Janna Friske nu se va mai ascunde de presă!

Janna, mai nou, a povestit într-un interviu despre planurile de viitor. Aceasta vrea să petreacă cât mai mult timp cu fiul ei Platon și să urce din nou pe scenă. Interpreta luptă în continuare ca să învingă cancerul.

separator

„Vă mulțumesc foarte mult pentru sprijinul vostru. Pentru mine este foarte important. Acum, vreau să fiu mereu alături de Platon, să-l văd cum crește. Băiețelul meu este deja mare, are 1 an și șapte luni „, a declarat Janna pentru sobesednik.ru

Cel mai important este că interpreta nu se va mai ascunde de public și nu îi va fi frică să apară în lumina reflectoarelor. Însă aceasta nu a specificat data și locul unde va putea fi văzută de fani.

Doi colonei ucraineni plănuiau să îl asasineze pe Volodimir Zelenski. Anunțul Serviciului de Securitate al Ucrainei

Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) a anunțat destructurarea unei rețele organizate de FSB care a recrutat doi colonei ai serviciilor ucrainene în vederea asasinării președintelui Volodimir Zelenski.

„Agenții de contrainformații și SBU au zădărnicit planurile FSB de a-l elimina pe președintele Ucrainei și alți reprezentanți ai celei mai înalte conduceri militaro-politice a statului. Planurile urmau să fie implementate de o rețea de informații care a fost expusă în prealabil de către Serviciul de Securitate al Ucrainei, cu asistența conducerii Administrației Securității Statului”, afirmă reprezentanții SBU, transmite Hotnews.ro

Potrivit acestuia, „rețeaua, ale cărei activități au fost supravegheate de FSB de la Moscova, includea doi colonei ai UDO care „au scurs” informații secrete către Federația Rusă. Astfel, inamicul dezvolta în mod activ planuri de eliminare a președintelui Volodimir Zelenski”.

Administrația Securității Statului (UDO) este serviciul de securitate ucrainean însărcinat cu organizarea pazei și protecției demnitarilor de rang înalt, echivalentul Serviciului de Pază și Protecție (SPP) din România.

„Una dintre sarcinile rețelei de informații a FSB a fost să caute executanți în rândul militarilor apropiați de securitatea președintelui, care să-l ia ostatic pe șeful statului și apoi să-l omoare”, notează SBU.

Agenții de informații ucraineni afirmă de asemenea că, în afară de Zelenski, rețeaua plănuia să îi elimine pe șeful SBU Vasili Malîuk, șeful GUR, generalul Kirilo Budanov, „și alți oficiali de rang înalt”.

Ce spune SBU despre rețeaua care intenționa să îl asasineze pe Zelenski

Vasili Malîuk afirmă că un cerc restrâns de oficiali ucraineni știa despre această operațiune de demascare a agenților recrutați de FSB și că el a supervizat personal progresul anchetei.

Malîuk spune de asemenea că atacul terorist plănuit de rețeaua organizată de FSB trebuia să fie „un cadou pentru Putin pentru inaugurarea sa”. Potrivit serviciului de securitate de la Kiev, agenții plănuiau să îl „lichideze” pe generalul Budanov înainte de Paște.

„Planul inamicului era următorul: mai întâi, agentul recrutat trebuia să observe mișcarea persoanei aflate în pază și să transmită informații inamicului. Era planificat să fie lansată o lovitură cu rachete la coordonatele casei în care ar fi trebuit să se afle ofițerul superior de informații. Apoi urmau să atace cu o dronă oamenii care au rămas la locul loviturii. După aceasta, rușii au plănuit să lovească cu o altă rachetă, inclusiv pentru a distruge urmele de utilizare a dronei”, notează SBU.

Aceeași sursă afirmă că unul dintre cei doi colonei ai UDO s-a ocupat personal de procurarea de drone FPV, explozibili și alte echipamente necesare loviturilor.

Cei doi colonei ai UDO au fost arestați sub suspiciunea de trădare și complicitate în vederea comiterii unui atentat terorist. SBU nu a făcut publică identitatea celor doi ofițeri de rang înalt însă a publicat mai multe fotografii din momentul arestării lor.

Archie, primul copil al lui Meghan și Harry, a împlinit 5 ani! Reacția neașteptată a Familiei Regale

Archie Harrison a sărbătorit cea de-a cincea aniversare alături de familia lui, inclusiv sora mai mică, în vârstă de doi ani, Lilibnet. Micul prinț s-a născut pe 6 mai 2019, la spitalul Portland din Londra. Doar că a cincea aniversare a fost ignorată pe toate rețelele de socializare de Familia Regală. 

Deși obiceiul este ca, pe rețelele de socializare, Familia Regală, reprezentată atât de regele Charles cât și de familia prințului William, să ureze cele mai călduroase gânduri când vine vorba de ziua de naștere a unui membru, de această dată, Archie a fost trecut cu vederea.

În trecut, Familia Regală le ura la mulți ani celor din familia Sussex, chiar și după ce Meghan și Harry au renunțat la îndatoririle regale – ba chiar regretata Regină i-a urat lui Meghan aniversare fericită în același an în care aceasta din urmă s-a mutat în America. 

Totuși, în august 2023, ajutoarele regale au spus că, de acum încolo, se vor marca pe conturile de socializare oficiale, doar zilele de naștere al membrilor activi ai Familiei Regale. 

Archie și sora lui, Lilibet, locuiesc în California și nu au contact cu familia din Marea Britanie. 

sursa

Vladimir Putin, învestit pentru încă şase ani ca preşedinte al Rusiei

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, va fi învestit azi pentru încă şase ani în fruntea ţării şi are deja o dorinţă pentru începutul celui de-al cincilea mandat.

Vladimir Putin, învestit pentru încă şase ani ca preşedinte al RusieiImagine simbol

Aflat la cel de-al cincilea mandat, în plin război de agresiune împotriva Ucrainei, Vladimir Putin a ordonat forţelor ruse să se pregătească pentru exerciţii cu arme nucleare non-strategice. Acest anunţ vine în timp ce la Moscova a avut loc repetiţia generală pentru parada de pe 9 mai din Piaţa Roşie, transmite Antena3.ro.

Astăzi, Vladimir Putin își începe cel de-al cincilea mandat de președinte al Rusiei, în cadrul unei ceremonii fastuoase care va avea loc la Kremlin. Învestirea vine după un scrutin în organizat în luna martie, în care Putin nu a avut, practic, adversar. Asta în pofida sancţiunilor la care a fost supus regimul său după declanşarea devastatorului război împotriva Ucrainei, în 2022.

Aflat la putere de aproape un sfert de secol, Putin este cel mai longeviv lider de la Kremlin de la Iosif Stalin încoace. Mandatul său va expira în anul 2030, când va fi eligibil, din punct de vedere constituțional, să candideze pentru încă șase ani.

Între timp, la Moscova au loc pregătirile pentru parada Victoriei, care va avea loc peste două zile în Piaţa Roşie, la care vor lua parte peste 9.000 de soldaţi şi 70 de vehicule militare şi avioane.

Vladimir Putin a instruit Statul Major General să se pregătească pentru exerciții cu armele nucleare non-strategice. Manevrele vor avea loc în viitorul apropiat și vor implica, de asemenea, aviația și marina militară. Ministerul rus al apărării precizează că aceste exerciţii sunt un răspuns la „declarațiile și amenințările provocatoare ale unor oficiali occidentali individuali” împotriva Rusiei.

„Întrebarea care se pune acum este ce va face Putin în cei șase ani la putere. Există temeri că autoritățile ar putea mări impozitele pentru a finanța luptele din Ucraina, pentru a putea recruta mai mulți soldați, iar unii oficiali europeni au avertizat chiar că Rusia ar putea ataca o țară NATO. Nu a existat niciun suspans în jurul realegerii lui Putin. Dar există îngrijorare cu privire la ceea ce va urma”, a explicat Emma Burrows, jurnalist Associated Press (AP).

Potrivit unor agenţii de informaţii, citat de publicaţiile occidentale, Rusia pregăteşte acte de sabotaj cu un potenţial ridicat de daune în toată Europea.

Potrivit Financial Times, Rusia a început deja să pregătească mai activ atacuri, incendieri şi distrugeri ale infrastructurii pe teritoriul european, direct şi prin intermediari.

Chișinăul ascultă Kiss FM
Articolul anterior
Ce ne sugerează Sanda Filat prin această poză!
Articolul următor