Cancerul dispare în 42 de zile. Un medic a vindecat peste 45.000 de persoane cu această rețetă

Medicul a căutat întreaga viață un tratament alternativ pentru cancer și a descoperit o soluție incredibilă. Acesta susţine că sucul său special stimulează sistemul imunitar, curăță sângele și oferă energie.

separator

remiliSe pare că această băutură luptă și împotriva cancerului. Din 1986, există peste 45.000 de mărturii ale pacienţilor vindecaţi, care atestă faptul că banalul tratament al medicului austriac Rudolf Breuss i-a vindecat. Bărbatul a conceput un regim special de 42 de zile în care se bea doar ceai şi acest suc special din legume. Medicul spune că în această perioadă, celulele canceroase mor de foame în timp ce starea de sănătate se îmbunătăţeşte.

Breuss a scris o carte, intitulată „Leacul lui Breuss impotriva cancerului, leucemiei si a altor boli incurabile similare”, care a fost tradusa în 7 limbi şi a fost vândută în peste 1 milion de copii.

Ingrediente:

– 300 de grame de sfeclă roşie
– 100 de grame de morcov
– 100 de grame de rădăcină de ţelină
– 70 de grame de cartof crud
– 30 de grame ridichi

Preparare:

Cartoful este opţional, cu excepţia cancerului la ficat, unde joacă un rol important. Pune toate ingredientele într-un storcător şi colectează sucul. Toarnă-l într-un recipient pe care îl poţi închide şi păstrează-l la frigider. Sucul se bea pe tot parcursul zilei, câte puţin, 1-2 înghiţituri, până când se epuizează. Cantitatea este suficienta pentru o singură zi. De asemenea, pe tot parcursul zilei se bea ceai din salvie, coada calului, urzică, sunătoare.

Studiu: Exercițiile fizice pot micșora tumorile canceroase!

Tratamentul lui Breuss împotriva cancerului constă într-o metodă care se desfăşoară pe parcursul a 42 de zile. Având în vedere că celulele canceroase au un alt fel de metabolism în comparaţie cu cele normale, Breuss a făcut o dietă care să determine înfometarea celulelor canceroase, până la moartea lor, prin care nu le-a mai oferit ca hrană niciun tip de proteină din alimente. Dieta menţionata nu face niciun rău celulelor sanatoase.

Planta care distruge 98% din celulele canceroase

Regimul alimentar de 42 de zile al lui Breuss implică consumul ceaiului în cantiăţi mari, precum şi a unui suc de legume după propria sa reţetă. Ţinând cont de faptul că teoria sa spune că celulele canceroase pot trăi datorită proteinelor din alimentele solide consumate, Breuss a insistat foarte tare ca pacienţii bolnavi de cancer să nu bea sau să mănânce nimic altceva decât ceaiuri şi sucuri, iar celulele canceroase vor muri, in timp ce celulele normale nu vor fi afectate.
Atentie! Aceste recomandări nu pot înlocui tratamentul indicat de medicul specialist.
sursa

A început sezonul ciupercilor! ANSP vine cu recomandări

Agenția Națională pentru Sănătate Publică (ANSP) informează că pe parcursul primelor nouă luni ale anului 2022, au fost înregistrate 11 cazuri de intoxicații cu ciuperci cu afectarea a 14 persoane, dintre care 2 copii. De asemenea, pe parcursul anului 2021, au fost înregistrate 143 de cazuri de intoxicație cu ciuperci otrăvitoare cu afectarea a 180 de persoane, dintre care 41 au fost copii cu vârste de până la 17 ani.

Potrivit ANSP, cauzele principale care au generat apariția intoxicațiilor au fost colectarea independentă din locuri neautorizate, prepararea și consumul ciupercilor conservate în condiții casnice.

În vederea prevenirii cazurilor de intoxicaţii cu ciuperci, îndeosebi a formelor grave, ANSP recomandă respectarea următoarelor reguli:
# consumaţi doar ciupercile cumpărate în locuri autorizate;
# evitaţi procurarea ciupercilor de la persoanele neautorizate, care le comercializează în preajma traseelor auto;
# evitaţi recoltarea ciupercilor de pe terenurile care au fost tratate cu pesticide sau din preajma autostrăzilor;
# ciupercile bătrâne, degradate şi viermănoase nu trebuie să fie culese şi consumate, deoarece în ciupercile bătrâne se acumulează dejecţiile larvelor de insecte;
# nu păstați preparatele care conțin ciuperci mai mult de 24 de ore;
# consumați ciupercile comestibile în stare tânără, suficient de bine preparate termic (minim 30 minute);
# consultaţi o persoană competentă pentru recunoaşterea ciupercilor comestibile şi necomestibile şi pentru a exclude orice nesiguranţă pe care o aveţi atunci când le culegeţi.

Mergând la cules ciuperci, multe persoane se bazează pe cele mai „sigure” semne care, în opinia lor, îi ajută să identifice uşor o ciupercă otrăvitoare. Iată care sunt aceste teste FALSE de care NU trebuie să țineți cont niciodată:
# FALS: ciupercile atacate de către limacși sau de către insecte nu sunt toxice;
# FALS: schimbarea culorii unei secțiuni executate în corpul de fructificație al ciupercii poate indica toxicitatea ei;
# FALS: la contactul dintre o ciupercă otrăvitoare și un obiect de argint (de obicei un tacâm), aceasta din urmă se înnegrește;
# FALS: dacă se gătesc sau se țin ciupercile în oțet, acestea își pierd toxicitatea;
# FALS: prin aruncarea apei în care s-au ținut ori gătit ciupercile, se micșorează toxicitatea acestora;
# FALS: înnegrirea cepei sau a usturoiului în timpul fierberii ciupercilor indică toxicitatea;
# FALS: colorația vie a unei ciuperci indică toxicitatea ei.

Pentru a informa și sensibiliza populația despre pericolul consumului de ciuperci otrăvitoare și efectele asupra sănătății, despre măsurile de prevenire a intoxicațiilor cu ciuperci și despre primul ajutor în caz de intoxicație, ANSA organizează, în premieră, în perioada 3-9 octombrie, Săptămâna națională de prevenire a intoxicațiilor cu ciuperci.

Pe parcursul săptămânii vor fi realizate activități de informare și comunicare tematică, discuții publice, instruiri, mese rotunde, seminare de instruire.

ANSA retrage un lot de ouă din cauza unei bacterii. Consumatorii pot returna produsul

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) a inițiat procedura de retragere din rețeaua de comerț și rechemare de la clienți a unui lot de ouă de găină. Cauza retragerii este depistarea prezenței Salmonella în fecalele găinilor ouătoare. 

ANSA a anunțat retragerea unui lot de ouă de găină din rețeaua de comerț. Persoanele care au procurat aceste ouă le pot returna

Lotul de ouă sunt de producție SRL „Aviton Agro” , codul 3MD TR 027, iar perioada de expirare este de la 18 octombrie 2022 până la 29 octombrie 2022.

Persoanele care au achiziționat produse din lotul dat sunt rugate să se abțină de a le consuma și sunt în drept să le returneze magazinului de unde au fost procurate. 

În conformitate cu legislația în vigoare, operatorii care comercializează produse neconforme sunt responsabili de retragerea acestora de pe piață și cooperează cu Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor privind acțiunile întreprinse pentru evitarea sau reducerea riscurilor prezentate de un produs alimentar introdus pe piață.  

Pentru informații suplimentare, ANSA îndeamnă oamenii să contacteze administrația SRL „Aviton Agro”, la numărul de telefon +373 029 147 895. 

3 diete dovedite științific. Care sunt regimurile alimentare care chiar funcționează

Deși așteaptă rezultate uimitoare, multe persoane ajung să fie dezamăgite la finalul unei curei de slăbire. Unele diete au la bază date științifice, altele mai mult promisiuni. Important este să și găsiți dieta care să vi se potrivească. Nutriționiștii nu recomandă pierderea bruscă în greutate, cu diete severe, ci mai degrabă adoptarea unei stil alimentar sănătos, care să dea rezultate pe termen lung.

Iată 3 diete sănătoase și eficiente, care au fost dovedite științific:

1. DIETA LOW CARB

Dieta cu conținut scăzut de carbohidrați este perfectă pentru persoanele care au nevoie să slăbească și care au probleme de sănătate. Este flexibilă, permițându-vă să vă ajustați aportul de carbohidrați în funcție de obiectivele impuse. Această dietă este bogată în legume, carne, pește, ouă, fructe, nuci și grăsimi, dar săracă în amidon, zaharuri și alimente procesate.

2. DIETA MEDITERANEANĂ

Dieta mediteraneană este o dietă pe care mulți nutritioniști o laudă, fiind extrem de apreciată. S-a dovedit că ajută la slăbit, dar e benefică și pentru santate. Dieta mediteraneană a fost bine studiată și e deosebit de eficientă pentru prevenirea bolilor de inimă.
Aceasta se bazează pe alimentele care erau consumate în mod obișnuit în regiunea mediteraneană în secolul al XX-lea și mai devreme.

Ca atare, include o mulțime de legume, fructe, pește, carne de pasăre, cereale integrale, leguminoase, produse lactate și ulei de măsline extravirgin.

3. DIETA PALEO

În prezent, este dieta Paleo este cea mai populară dietă din lume. Aceasta presupune să mănânci multe alimente neprelucrate – practic să te hrănești așa cum o făceau strămoșii nostri cu sute de ani în urmă.

sursa: www.digi-life.tv

Peste 70 de oameni intoxicaţi cu bacteria Salmonella, la Căuşeni!
Articolul anterior
Testul rapid care îţi dezvăluie dacă ai carenţe de vitamine B în organism
Articolul următor