Prima lovitură pentru Pique! Decizia radicală luată de Shakira după anunțul oficial al divorțului

Zvonurile privind „ruptura” dintre cei doi au circulat în ultimele zile în presa din Spania, motivul fiind presupusa infidelitate a fotbalistului Barcelonei.

Shakira: Saldırıya uğradığımda kimse yardım etmedi! - Magazin haberleri

Shakira și Gerard Pique au anunțat, într-un comunicat publicat de Mundo Deportivo, că urmează să divorțeze.

Marca scrie ce urmează după decizia radicală luată de unul dintre cele mai celebre cupluri din lume. Sursa citată anunță că principala problemă în acest moment este custodia copiilor. Shakira și Pique au făcut deja demersurile pentru divorț și vor începe procesul în privința celor doi copii,  Sasha (7 ani) și Milan (9 ani).

„Nu mai există cale de întoarcere: cântăreața columbiană fotbalistul Barcelonei au început procesul de separare în Barcelona. Cei doi nu au reușit să depășească ultima criză, în ciuda faptului că au o relație de 12 ani. Shakira și Pique și-au angajat deja avocați și au început procesul.

Nu sunt căsătoriți, dar au de împărțit multe lucruri. Sursele noastre susțin că niciuna dintre părți nu pretinde bani de la cealaltă, dar vor urma multe probleme, principalele fiind legate de custodia copiilor.”, scrie Informalia El Economista, citată de Marca.

După anunțul oficial al despărțirii, prima decizie luată de celebra cântăreață este aceea de a se muta în altă țară. Sursa citată scrie că Shakira va pleca din Spania, împreună cu cei doi copii.

Shakira News, Pictures, and Videos - E! Online

„Artista nu vrea să continue să stea la Barcelona. Nu are prieteni sau rude acolo, în afară de cei din partea lui Pique. Mai mult de atât, Fiscul este pe urmele ei de câțiva ani, așa că Shakira a decis să se mute în altă țară. Împreună cu copiii ei, bineînțeles.”, mai scriu spaniolii.

Custodia copiilor este cea mai mare problemă întâmpinată de cei doi în procesul de divorț, în condițiile în care Gerard Pique nu vrea să se separe de cei doi băieți. Fotbalistul nu vede niciun motiv pentru ca Sasha și Milan să plece din Barcelona, oraș în care au trăit toată viața.

Niciunul dintre Shakira și Pique nu vrea să renunțe la custodie în acest moment și lucrurile se pot complica, dacă cei doi nu vor ajunge la un consens în această privință.

Shakira Reveals the One Relatable Reason She and Gerard Piqué 'Fight' |  PEOPLE.com

sursa

Fabrica „Bucuria”, amendată cu peste 1,8 mil de lei: Ar fi copiat ambalajele altei companii

Consiliul Concurenței a sancționat întreprinderea „Bucuria” SA cu peste 1,8 milioane de lei pentru copierea ilegală a ambalajelor produselor de cofetărie „MU” și „PARKUR”, ce aparțin unei alte întreprinderi concurente. Decizia prin care s-au constatat acțiunile de concurență neloială a fost adoptată pe 07 iunie 2024. Societatea pe Acțiuni are la dispoziție 30 de zile pentru a contesta hotărârea, scrie unimedia.info.

Investigația a fost inițiată în anul 2022, ca urmare a plângerii depuse de întreprinderile străine care fabrică produsele de cofetărie similare și de către importatorul oficial al acestora în Republica Moldova.

Potrivit celor invocate în plângere, societatea pe acțiuni „Bucuria” utilizează în ambalajul produselor sale forme și game cromatice similare cu cele ale produselor reclamanților.

În rezultatul investigației, Consiliul Concurenței a constatat încălcarea articolului 19 din Legea concurenței de către „Bucuria” SA, care interzice orice acțiuni sau fapte de natură să creeze o confuzie cu întreprinderea, produsele sau activitatea economică a unui concurent.

De asemenea, potrivit deciziei adoptate, întreprinderii „Bucuria” SA i s-a prescris să înceteze acțiunile de concurență neloială constatate și să retragă de pe piață produsele de cofetărie „MU” și „PARKUR”.

Decizia poate fi contestată, în termen de 30 de zile, în instanța de judecată specializată.

Un tânăr de 26 ani din Șoldănești este cercetat de CNA pentru trafic de influență

Ofițerii CNA și procurorii au efectuat astăzi percheziții la un tânăr de 26 de ani din Șoldănești într-un dosar de trafic de influență. Acesta este bănuit că ar fi promis unei persoane să o ajută să obțină permis de conducere în schimbul a 15 000 de lei.

Potrivit probelor acumulate, bănuitul ar fi susținut că are influență asupra unor funcționari publici din cadrul Agenției Servicii Publice (ASP), pe care îi poate convinge să favorizeze candidatul la susținerea probei teoretice și practice a examenului pentru obținerea dreptului de a conduce vehicule.Astfel, în dimineața zilei de 17.06.2024, ofițerii CNA sub conducerea procesuală a Procuraturii mun. Chișinău au dispus efectuarea perchezițiilor la domiciliul bănuitului, fiind ridicate probe importante pentru cauză penală.Tânărul și-a recunoscut vina și urmează a fi cercetat în stare de libertate. Amintim că orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii definitive și irevocabile de judecată.

Un tânăr din Moldova a murit în urma unui grav accident de motocicletă produs în Italia

Un tânăr în vârstă de 29 de ani, originar din Republica Moldova și rezident de mult timp în localitatea italiană Brandizzo de lângă Torino, a decedat în cursul zilei de duminică, 16 iunie 2024, într-un grav accident de motocicletă.

Tragedia s-a petrecut pe șoseaua statală Monginevro, pe teritoriul localității Caselette, provincia Torino, unde tânărul a fost implicat într-o coliziune frontală cu un autoturism Renault Captur.

Potrivit presei locale, citat de tvrmoldova.md echipele de salvare au intervenit rapid la fața locului, dar viața tânărului moldovean nu a mai putut fi salvată, acesta decedând pe loc.

Forțele de ordine investighează în prezent circumstanțele exacte ale accidentului pentru a reconstrui dinamica evenimentului tragic.

Tânăru, care lucra ca mecanic într-un atelier din Torino, se mutase de ceva timp în orășelul italian menționt mai sus.

Ancheta continuă pentru a stabili cu exactitate ce a provocat acest accident devastator.

Serviciile ucrainene de informații sunt în contact cu soldații capturați din Azovstal: Se fac eforturi pentru a fi eliberați
Articolul anterior
Și-a presimțit moartea? Fosta prințesă a Qatarului a lăsat un mesaj ca un testament de suflet fiicelor ei gemene
Articolul următor