Top 5 tendinţe în machiaj pentru 2015

În domeniul beauty direcţiile se îndreaptă atât spre machiajul nude, cu aspect fresh, cât şi spre detalii îndrăznete şi nuanţe intense.

separator

Iată cum arată un top 5 tendinţe în machiajul pentru 2015!

5. Machiajul nude, celebrat şi în 2015

Machiajul nude este una dintre cele mai promovate tendinţe de pe podiumurile de modă internaţionale, ceea ce ne demonstrează că naturaleţea este apreciată în continuare. Acest tip de machiaj te face să arăţi mai tânară şi este perfect pentru momentele în care vrei să estompezi imperfecţiunile feţei, dar nu vrei să te machiezi intens. Nu trebuie decât să aplici un strat de rimel pe gene, să conturezi discret pomeţii şi să foloseşti un ruj în nuanţe naturale. Instant vei obţine un aspect fresh şi angelic.

machiaj_nude

4. Machiajul cu tuş în 2015

Machiajul cu tuş cunoaşte noi abordări în 2015. Nu se mai poartă liniile şi codiţele realizate subtil, ci este încurajat spiritul creativ.  Doar în prezentările Carolinei Herrara au putut fi observate linii ceva mai delicate. În schimb, Mara Hoffman a impresionat cu un machiaj de inspiraţie egipteană, iar la prezentarea lui Zac Posen au fost vedeta machiajele cu forme grafice îndrăzneţe. Specialiştii de la Cusnie et Ochs sunt adepţii liniilor îndrăzneţe de tuş, ce nu urmăresc doar linia genelor, ci şi pe cea a pleoapei.

machiajul_ochilor_cu_tus

3. Buze în nuanţe pasionale

Cele mai populare nuanţe de rujuri în 2015 se pare că vor fi cele în tonuri de roşu şi cele în nuanţe fructate, ambele variante fiind extrem de „delicioase”.  Machiajele care pun accentul pe buze sunt extrem de senzuale, oferind un aer latino sau unul retro irezistibil. Bineînţeles, în acest caz, ochii nu trebuie să fie evidenţiaţi, ci înnobilaţi cu nuanţe în tonuri neutre, totul realizat într-un stil minimalist.

buze_nuante_pasionale

2. Machiajul în tonuri de mov, irezistibil în primăvara 2015

Machiajul pentru primăvara 2015 se anunţă chic şi romantic. Violetul de lavandă orhideea şi movul prună au făcut furori pe podium, în special la prezentările Derek Lam, Vera Wang, Guy Laroche şi Matthew Williamson. Tonurile de mov avantajează în special ochii albaştri şi pe cei verzi, însă pot fi aplicate şi la ochii căprui. Pe timp de zi este recomandat să mizezi pe nuanţe mai deschise, iar la ieşirile de seară, înlocuieşte clasicul negru ori maron cu nuanţe închise pentru o privire pătrunzătoare.

machiaj_mov

1. Machiaj în stilul pop art

Machiajul pop art nu mai face parte de ceva vreme doar din paginile revistelor cu benzi desenate. Cum varianta originală este mai greu de abordat şi purtat în viaţa de zi cu zi, specialiştii au prezentat o altă variantă mult mai accesibilă. Astfel de accente cromatice au putut fi observate în prezentarile celor de la Honor, Max Mara, Fendi şi Christian Dior. Unii dintre artişti au înlocuit clasicul eyeliner cu diverse aplicaţii din piele, satin şi chiar ruj.

machiaj_pop_art_3

Sursa 

O tânără a vrut să-şi tatueze un trandafir pe gât, dar rezultatul a marcat-o pe viaţă: ”Arată ca o varză!”

Să-ți faci un tatuaj este un angajament mare și implică să ai multă încredere în artistul care urmează să te tatueze, pentru a nu avea surprize neplăcute la final. Având în vedere acest lucru, o femeie a pățit-o chiar pe pielea ei și i-a îndemnat pe alții să nu se grăbească să-și facă un tatuaj, scrie observatornews.ro.

Kiya Minx și-a regretat instant decizia de a se tatua. Și-a dorit un trandafir tatuat pe gât, însă, socoteala de acasă nu se potrivește mereu cu…cea de la salon. La final, în loc să aibă tatuajul mult dorit, trandafirul s-a transformat într-o varză.

În videoclipul distribuit în contul ei de TikTok femeia a povestit despre incident.

„Știi cum spun oamenii să fii atent la tatuajele pe care le faci pentru că ai putea regreta când vei fi mai mare? Urăsc asta al naibii de mult. Tatuajul este atât prost și urât, Doamne, îl urăsc atât de mult. Și știi care e nebunia? Nu-mi place pentru că nu este ceea ce mi-am dorit. În primul rând, arată ca o varză. Să începem acolo, seamănă cu o varză. În al doilea rând, când îmi făceam tatuajul i-am spus tipului, acesta a fost primul meu tatuaj, l-am făcut când aveam 19 ani, i-am spus, nu pune umbrire. Și acest bărbat m-a convins să-i pun umbrire. Permit cuiva să mă convingă să obțin ceva ce va sta permanent pe corpul meu?. Îl urăsc cu adevărat și mereu vreau să-l acoper pentru că sunt atât de jenată de asta”, a povestit femeia revolatată, pe rețelele de socializare.

Oamenii au ținut să o liniștească

Oamenii au ținut să o liniștească și să o asigure că tatuajul este încă frumos și că nu poate fi asociat cu o varză. Totuși, mulți au fost de acord că nu ar putea să nu vadă varza odată ce le-a fost subliniată.

„Doamnă, de ce ați pomenit de varză? Vedeam un trandafir și acum nu pot să nu văd o varză. Este încă foarte frumos pentru ochiul străinului”.

„Am același trandafir pe șold și s-a micșorat cu adevărat, așa că arată ca o varză”.

Într-un comentariu ulterior, Kiya a explicat că intenționează să-și îndepărteze tatuajul de pe piele cu ajutorul unei proceduri cu laser.

Cum să slăbești repede… vizual? Tinka Fox știe secretul

Cine e atât de norocoasă să scape cu kilogramele nemodificate după mesele de sărbători, să lase aici un comentariu. Așa. Norocoaselor, vă invidiem profund :) pentru că muritoarele de rând se spetesc la sala de sport, măcar pentru câțiva centimetri arși pe lună. Pe actrița Tinka Fox o putem lăuda cu niște paramenti minunați, deși recunoaște că nu este deloc prietenă cu sportul. Ne-am ținut scai de ea să îi aflăm secretul, care într-un final a fost dezvăluit.

🌐 Fii la curent cu noutățile LYTESS MOLDOVA:

Instagram: https://www.instagram.com/lytess_moldova/

Olesea Sfeclă despre epilare definitivă: ”Nu poți uita de părul nedorit în câteva zile”

Să fii gata mereu să porți costum de baie nu mai este un lux, ci mai degrabă o normalitate. Actrița Olesea Sveclă este norocoasa care a găsit secretul, după multe căutări, și e gata să ni-l spună și nouă.

Ești gata să îl afli și tu?

🌐 Fii la curent cu noutățile salonului Online:
Instagram
Facebook

Nu știai acest lucru despre semințe și nuci!
Articolul anterior
Ștefan Petrache ar putea rămâne pe drumuri!
Articolul următor