Foto! Unul dintre cele mai așteptate evenimente culinare ale anului a avut loc cu succes

Tradiționala petrecere Casa Rinaldi s-a desfășurat cu multă splendoare în Capitală! Oaspeții, clienții fideli din cele mai cunoscute rețele de supermarketuri și restaurante din toată țara, dar și prietenii devotați ai brandului au petrecut o seară perfectă în stil italian.

separator

Invitații au gustat din deliciile veritabile de la Casa Rinaldi gătite cu mare drag de chef bucătarul Marian Danu, au savurat din prestația live a incomparabilul Elvi’s Band și s-au adâncit în lumea plină de mister împreună cu iluzionistul Garry Cozma. Evenimentul a avut note picante de la neordinara Dora și un Triplu Campion Mondial la pizza – Gianni di Lella, care a fost invitat în premieră de Casa Rinaldi, pentru cea de-a treia ediție a Săptămânii Bucătăriei Italiene în Lume. Pentru această ocazie, organizatorii au ales o tematică pe potrivă, gustoșenia care cu siguranță lăsa tuturor gura apă – pizza!
”Pizzaiolo” Gianni a făcut seara cu totul unică cu cele mai gustoase și originale pizze gătite chiar în fața publicului, iar celor mai activi și atenți invitați s-au ales și cu cadouri pe măsură!
Produsele italiene Casa Rinaldi sunt din ce în ce mai iubite și apreciate pe tot teritoriul Republicii Moldova, iar clienții veritabili sunt confirmă acest lucru, zilnic. Promovarea culturii și a gastronomii italiene sunt pilonii care motivează Casa Rinaldi să-și familiarizeze publicul moldav cu tot ce înseamnă gustul Italiei, iar astfel de evenimente denotă acest fapt.
Casa Rinaldi Moldova aduce mulțumiri tuturor celor prezenți la eveniment, Ambasadei Italiei la Chișinău, dar și gazdei serii minunate.

Partenerii noștri
Author Casa Rinaldi
Locătarii din blocul explodat din sectorul Râşcani revin la casele lor
Articolul anterior
MasterChef Pizza – ,,Cel mai mic și bun pizzar” la evenimentul organizat de Casa Rinaldi a fost Răzvan Cujba, în vârstă de 7 anișori
Articolul următor
Alte articole interesante