Ce spune forma ochilor despre tine

Află ce spune forma ochilor tăi despre tine şi cum să interpretezi personalitatea celor din jurul tău, în funcţie de aceste informaţii:

separator
79320970

Ochi foarte apropiaţi

Dacă ochii tăi au această formă, atunci înseamnă că eşti o persoană foarte sigură pe sine. Nu îţi place să depinzi de alte persoane. Eşti obsedată ca toate detaliile să fie în ordine şi toate lucrurile să fie puse la punct, motiv pentru care multe persoane te-ar putea considera mai tot timpul stresată.

Îţi plac tradiţiile şi eşti o persoană foarte respectuoasă şi pasionată de istorie. Partea mai puţin roz a personalităţii tale este că tinzi să fii încăpăţânată uneori. Dar tot răul spre bine, nu?

Ochi foarte depărtaţi

Se pare că femeile care au ochii foarte distanţaţi unul de celălalt tind să aibă o personalitate foarte înclinată către filosofie. Această formă a ochilor se traduce prin dorinţa de cunoaştere şi de a vedea posibilităţi nelimitate în viaţă.

Idealiste, pasionale şi foarte romantice, aceste persoane sunt foarte secretoase cu sentimentele lor. Mai mult, aceste femei sunt dispuse oricând să renunţe la reguli şi să se aventureze.

466201045

Ochi proeminenţi

Când ochii au această formă, se mai spune şi că sunt bulbucaţi. Persoanele care au această formă a ochilor sunt catalogate drept foarte sincere. Acest lucru se întâmplă, în mare parte, datorită faptului că sunt capabile să menţină în mod constant contactul vizual.

Mai mult, aceste persoane sunt foarte iubitoare, îşi apreciază foarte tare prietenii şi sunt înnebunite după întâlnirea de oameni noi cu care să poată socializa.

Ochi înclinaţi în jos

Opusul ochilor de pisică sunt aceia care par a fi înclinaţi în jos. Personalitatea oamenilor cu această formă a ochilor este una foarte interesantă. Aceştia sunt dependenţi de cei apropiaţi şi tind să aibă o latură pesimistă. Aceste lucruri fac luarea deciziilor un lucru foarte dificil de făcut pe cont propriu.

Ai grijă când te împrieteneşti cu astfel de persoane, deoarece nu acceptă un refuz niciodată. Partea fantastică a personalităţii lor constă în faptul că sunt oameni extrem de sociabili şi îşi iubesc prietenii cu adevărat.

187576874

Ochi de pisică

Este vorba de acei ochi care sunt întorşi în sus în colţuri. Dacă ai această formă a ochilor, nici nu trebuie să mai citeşti despre tine. Eşti stăpână pe tine şi ştii foarte bine ce vrei de la viaţă. Deciziile le iei pe cont propriu şi nu îţi pasă foarte tare ce cred ceilalţi, tu ştii cum să obţii ceea ce îţi doreşti, nu alţii.

Eşti, totodată, o persoană foarte amuzantă şi distractivă şi tinzi să fii mereu în centrul atenţiei când vine vorba de o petrecere sau o ieşire în oraş cu prietenii. Din păcate, mulţi oameni consideră aceste persoane sarcastice şi egoiste şi le evită adesea.

Ochi acoperiţi de pleoape

Aceşti ochi par adesea mult mai mici decât sunt în realitate. Personalitatea celor care au această formă a ochilor este pe placul multor oameni, întrucât defineşte oameni care îţi sar în ajutor oricând ai nevoie, la orice oră din zi sau din noapte. Cu toate acestea, aceste persoane se abţin de la a cere ajutorul atunci când au nevoie.

În plus, ele pot părea cele mai vesele persoane din lume la exterior, dar întotdeauna se va găsi ceva care să nu le dea pace în interior. În final, poate cel mai neplăcut aspect se referă la faptul că se tem să îşi susţină punctele de vedere şi sunt predispuse să rămână cu un loc de muncă mult sub capacităţile lor intelectuale.

Ochi adânciţi

Doar persoanele secretoase şi iubitoare de intimitate au ochii de aceasta formă. Sau, cel puţin, aşa se spune.

Dacă vrei să abordezi o astfel de persoană, nu încerca să o faci în văzul tuturor, pentru că este posibil să te loveşti de ironii sau dezinteres. Află ce îi place, zâmbeşte-i şi abordeaz-o într-un mediu mai intim, chiar dacă nu vrei să o seduci.

Sursa 

Hyper Farmacia Dita în or. Ungheni cu un sortiment mare de produse Optica la prețuri speciale.

Hyper Farmacia Dita, acum și în or. Ungheni pe str. Națională, 17, cu un sortiment mare de produse Optica la prețuri speciale. Vino și descoperă gama largă de ochelari de diferite branduri mondiale: Polar, Ray Ban, Vogue, Ralph, Emporio Armani, Jaguar, JOOP!, accesorii și lentile de contact Zeiss, Johnson & Johnson, Bausch & Lomb, lentile pentru ochelari germane Zeiss și japoneze Hoya! De asemenea, poți beneficia de consultația oftalmologică pentru copii, adolescenți, și de suportul consultantului bine pregătit care este gata să te ajute cu sfaturi, hyper oferte și reduceri PERMANENTE 15% la orice cumpărătură Optica.

Oriflame. Banchetul Directorilor 2022

Pier Pasolini spunea „Nimeni și nimic nu ar putea vreodată recrea minunăția unei emoții”. Și a zis-o foarte bine, deoarece emoțiile și sentimentele trăite sunt cea mai mare motivație și singurul lucru care nu poate fi captat într-o singură fotografie, ele rămân doar în inimele noastre.

Oriflame este și despre emoții exprimate, prin produsele noastre, posibilitățile oferite și cel mai important, prin oamenii care sunt împreună cu noi. Am celebrat și mereu vom celebra succesul Partenerilor noștri, iar „Seara Starurilor 2022″ este o dovadă pură. La data de 29 august, festivalul din Cannes a fost reprodus la Chișinău, în locația fenomenală Richland. Covorul roșu, paparazzi, admiratori, păhare cu prosecco și muzică, totul ca în cele mai bune filme din Hollywood. Toate acestea nu ar avea sens fără vedetele Oriflame, care au strălucit la propriu în acea seară. Vă propun să facem o călătorie în timp și să vedem cum s-a desfășurat Banchetul Directorilor 2022!

Pre-Party a început, invitații cu dispoziție bună se apropie de zonele expuse, servesc câte un pahar de prosecco, savurează atmosfera excepțională și își suplinesc colecția de poze. Moderatul anunță concursul online, iar participanții care au trecut toate etapele de scanare a QR-codurilor sunt remunerați cu câte un mic premiu.

Covorul roșu deja așteaptă să fie parcurs de acele persoane, care au ales să-și direcționeze viața pe altă cursă. Compania ce vine din Suedia, cu standarde europene și o nouă cultură pentru țara noastră, o cultură de îngrijire din interior și la exterior. Oriflame nu este doar despre vânzări, câștiguri. Oriflame este despre un mod de viață diferit, în care îți construiești propria independență, creezi amintiri de neuitat, te dezvolți ca personalitate, comunici și împărtășești experiența cu personae care au început de la zero, dar au atins culmile succesului și trăiești o viață la care doar ai visat. Toate aceste persoane au timp să analizeze drumul pe care l-au făcut pentru a atinge acest nivel, efortul depus și toate acele momente când crezi că nu mai poți, dar atunci când îți auzi numele spus de moderator, pășești pe covorul roșu către toate persoanele care te aplaudă și admiră, înțelegi că totul se merită. Se merită cu adevărat, deoarece Oriflame mereu a demonstrat că poate celebra succesul. Precum am menționat, compania noastră vine din Suedia, iar valorile suedeze ne ghidează, începând cu etica îngrijirii de sine, sănătatea fizică și mentală, grija față de natură, până la echilibrul între muncă și odihnă. La eveniment a fost prezentă și ambasadoarea Suediei Katarina Fried, care a felicitat toate persoanele care au depus efort pentru a aduce din Suedia, în Moldova, frumusețea din natură. Cu siguranță au fost prezenți și Tatiana Mereuță, Director General Oriflame Moldova și Dmitry Kvasha, Management General Caucaz și Moldova.

După toate felicitările, pozele și urările de bine, suntem deja în sala frumos amenajată. Bandul de muzică vie, bucatele deosebite, discursuri pe scenă din partea invitaților noștri speciali. O personalitate deosebită, Lili Lozan, în calitate de Brand Ambasadoarea Oriflame a adus omagii, iar prin propriul exemplu a demonstrat că poți obține tot ce îți dorești, dacă lucrezi cu multă ardoare.

Seara Starurilor a continuat cu un număr acrobatic fenomenal, în care Elena Balan și Iaconi Diana, care au atins un nivel extraordinar de dezvoltare în cadrul companiei, dar și ca persoanlitate, au încăntat invitații și au demonstrat că dețin nu doar abilități în dezvoltarea unui business, dar și artistice.

Partea oficială a evenimentului a ajuns la sfârșit, invitații dornici de veselie, îmbrăcați în alb conform dress-codului After Party merg spre ritmul muzicii care răsună și mai tare, iar ceea ce a urmat după nu va fi relatat în acest articol, deoarece a rămas pentru totdeauna în inimile noastre.

Oriflame nu este o simplă companie, este o comunitate de oameni frumoși la chip și suflet, oameni care își dezvoltă propria afacere, lucrează din plăcere, ci nu doar din necesitate, călătoresc și cunosc oameni excepționali și își creează amintiri și momente de neuitat. Valorile noastre nu sunt doar cuvinte, dar reguli de viață. Ne străduim să transpunem cultura îngrijirii de sine, aici, la noi în țară, cu grijă față de toate persoanele care sunt alături de noi, dar și față de tine, cititor. Toate acestea le-am întruchipat în produsele noastre, care sunt create în conformitate cu standardele europene, din ingrediente prietenoase mediului și cu un ocean de beneficii.

Vezi produsele noastre aici https://md.oriflame.com/products/digital-catalogue-current

Premieră la Miss Anglia. O finalistă a concurat fără machiaj

O finalistă la concursul Miss Anglia a concurat fără să se machieze, fapt considerat o premieră în istoria de aproape un secol a competiției, scrie CNN.

Premieră la Miss Anglia. O finalistă a concurat fără machiaj

Melisa Raouf, o studentă în vârstă de 20 de ani din sudul Londrei, a trecut de semifinalele concursului după ce a ales să se prezinte în competiție fără machiaj. Ea urmează să concureze în octombrie la finală, transmite digi24.ro.

„Pentru mine înseamnă foarte mult că am ajuns până aici, deoarece simt că multe fete de diferite vârste ajung să se machieze pentru că se simt presate să facă asta. Dacă suntem fericiți în propria piele nu ar trebui să fim obligați să ne acoperim fața cu machiaj. Defectele noastre ne fac ceea ce suntem și asta face fiecare individ să fie unic”, a declarat Melisa Raouf într-un interviu acordat ziarului britanic Independent. 

Regulile Bill Gates de aplicat în educaţia copilului
Articolul anterior
Fii o femeie de afaceri stilată!
Articolul următor