Deși pare o femeie normală, ascunde un secret uimitor (Foto)

1Femeia din imaginea și-a dorit mereu să fie femeie, însă a decis să-și facă operația de schimbarea de sex după ce a stat 25 de ani în armată.

separator

Jennine Jackson, care s-a născut cu numele de Russell Jackson, s-a alăturat soldaților la doar 16 ani, în încercarea de a-și suprima sentimentele.

Ca membru al regimentului Queen’s Lancashire, fostul bărbat, acum în vârstă de 47 de ani, a îndurat multe orori și greutăți, fiind martor chiar la momentul în care un coleg de-a lui a fost făcut bucăți de o bombă.

3 4 5

Totuși, în timpul în care a servit armatei, dorința lui de a fi femeie nu a dispărut, iar când s-a retras, a început schimbarea mult visată.

Jennine spune că acum este oficial o femeie și că nu a fost niciodată mai fericită în viața ei.

8„Unii oameni m-au acceptat, alții nu. Am găsit cu greu o slujbă după schimbare. Circulau zvonuri cum că m-aș prostituta ca să fac bani, mi-a fost foarte greu. Acum însă, după ce mi-am deschis propria afacere, încep să mă simt mai bine. Nu regret nimic. Singurul lucru de care îmi pare rău este că nu am făcut acest pas mai devreme”.

Și-a omorât soția, iar pentru a ascunde urmele crimei i-a schimbat hainele, a machiat-o și a sunat la 112 anunțând că a găsit-o moartă

Trimis pe banca acuzaților pentru că și-ar fi omorât soția, iar pentru a ascunde urmele crimei, a schimbat victima de haine, a machiat-o și a contactat 112, anunțând că a găsit-o moartă.

Procuratura raionului Ialoveni anunță trimiterea în judecată a cauzei penale intentate în privința unui bărbat de 63 de ani, învinuit de omor intenționat, săvârșit asupra unui membru de familie, cu deosebită cruzime (art.145 alin.(2) lit.e1) și j) din Codul penal).

Potrivit acuzatorilor, învinuitul, în luna decembrie 2023, urmărind scopul omorului soției sale, cu care locuia într-un sat din raionul Ialoveni, aflându-se la domiciliu, în circumstanțe de timp nestabilite, i-a aplicat acesteia multiple lovituri cu corpuri contondente, peste diferite părți ale corpului, cauzându-i leziuni, care au dus la decesul victimei.

În continuare, pentru a ascunde urmele infracțiunii, învinuitul a îmbrăcat corpul neînsuflețit în haine curate, hainele murdare de sânge le-a pus în mașina de spălat, a acoperit leziunile de pe fața femeii cu machiaj, după care, la data de 28 decembrie 2023, a apelat serviciul de urgență 112, comunicând că și-a găsit soția decedată.

Potrivit raportului de expertiză judiciară medico-legală, moartea victimei a survenit cu 3-4 zile înainte de efectuarea autopsiei.

Învinuitul a refuzat să facă declarații la caz. Acesta se află în arest preventiv.

Acuzatul nu este la prima abatere de ordin penal, anterior fiind condamnat la 6 ani de închisoare pentru violență în familie.

Potrivit legii, făptuitorul riscă o pedeapsă maximă sub formă de închisoare de până la 20 ani sau detențiune pe viață.

Persoana acuzată de săvârșirea unei infracțiuni este prezumată nevinovată, până când vinovăția sa nu va fi constatată printr-o hotărâre judecătorească de condamnare definitivă.

Procuratura îndeamnă victimele violenței domestice să semnaleze forțelor de ordine situațiile în care sunt abuzate fizic sau psihic, pentru a se interveni într-un stadiu timpuriu și a se evita consecințele ireversibile.

Caz șocant! Un tânăr de 18 ani, reținut pentru omorul unei femei și tentativă de ucidere a unui bărbat pe care l-ar fi închis într-un beci pe un câmp

Un tânăr de 18 ani din satul Ustia, raionul Glodeni, a fost reținut pentru 72 de ore,  fiind suspectat de omor și tentativă de omor.

Acesta ar fi omorât o femeie de 74 de ani, iar pe un bărbat de 62 de ani, l-ar fi înjunghiat, după care l-ar fi închis într-un beci improvizat într-un câmp, pe care l-a acoperit cu pământ. Datorită intervenției operative a polițiștilor, bărbatul a fost găsit viu.  

La data de 13 mai, polițiștii din Glodeni, au fost alertați de o persoană care a comunicat că ruda sa, o femeie de 74 de ani, a fost depistată decedată în propria locuință. 

Imediat la fața locului a fost solicitat Centrul Tehnico-Criminalistic și Expertize Judiciare al IGP, iar cercetările preliminare au arătat că femeia ar fi decedat în urma mai multor plăgi.

În aceeași zi, ca urmare a acțiunilor procesual penale întreprinse  de ofițerii Direcției „Nord” a INI, polițiștii din Glodeni și procurori, a fost identificat un suspect, care s-a dovedit a fi consătean de-al  victimelor. Acesta a fost depistat chiar acasă la el,  în stare de ebrietate.

Audiat de oamenii legii tânărul se încurca în declarații. În timpul cercetării locuinței acestuia și a acumulării probelor, în apropierea domiciliului oamenii  legii au auzit de sub pământ, un strigăt de ajutor.

În urma săpăturilor,  polițiștii au depistat un beci improvizat, iar în interior a fost găsit un bărbat în stare conștientă,  cu o plagă în regiunea gâtului.

Victima a spus polițiștilor că la 11 mai, împreună cu suspectul au consumat băuturi alcoolice, după care între ei s-a iscat un conflict, în timpul căruia a primit o plagă și a fost închis în acel beci.

La fel, s-a stabilit că bănuitul a comis omorul în noaptea de 12 spre 13 mai. 

Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore, iar  polițiștii și procurorii întreprind acțiuni de investigație și urmărire penală pentru a stabili toate circumstanțele.

Suspectul în cazul omorului tinerei gravide, răpite la Orhei, va sta încă 30 de zile în arest preventiv

Gheorghe Cotorobai, principalul suspect în omorul tinerei de 19 ani din Orhei, va sta încă 30 de zile în arest preventiv. Decizia a fost pronunțată de magistrați la 14 mai, scrie agora.md.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Orhei au dat curs solicitării procurorilor din cadrul Procuraturii raionului Orhei și au prelungit măsura preventivă pe numele lui Gheorghe Cotorobai.

Învinuitul în cazul omorului tinerei răpite la Orhei va sta în arest preventiv pe un termen de încă 30 de zile.

La 12 aprilie, o tânără însărcinată în luna a 6-a a dispărut la Orhei. Poliția a identificat șoferul și mașina în care a urcat ultima dată fata, în vârstă de 19 ani. 

Peste câteva zile, principalul suspect a fost reținut. Ulterior, bărbatul a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile, fiind învinuit de răpirea unei persoane. Acesta nu își recunoaște vina și nu colaborează cu oamenii legii.

La 19 aprilie, căutările s-au extins și în raionul Telenești, după ce poliția a obținut noi indicii. Iar pe 20 aprilie, corpul neînsuflețit al tinerei a fost găsit într-o pădure din raionul Telenești.

Oamenii legii au pornit o urmărire penală pentru omorul intenționat al gravidei. Potrivit Procuraturii Generale, pe caz vor fi efectuate mai multe expertize și vor fi audiați mai mulți oameni pentru a elucida circumstanțele omorului.

Compozitorul și filantropul Alexei Leahu a plecat pe ultimul drum!
Articolul anterior
Înviorează-ţi dimineţile!
Articolul următor