parte.

Exemplu: bărbatul ia decizii, dar responsabilitatea pentru acestea o poartă femeia. Acesta nu este un bărbat, ci ,,băiatul mamei” (,маменькин сынок. Мужчинка”, scrie actorul).

Barbatul nu ia decizii, însă este responsabil pentru ele. Acesta nu este un bărbat, ci un ,,ținut sub papuc” (,,подкаблучник. Мужичок”, scrie actorul).

Mai departe: libertatea începe cu auto-reținere.

Există o astfel de vorbă în est. „Primele care beau apă sunt cămilele, pentru că nu au mâini. În al doilea rând, beau bărbații, pentru că nu au răbdare. Femeile sunt ultimele care beau”.

Într-un sistem de educație adecvat (nu musulman), regulile ar trebui să fie diferite:

„Cel mai bun este pentru mama mea. Pentru că este femeie. Apoi, pisica, pentru că este neajutorată și depinde de noi. Și apoi eu cu tine. Pentru că suntem barbăți „.

La ce vârstă copilul devine bărbat? Din momentul în care se recunoaste ca fiind o personalitate. Psihologii cunosc această vârstă. Trei ani!

Da, mamă! De la vârsta de trei ani, fiul dvs. este fie un bărbat, fie el începe să experimenteze distorsiuni de gen. Și cu cât veți comunica mai mult cu el ca nefiind un bărbat, cu atât mai profund va fi înstrăinat principiul său masculin. Și toate instinctele masculine fiind inhibate se transformă în agresiune, aversiune, ură sau lipsă de respect față de sexul feminin etc.

Anume de la trei ani trebuie insinuat copilului principuul – „Tu esti bărbat!”. Și de la această vârstă, băiatul trebuie învățat să înșusească cuvântul masculin „Trebuie!”.

Din păcate, expresiile mamei de genul ,,vreau și nu-mi pasă” sau „am spus așa, de aceea ar trebui să“ conduc la dezvoltarea unei personalități sociopate. Priviți în jur și veți vedea o suită de bărbați care nu se pot forța să facă un anumit lucru.

Un bărbat trebuie:

  • Să poate să îndure.
  • Să poată să se autodepăsească.
  • Să poată greși.
  • Să fie capabil să fie blând.
  • Să poata fi nepoliticos.
  • Să poată fi diferit.
  • Să fie capabil să răspundă pentru cuvintele sale.

De la trei ani, băiatul trebuie tratat ca un bărbat. Când a căzut și țipă în mâinile tale (sau nu a căzut, ci pur și simplu face isterie din cauza dorinței de a obține o jucărie nouă) – trebuie să vorbești cu el – „Tu ești barbat?”. Da. Copilul trebuie tratat ca un adult. Acest lucru nu înseamnă că nu trebuie să te joci cu el, să nu-i ierți greșelile, să nu-l mângâi, să nu-i zâmbești.

Copilul are voie să greșească. El explorează lumea din jurul lui, își explorează limitele. Știți de ce bărbații sunt ca niște copii? Deoarece bărbații împing și limitele acestei lumi. Un bărbat trebuie să fie neliniștit. El este forța motrice a omenirii. O femeie – o forță care păstrează.

Nu este bine să-ți pedepsești fiul pentru greșelile pe care le-a făcut. Acestea trebuie corectate.

El. Însuși. În mod independent. Dar cu ajutorul și șoaptele tale.

– Pot să merg cu bicicleta?

– Ești barbat – tu decizi.

– Sunt băiat …

– Atunci nu poți! Bărbații pot, dar băieții nu pot.

Cinci minute mai târziu:

– Mă duc cu bicicletă! Poți să mă ajuți să iau bicicleta?

Mamelor, creșteți bărbați!”.

 

Patru bebeluși s-au născut la o maternitate din Chișinău, în Noaptea de Înviere

La spitalul ,,Gheorghe Paladi” din Chișinău, în Noaptea Învierii, s-au născut patru bebeluși. Părinții au fost binecuvântați cu cel mai așteptat și prețios cadou chiar în zi de Paște.

,,Primul născut în Noaptea Învierii este un băiețel care a venit pe lume la ora 00:20, acesta având greutatea la naștere de 4050 g. Toate nașterile au avut loc pe cale naturală și au decurs fără complicații. Bebelușii sunt perfect sănătoși, iar starea de sănătate a mamelor este stabilă”, se arată în comunicatul instituției medicale.

Și medicii s-au aflat la datorie în această noapte deosebită pentru creștini. Au muncit cu dăruire și în zi de sărbătoare, pentru ca mamele să își vadă visul împlinit.

sursa foto: Facebook

Fiul Cristinei Scarlevschi a fost condus pe ultimul drum. Tânăra mamă a publicat câteva imagini de la funeralii

Dansatoarea Cristina Scarlevschi și soțul ei și-au condus astăzi fiul pe ultimul drum. Micuțul Alex, în vârstă de un an și 4 luni, a pierdut lupta cu o boală gravă și rară.

Cristina a publicat câteva imagini de la înmormântare pe pagina sa de Instagram. Răpuși de durere, cei doi părinți au vegheat lângă sicriul bebelușului.

Cristina Scarlevschi a luptat pentru viața fiului ei, dar, din păcate, micuțul s-a stins în urmă cu trei zile. Tinerii părinți au rugat pe toți cei care vor fi alături de Alex să evite hainele negre și florile din plastic.

Trei noi creșe, inaugurate în Republica Moldova cu sprijinul Suediei

Trei grupe de creșă pentru copiii cu vârste între 1 și 3 ani au fost inaugurate în această lună în Sângerei, Râșcani și Glodeni cu sprijinul autorităților naționale și locale, Street Child și cu sprijinul financiar al Suediei, notează IPN.

Grupa creșă din cadrul grădiniței „Foișor”, orașul Râșcani, deschisă pentru copii cu vârsta cuprinsă între 1-2 ani, a fost renovată și echipată în parteneriat cu Street Child și sprijinul financiar al Suediei. Grupa creșă „Steluța” din orașul Glodeni a fost deschisă pentru copii cu vârsta cuprinsă între 2 și 3 ani. Aceasta a fost echipată de către UN Women în parteneriat cu Street Child și sprijinul financiar al Suediei.

„Este o bucurie să observ că în Republica Moldova se deschid și se renovează în ultima perioadă tot mai multe creșe. Acesta este rezultatul eforturilor Guvernului Republicii Moldova  și al partenerilor de dezvoltare. Mulțumim UN Women și Suediei pentru crearea unor condiții mai bune pentru copiii noștri și pentru oferirea unor posibilități mai mari părinților și mamelor de a se reintegra rapid în câmpul muncii”, a declarat deputata Marina Morozova, la inaugurarea grupei creșă din orașul Glodeni.

Grupa creșă din orașul Sângerei, destinată copiilor cu vârsta cuprinsă între 2 și 3 ani, a fost renovată și dotată cu sprijinul financiar al Suediei. Ambasadoarea Suediei la Chișinău, Katarina Fried, a menționat că prin investițiile în serviciile de îngrijire timpurie a copiilor, Suedia își propune să construiască un viitor mai prosper și o piață economică mai puternică în Republica Moldova.

Renovarea și echiparea creșelor din nordul R.. Moldova a implicat o investiție totală de 60 de mii de dolari din partea UN Women, acest lucru fiind posibil datorită sprijinului financiar al Suediei, care susține inițiativele de abilitare a femeilor și promovarea egalității de gen.

Reguli de etichetă: cum să porți corect inelele
Articolul anterior
Moldoveanca Alexandra Marcenco a fost aleasă „Regina Frumuseții” în Portugalia
Articolul următor