Cancerul dispare în 42 de zile. Un medic a vindecat peste 45.000 de persoane cu această rețetă

Medicul a căutat întreaga viață un tratament alternativ pentru cancer și a descoperit o soluție incredibilă. Acesta susţine că sucul său special stimulează sistemul imunitar, curăță sângele și oferă energie.

separator

remiliSe pare că această băutură luptă și împotriva cancerului. Din 1986, există peste 45.000 de mărturii ale pacienţilor vindecaţi, care atestă faptul că banalul tratament al medicului austriac Rudolf Breuss i-a vindecat. Bărbatul a conceput un regim special de 42 de zile în care se bea doar ceai şi acest suc special din legume. Medicul spune că în această perioadă, celulele canceroase mor de foame în timp ce starea de sănătate se îmbunătăţeşte.

Breuss a scris o carte, intitulată „Leacul lui Breuss impotriva cancerului, leucemiei si a altor boli incurabile similare”, care a fost tradusa în 7 limbi şi a fost vândută în peste 1 milion de copii.

Ingrediente:

– 300 de grame de sfeclă roşie
– 100 de grame de morcov
– 100 de grame de rădăcină de ţelină
– 70 de grame de cartof crud
– 30 de grame ridichi

Preparare:

Cartoful este opţional, cu excepţia cancerului la ficat, unde joacă un rol important. Pune toate ingredientele într-un storcător şi colectează sucul. Toarnă-l într-un recipient pe care îl poţi închide şi păstrează-l la frigider. Sucul se bea pe tot parcursul zilei, câte puţin, 1-2 înghiţituri, până când se epuizează. Cantitatea este suficienta pentru o singură zi. De asemenea, pe tot parcursul zilei se bea ceai din salvie, coada calului, urzică, sunătoare.

Studiu: Exercițiile fizice pot micșora tumorile canceroase!

Tratamentul lui Breuss împotriva cancerului constă într-o metodă care se desfăşoară pe parcursul a 42 de zile. Având în vedere că celulele canceroase au un alt fel de metabolism în comparaţie cu cele normale, Breuss a făcut o dietă care să determine înfometarea celulelor canceroase, până la moartea lor, prin care nu le-a mai oferit ca hrană niciun tip de proteină din alimente. Dieta menţionata nu face niciun rău celulelor sanatoase.

Planta care distruge 98% din celulele canceroase

Regimul alimentar de 42 de zile al lui Breuss implică consumul ceaiului în cantiăţi mari, precum şi a unui suc de legume după propria sa reţetă. Ţinând cont de faptul că teoria sa spune că celulele canceroase pot trăi datorită proteinelor din alimentele solide consumate, Breuss a insistat foarte tare ca pacienţii bolnavi de cancer să nu bea sau să mănânce nimic altceva decât ceaiuri şi sucuri, iar celulele canceroase vor muri, in timp ce celulele normale nu vor fi afectate.
Atentie! Aceste recomandări nu pot înlocui tratamentul indicat de medicul specialist.
sursa

Alimentul nesănătos pe care mulți îl mâncăm aproape zilnic, fără să ştim

Fără să ştim, mulți dintre noi consumăm ulei de palmier aproape în fiecare zi, fără să știm. Acest lucru se întâmplă deoarece acest ulei hidrogenat este folosit în aproape toate produsele din comerț, ciocolată, pizza, margarină, biscuiţi sau chiar pâine.

Se estimează că uleiul de palmier ar fi în aproape jumătate din produsele întâlnite în supermarketuri. Un motiv pentru care suntem tentaţi să spunem că nu mâncăm ulei de palmier este acela că el a fost mascat sub diferite nume, adesea ca ulei vegetal. Cererea de ulei de palmier a crescut, deoarece acesta oferă textură şi volum produselor de patiserie, fiind utilizat în acelaşi timp şi în compoziţia margarinei, îngheţatei sau cremelor tartinabile.

Uleiul de palmier are un punct de topire foarte ridicat şi are costuri mici de producţie.

Uleiul de palmier conține o cantitate mare de acizi graşi saturaţi, care cresc riscul de obezitate și boli cardiovasculare. În plus, acidul palmitic, o substanţă din uleiul de palmier, duce la creşterea concentraţiei de colesterol rău LDL.

Agenţia Europeană pentru Siguranţa Alimentară (AESA) scoate la iveală detalii îngrijorătoare în privinţa efectelor negative pe care le poate avea acest tip de grăsime.

Potrivit specialiştilor, uleiul de palmier supus temperaturilor ridicate eliberează o substanţă potențial cancerigenă. Atunci când uleiul de palmier este supus unor temperaturi mai mari de 200 de grade Celsius, acesta eliberează esteri glicerici şi alte uleiuri şi grăsimi nocive.

În 2015, Administraţia pentru Alimente şi Medicamente (FDA – Food and Drug Administration) a cerut tuturor producătorilor de alimente să elimine din produse grăsimile trans, dându-le acestora un termen de trei ani.

sursa

Ce poţi mânca dimineaţa ca să arzi grăsimi ziua întreagă

Există alimente care, consumate dimineața, te ajută să arzi grăsimi.

Mâncarea nu doar creează calorii, ci sînt unele produse care ajută să le arzi! Mănîncă-le pe acestea de dimineaţă, ca să arzi calorii o zi întreagă!

Ovăz
Este o cereală care nu conţine gluten, care se digeră lent şi care ţine nivelul de zahăr din sînge scăzut ca să poţi arde cît mai multe calorii, Mănîncă de dimineaţă un bol de fulgi de ovăz cu lapte, în care poţi adăuga şi cîteva fructe uscate pentru gust.

Nuci
Nucile sînt bogate în grăsimi omega-3 şi acid alfa-linoleic, foarte sănătoase şi care ajută la arderea caloriilor.

Avocado
Grăsimile mono-saturate conţinute de fructul de avocado încurajează arderea caloriilor pe parcursul unei zile şi în timpul exerciţiilor fizice.

Apă
Studiile au arătat că dacă bei două pahare de apă rece de dimineaţă, îţi poţi grăbi metabolismul cu pînă la 30%. Poţi bea cele două pahare de apă înaintea tuturor meselor, astfel vei mînca şi mai puţin, dar vei arde şi calorii mai repede.

Seminţe de in
Şi acestea conţin grăsimi omega-3 ce stimulează arderea caloriilor şi chiar încetinesc depunerea grăsimilor.

Ouă
Cercetătorii au descoperit că ouăle nu ajută doar la creşterea muşchilor atunci cînd faci exerciţii fizice, ci ajută şi la pierderea în greutate, în timp, scrie www.hotnews.md.

Principala cauză a obezităţii NU este mâncatul în exces. Vezi ce spun autorii unui studiu

Mîncatul în exces este considerat ca fiind principala cauză a obezității, dar nu e neapărat așa. Într-o lume invadată de alimente procesate, cu multe calorii, care ne dezechilibrează funcționarea organismului, un dezechilibru amplificat și de lipsa acută de mișcare fizică, obezitatea a devenit una dintre cele mai mari probleme de sănătate.

Autorii lucrării „The Carbohydrate-Insulin Model: A Physiological Perspective on the Obesity Pandemic” , publicată în The American Journal of Clinical Nutrition, indică o serie de sincope fundamentale în modelul echilibrului energetic, suținînd că un model alternativ, modelul „carbohidrați-insulină” explică mult mai bine apariția obezității și creșterea în greutate. Mai mult, acest model ar putea servi și ca bază pentru strategiile de lungă durată de pierdere în greutate, scrie noi.md

Asta pentru că modelul care se bazează pe echilibrarea energiei nu ne ajută să înțelegem cauzele biologice ale creșterii în greutate. În contrast cu acesta, modelul carbohidrați-insulină vine cu o concluzie îndrăzneață: mîncatul în exces nu este principala cauză a obezității. În schimb, mare parte din „vină” este atribuită consumului prea mare de alimente cu un conținut glicemic ridicat, mai ales alimente procesate. Acestea cauzează răspunsuri hormonale care ne schimbă fundamental metabolismul, determinînd depunerea grăsimilor, creșterea în greutate și obezitatea.

Atunci cînd mîncăm carbohidrați intens procesați, corpul crește cantitatea de insulină pe care o secretă și suprimă producerea de glucagon. Această succesiune determină celulele de grăsime să stocheze și mai multe calorii, scăzînd „combustibilul” pe care mușchii și alte țesuturi active îl pot folosi. Creierul percepe că organismul nu primește suficientă energie, deci apare senzația de foame. În plus, metabolismul poate încetini, în încercarea corpului de a conserva energie. Așa că tindem să ne fie foame în continuare și să acumulăm grăsime în exces. Pentru a combate obezitatea, trebuie să ne gîndim, deci, nu doar la cît de mult mîncăm, ci și la ce anume consumăm și la felul în care alimentele ne afectează hormonii și metabolismul. În acest context, noul studiu reprezintă cea mai extinsă detaliere a modelului carbohidrați-insulină, o ipoteză a cărei aplicare practică ar putea schimba felul în care ne raportăm la greutatea noastră pe termen lung.

sirsa: www.noi.md

Peste 70 de oameni intoxicaţi cu bacteria Salmonella, la Căuşeni!
Articolul anterior
Testul rapid care îţi dezvăluie dacă ai carenţe de vitamine B în organism
Articolul următor