6 tendințe în vopsirea părului pentru anul 2021

Încerci să prezici cum va fi anul viitor? De ce să nu începi cu un makeover? O actualizare plăcută a look-ului tău te va inspira cu siguranță pentru schimbări promițătoare în alte domenii ale vieții tale. Ce nuanță ar trebui aleasă pentru vopsirea părului în 2021, vor spune tendințele modei din sezon.

Aspectul fiecăruia dintre noi este un fel de set de elemente pentru auto-exprimare. Nu vă fie teamă să experimentați, inspirându-vă din recomandările experților din industria modei. Și nu vă lăsați confundați de faptul că tendințele modei – 2021 în vopsirea părului par a fi contradictorii. De fapt, ele doar confirmă că suntem liberi în alegerea aspectului propriu. Moda susține la fel de mult persoanele care iubesc naturalețea, cât și pe cei care nu sunt indiferenți la experimentele îndrăznețe cu nuanța părului și a vopselelor.

Colorare în negru

Coloriștii au ignorat mult timp această culoare. Experimentele cu efectul părului ars, obținerea unei nuanțe de blond și nuanțe pastelate pe păr au “captat” prea mult pe maeștri iar, la urma urmei, o soluție atât de simplă, cum ar fi vopsirea în negru poate da rezultate impresionante. Cea mai la modă este considerată nuanța glossy black – cu o strălucire lucioasă „umedă” care evocă asocieri cu piele lăcuită. Totuși, profesioniștii spun că, pentru a o obține, trebuie să amestecați cel puțin cinci nuanțe diferite de vopsea de păr închisă.

Nuanțe maro deschis

Această gamă a revenit triumfător la modă în 2021. Dacă mai devreme se tot încerca îndepărtarea de culoarea maro deschis (considerându-se că nu este suficientă pentru un aspect mai spectaculos), acum situația este cu totul alta – fiind tot mai mult aleasă de femeile care adoră tot ce se subînțelege prin naturalețe. Important de remarcat! Pe fundalul culorii maronii deschise, contrastele accentuate în machiaj arată pur și simplu fenomenal. Așadar, această culoare a părului de pe lista tendințelor modei – 2021 merită cu siguranță luată în considerare.

Colorare holografică

Cum altfel îți poți vopsi părul în 2021? O opțiune pentru cei cărora le plac variantele non-standard sunt depășirile holografice. Pentru a obține acest rezultat, va trebui să lucrați din greu, dar faptul rămâne: colorarea părului în 2021 atinge un nou nivel. Șuvițele din stratul superior de păr sunt vopsite în dungi de diferite nuanțe de neon. Drept urmare, obțin o strălucire holografică, care cu siguranță nu te va lăsa în umbră. Astfel de evidențieri neon, cel mai avantajos vor arăta pe blond rece. 

Colorare money piece

Această tendință a devenit vizibilă deja în 2020 și în noul an va câștiga doar impuls în popularitate. Esența acestei colorări este în accentul pus pe firele care încadrează fața. Restul părului poate rămâne în culoarea originală, chiar dacă este contrastantă. Apropo, tehnica money piece a primit numele său neobișnuit pentru faptul că, spre deosebire de evidențierea completă sau balayage, vă permite să reîmprospătați imaginea fără costuri și eforturi mari.

Tehnica twilighting

Coloriștii continuă să caute modalități de a colora șuvițele într-un mod care să ducă la un efect de volum vizual cât mai natural posibil. Așa a apărut în 2021 o tendință nouă numită twilighting. Aceasta combină trăsăturile unor tehnici precum babylights și balayage. Șuvițe late, luminate conform principiului ombre, alternează cu altele foarte subțiri în culoarea „twilight”. Tendința a fost rapid preluată, deoarece această abordare poate fi utilizată cu orice culoare de păr.

Colorare ascunsă

Opțiunea ideală pentru cei care doresc o schimbare de culoare, dar nu îndrăznesc, temându-se că vor trebui să suporte nuanța nouă mult timp, chiar dacă nu se ridică la înălțimea așteptărilor. Din fericire, există o tehnică de vopsire care camuflează alegerile de culoare prea îndrăznețe. Atenția inițială s-a transformat într-o tendință deplină: coloriștii vopsesc firele din straturile inferioare ale părului într-o nuanță strălucitoare, lăsând partea superioară intactă. În repaus, culoarea este ascunsă de o nuanță naturală, în timp ce în mișcare, firele colorate se dezvăluie, creând un efect de sclipire interesant. Jocul de lumină și culoare este foarte expresiv. Puteți arăta partea luminoasă a unei astfel de colorări prin coafarea în valuri mari sau, de exemplu, prin colectarea părului într-o coadă înaltă, dacă lungimea permite.

www.makeup.md

Mii de oameni dorm în mașini sau în containere după cutremurele care au lovit Croația
Articolul anterior
Maia Sandu a avut o discuție la telefon cu secretarul general al NATO
Articolul următor
Alte articole interesante