Antonia, într-o altă ținută sexy la un eveniment monden!

După ce a apărut la un eveniment monden fără lenjerie intimă şi cu o ţinută care i-a lăsat formele la vedere, artista a apărut în public într-o altă ținută sexy.

separator

Binedispusă, cu zâmbetul larg pe chipul său, Antonia şi-a făcut apariţia mândră fiind de felul în care arată şi de faptul că mereu atrage privirile tuturor. Iubita lui Alex Velea a purtat o pereche de pantaloni negri sport, adidași, asortați în partea de sus cu o bluză transparentă.

De asemenea, toată lumea a observat că Antonia are un abdomen plat, mai ales că a adus pe lume trei copii. De această dată şi-a lăsat părul desprins şi a purtat un machiaj simplu.

foto: www.spynews.ro

Un copil din stânga Nistrului a îngrozit părinții după ce a băut soluție pentru desfundarea țevilor. Medicii au avut misiune grea

Noapte agitată pentru medicii din stânga Nistrului. Un copil din Dubăsari a fost adus de părinți la spital după ce a băut soluție pentru desfundarea țevilor, scrie stiripesurse.md.

Copilului de doi ani i s-a acordat asistența medicală necesară, iar acum se află sub supravegherea doctorilor, scrie presa locală.

În aceeași seară, la urgență a ajuns și un copil de un an cu arsuri de gradul doi și trei după ce a vărsat o cană de ceai fierbinte peste el.

Ambii copii rămân internați și sub supraveghere.

Carla’s Dreams, comportament straniu la un concert din Craiova. Ce a transmis artistul după ce a fost acuzat că ar fi urcat drogat pe scenă

Imagini controversate cu unul dintre cei mai îndrăgiți artiști. În timp ce cânta pe o scenă din Craiova, cântărețul Carla’s a avut un comportament neobișnuit, iar mai mulți fani au spus că se tem că bărbatul ar fi putut fi sub influența substanțelor interzise sau a alcoolului, scrie realitatea.net

Videoclipul în care Carla’s Dreams este filmat interpretând piesa „Imperfect” pe o scenă din Craiova a devenit viral pe rețele. Acesta a fost surprins suflându-și nasul și părea a fi la un pas de a se prăbuși. Respectiv, spectatorii au speculat că ar putea fi sub influența alcoolului sau a drogurilor.

Contactat de jurnaliștii Realitatea PLUS, cântărețul a spus: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse. Niciunul dintre membrii echipei Carlas Dreams nu utilizează substanțe interzise.” 

Cadoul superb pe care i l-a făcut Costi Burlacu, soției sale Corina Țepeș, chiar de ziua ei

Îndrăgita interpretă Corina Țepeș a fost ieri, 21 mai, omagiată. Cu această ocazie, soțul ei și partenerul de scenă, Costi Burlacu, a suprins-o cu un cadou special. Întrucâ artista își dorea de ceva timp să-și schimbe mașina, Costi i-a făcut i-a îndeplinit dorința făcându-i o surpriză.

Chiar de ziua interpretei, Costi a anunțat-o că merge să-i spele mașina, dar s-a întors acasă cu o altă bijuterie, nou-nouță. Complice i-a fost un salon de automobile din Capitală.

”Este exact cum mi-am dorit!”, a spus omagiata.

Corina Țepeș s-a născut la 21 mai 1982 în or. Hâncești din Republica Moldova, într-o familie de muzicieni. Aici a luat şi primele lecţii de pian. La 10 ani, împreună cu familia se stabileşte la Bardar, Ialoveni. Participă la toate manifestaţiile artistice de la şcoală devenind vedeta şcolii. Treptat, Corina începe să-şi dorească o carieră muzicală. Părinţii, însă, n-au fost de acord cu alegerea fiicei. Astfel, în 2004, Corina absolveşte Universitatea de Stat din Republica Moldova, Facultatea de Limbi Moderne.

Timp de doi ani a luat ore de canto. Tot atunci face primele înregistrări audio şi începe să participe la diverse concursuri și festivaluri muzicale. În anul 2003 îl cunoaşte pe Costi Burlacu, participînd ambii la Festivalul-concurs „Două inimi gemene”, unde au obținut Premiul Mare.

Aşa s-a întâmplat, că muzica a fost cea care i-a unit şi le-a marcat destinul, făcîndu-i să creeze un duet în scenă şi mai ales să-şi unească destinele formând o familie.

Echipa unica.md îi urează artistei mulți ani și să ne bucure în continuare cu vocea ei.

Au fost aprobate restricțiile cu privire la publicitatea alcoolului
Articolul anterior
Horoscop 2018: Previziuni detaliate pentru fiecare zodie în parte
Articolul următor