Rochii de mireasă stil grecesc: hitul anului 2013!

Rochii lungi, drapate pe un umăr, din valuri de mătase, cu bijuterii sau broderii aplicate, accesorii opulente și eleganță fără cusur – așa ar putea fi descris stilul grecesc al rochiilor de mireasă.

separator

Acestea sunt destinate unei mirese rafinate, delicate și romantice. Au o croială simplă, cu drapaje simetrice și extrem de elegante. Miresele care vor îmbrăca acest tip de rochii trebuie să știe că ele îți conturează perfect formele trupului prin faldurile ce cad grațios.

Rochia de mireasă grecească cu decolteu asimetric

Designul ei este scos din anonimat de tipul decolteului, care o transformă în rochia perfectă pentru mireasa romantică, sensibilă sau/și visătoare. Dacă vei alege așa tip de rochie accesorizeaz-o cu bijuterii fine, optează pentru o coafură cu bucle lejere și un machiaj care să pună accent pe ochi.

12 3 4 5
6

Cu bretele

În ea te vei simți sigură pe tine și foarte frumoasă, în special, dacă ai o siluetă bine definită și dacă ești înaltă. Acest model te vă face să strălucești de eleganță și frumusețe în ziua nunții. Asortează rochia cu o coafură în stil romantic, cu părul lăsat lejer sau un coc clasic, un machiaj natural și pantofi simpli.

8 15 16 17 18
20 26 27 33

Cu trenă

Dacă vrei să arăți ca zeițele din legendele Greciei alege rochia de mireasă grecească cu trenă. Vei avea o apariție cu adevărat deosebită. Optează pentru o astfel de rochie, dacă ești înaltă și dacă ai o siluetă bine conturată.

7 10 11 22 28
29 30
32

Rochia de mireasă grecească cu o singură bretea

Pentru un plus de senzualitate, eleganță și modernism, alege o rochie de mireasă grecească cu o singură bretea. Îți recomand o rochie cu decolteu în formă de inimă, un pic strânsă sub sâni și cu trenă. Optează pentru părul într-un stil romantic, un machiaj nude sau natural și accesorii delicate.

12 13 14

text: Iulia Arnaut

Uleiul de argan -un produs miraculos pentru hidratarea tenului!
Articolul anterior
Evită greșelile din trecut ca să nu-ți afecteze viitorul!
Articolul următor
Alte articole interesante