Un abator ilegal, descoperit de poliție la Fălești. Condiții insalubre

Ofițerii Direcției Nord ai Inspectoratului Național de Investigație, au descoperit un abator clandestin în satul Mărăndeni, raionul Fălești. Potrivit polițiștilor, un bărbat de 34 de ani, este suspectat că în abatorul ilegal ar fi sacrificat vită, ulterior carnea era transportată spre comercializare persoanelor fizice şi juridice cu mijlocul personal, contrar normelor și cerințelor de transportare a produselor din carne.

separator
Astfel, ca urmare a perchezițiilor efectuate la domiciliul și mijloacele de transport ale proprietarului abatorului, polițiștii au depistat și ridicat 14 bovine, la cinci dintre care sunt prezente crotalele privind identificarea și evidența acestora și trei cai.

La fel, într-o încăpere auxiliară, s-a depistat un abator improvizat ilegal, unde, în condiții antisanitare, erau sacrificate animalele. Astfel, aici au fost depistate 300 kg de carne de bovină, trei carcase de bovină.

Audiat de polițiști, acesta nu a putut prezenta careva documente care i-ar permite astfel de gen de activitate. Întreaga cantitate de produse, în valoare totală de 110 000 lei a fost ridicată, iar bărbatul riscă amendă.

O mamă din Constanța și-a găsit bebelușul fără suflare după ce i-a dat să mănânce
Articolul anterior
Până în 2025, numărul pensionarilor din Moldova va depăși numărul cetățenilor care muncesc
Articolul următor
Alte articole interesante