Cancerul dispare în 42 de zile. Un medic a vindecat peste 45.000 de persoane cu această rețetă

Medicul a căutat întreaga viață un tratament alternativ pentru cancer și a descoperit o soluție incredibilă. Acesta susţine că sucul său special stimulează sistemul imunitar, curăță sângele și oferă energie.

separator

remiliSe pare că această băutură luptă și împotriva cancerului. Din 1986, există peste 45.000 de mărturii ale pacienţilor vindecaţi, care atestă faptul că banalul tratament al medicului austriac Rudolf Breuss i-a vindecat. Bărbatul a conceput un regim special de 42 de zile în care se bea doar ceai şi acest suc special din legume. Medicul spune că în această perioadă, celulele canceroase mor de foame în timp ce starea de sănătate se îmbunătăţeşte.

Breuss a scris o carte, intitulată „Leacul lui Breuss impotriva cancerului, leucemiei si a altor boli incurabile similare”, care a fost tradusa în 7 limbi şi a fost vândută în peste 1 milion de copii.

Ingrediente:

– 300 de grame de sfeclă roşie
– 100 de grame de morcov
– 100 de grame de rădăcină de ţelină
– 70 de grame de cartof crud
– 30 de grame ridichi

Preparare:

Cartoful este opţional, cu excepţia cancerului la ficat, unde joacă un rol important. Pune toate ingredientele într-un storcător şi colectează sucul. Toarnă-l într-un recipient pe care îl poţi închide şi păstrează-l la frigider. Sucul se bea pe tot parcursul zilei, câte puţin, 1-2 înghiţituri, până când se epuizează. Cantitatea este suficienta pentru o singură zi. De asemenea, pe tot parcursul zilei se bea ceai din salvie, coada calului, urzică, sunătoare.

Studiu: Exercițiile fizice pot micșora tumorile canceroase!

Tratamentul lui Breuss împotriva cancerului constă într-o metodă care se desfăşoară pe parcursul a 42 de zile. Având în vedere că celulele canceroase au un alt fel de metabolism în comparaţie cu cele normale, Breuss a făcut o dietă care să determine înfometarea celulelor canceroase, până la moartea lor, prin care nu le-a mai oferit ca hrană niciun tip de proteină din alimente. Dieta menţionata nu face niciun rău celulelor sanatoase.

Planta care distruge 98% din celulele canceroase

Regimul alimentar de 42 de zile al lui Breuss implică consumul ceaiului în cantiăţi mari, precum şi a unui suc de legume după propria sa reţetă. Ţinând cont de faptul că teoria sa spune că celulele canceroase pot trăi datorită proteinelor din alimentele solide consumate, Breuss a insistat foarte tare ca pacienţii bolnavi de cancer să nu bea sau să mănânce nimic altceva decât ceaiuri şi sucuri, iar celulele canceroase vor muri, in timp ce celulele normale nu vor fi afectate.
Atentie! Aceste recomandări nu pot înlocui tratamentul indicat de medicul specialist.
sursa

Peste 70 de oameni intoxicaţi cu bacteria Salmonella, la Căuşeni!
Articolul anterior
Testul rapid care îţi dezvăluie dacă ai carenţe de vitamine B în organism
Articolul următor
Alte articole interesante