10 femei celebre care nu au fost niciodată căsătorite

Cu siguranță, tuturor acestor femei nu le-a lipsit atenția bărbaților. Totuși, acestea nu s-au bucurat niciodată de emoțiile purtării unei rochii de mireasă sau a inelului de logodnă. Dar, poate că niciodată nu e prea târziu să devină soții iubite!

Oprah Winfrey, 66 de ani

Este una dintre cele mai bogate și mai influente femei din lume, gazdă a mai multor talk-show-uri, proprietară a unui studio de film și a unui canal propriu de televiziune OWN: The Oprah Winfrey Network. În 1986, a început o relație cu omul de afaceri și profesorul american Stedman Graham, iar câțiva ani mai târziu și-au anunțat logodna. Dar, în ciuda faptului că relația lor a continuat până în anii 2000, nunta nu a avut loc niciodată.

„În momentul în care am fost de acord cu propunerea lui, am avut îndoieli”, a scris Winfrey în revista sa din 2020. „Mi-am dat seama că nu căutam cu adevărat căsătoria. Am vrut să mi se propună. Am vrut să știu că merit să fiu soția lui. Dar nu am vrut sacrificii, compromisuri, angajamente de zi cu zi care fac parte integrantă din căsătorie. Cariera în televiziune a fost întotdeauna prioritatea mea – și am știut-o amândoi”

Diane Keaton, 74 de ani

Actrița de 74 de ani de la Hollywood, câștigătoare a premiului Oscar, Globului de Aur și BAFTA, dar și o mamă fericită a doi fii recunoaște că nu a fost niciodată împotriva ideii de căsătorie, dar era îngrozită de a fi o femeie căsătorită. „Sunt atrasă de bărbați și îmi place să mă ”joc” cu ei”, a mărturisit ea acum cinci ani. – Dar să locuiesc cu cineva împreună? Acesta este un alt univers. Pentru a face acest lucru, trebuie să privești viața în mod realist și să fii dispus să facă compromisuri. Nu sunt capabilă de asta“. Cu toate acestea, chiar și fără căsătorii, viața personală a lui Diane Keaton a fost întotdeauna plină de evenimente. De-a lungul anilor, ea s-a întâlnit cu Al Pacino, Warren Beaty, Jack Nicholson și Keanu Reeves.

Christine Davis, 55 de ani

Cei mai mulți dintre noi ne amintim de Christine Davis din rolul ei de Charlotte în serialul de succes Sex and the City – singura eroină care a visat cu disperare să se căsătorească (și la a doua încercare a reușit să creeze o familie puternică cu bărbatul ei iubit). Dar în viața reală, a existat o situație identică: Christine Davis este singura dintre cele patru actrițe din „Sex and the City” care nu s-a căsătorit niciodată. Și nu o deranjează deloc. Ea joacă în filme, își crește fiica adoptivă Gemma Rose, este activistă pentru drepturile animalelor și se simte complet mulțumită de viața ei. În 2013, Christine i-a spus lui Haute Living: ”Nu știu dacă am vrut în mod conștient să rămân singură pentru totdeauna, dar îmi amintesc cum întrebam în copilărie: „Și de ce se căsătoresc toți oamenii?”

Winona Ryder, 49 de ani

Winona Ryder s-a întâlnit cu cei mai frumoși și de succes bărbați de la Hollywood – de la Matt Damon și Chris Noth la Keanu Reeves. Mai mult decât atât, în anii 1990, ea a fost de acord cu propunerea tânărului sex-simbol de la Hollywood Johnny Depp. Cu toate acestea, o nuntă nu a avut loc niciodată. După despărțirea de iubitul ei, Winona Ryder a căzut în cea mai adâncă depresie și nu s-a putut recupera mult timp. Ani mai târziu, actrița a reușit să își revină, a reluat cariera și relațiile cu alți bărbați. Dar este încă precaută cu privire la căsătorie. În 2016, ea a mărturisit: „Aș prefera să nu mă căsătoresc niciodată decât să divorțez de mai multe ori. Nu că divorțul este rău. Pur și simplu nu vreau să fac un astfel de pas“.

Charlize Theron, 45 de ani

Una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood, care nu a fost căsătorită niciodată. Întrebată de Pierce Morgan în 2011 despre viața ei personală, ea a explicat: „Nu am vrut niciodată să mă căsătoresc. Nu cred că anume căsătoria este importantă. Mă interesează într-adevăr o relație pe termen lung – și am avut una. Dar ceremonia căsătoriei în sine nu are nicio valoare pentru mine“. De asemenea, Charlize Theron a negat zvonurile că ar fi fost logodită cu Sean Penn. „În viața mea acum sunt doi oameni mici pe care îi iubesc foarte mult (copii adoptați), – a adăugat actrița. – Viața mea este plină de iubire, cu siguranță nu mă simt singură … Nu știu dacă mai pot trăi vreodată cu un partener sub un același acoperiș. Poate că va trebui să-și cumpere o casă separată alături!”

Tyra Banks, 47 de ani

Top model, prezentatoare TV și femeie de afaceri, Tyra Banks nu a fost niciodată căsătorită. În anii 1990, ea s-a întâlnit cu regizorul american John Singleton și cu muzicianul britanic Seal. Mai târziu, lista a fost completată de jucătorul de baschet de succes Chris Webber, de actorul Tyler Perry și de finanțatorul milionar John Utendal. Dar niciunul dintre acești bărbați nu a reușit să convingă modelul la o căsătorie oficială. La începutul anilor 2010, în viața lui Tyra a apărut o persoană de care s-a îndrăgostit cu adevărat – fotograful norvegian Eric Asla. Câțiva ani mai târziu, au devenit părinții unui adorabil bebeluș Yorkie, care s-a născut cu ajutorul unei mame surogat. Odată, în timpul talk-show-ului lui Wendy Williams, Tyra Banks a afirmat: „Nu trebuie să porți un inel pe deget pentru a demonstra cuiva că îl iubești”, a spus ea.

Eva Mendes, 46 de ani

Eva Mendes are o relație de aproape 10 ani cu actorul Ryan Gosling, un bărbat care a cucerit milioane de inimi de femei din întreaga lume. Cuplul este fericit și are doi copii. În 2016, zvonurile despre o nuntă secretă a Evei și Ryan au inundat internetul, dar aceștia doi le-au negat oficial. Vedetele nu și-au înregistrat relația. „Cred că aceasta este o tradiție foarte veche”, a răspuns actrița la întrebarea despre nuntă într-un interviu. „Dacă te uiți la ceea ce simbolizează căsătoria, îți dai seama că nu are nimic de-a face cu adevăratul motiv pentru care oamenii se căsătoresc”. Eva Mendes recunoaște că nu are de gând să schimbe nimic în viitorul apropiat: își iubește familia așa cum este.

Lucy Liu, 52 de ani

Datorită genelor sale și stilului de viață, Lucy Liu, în vârstă de 52 de ani, arată incredibil – o piele perfectă, o siluetă tonifiată și un stil impecabil. Desigur, această actriță are foarte mulți admiratori. A avut o relație cu boxerul ucrainean Wladimir Klitschko, regizorul Zach Helm și chiar sex-simbolul american George Clooney. Lucy însăși preferă să-și păstreze viața personală secretă, apărând rareori în public cu jumătatea sa. În urmă cu câțiva ani, ea a recurs la serviciul de surogat și acum crește un bebeluș Rockwell Lloyd. „Pentru mine, surogatul a devenit cea mai bună și poate chiar singura soluție. La urma urmei, lucrez foarte mult și încă nu știu când îmi permit să mă opresc”, a recunoscut ea. Într-adevăr, Lucy Liu poate fi numită o adevărato muncitoare – apare în aproape 100 de filme. Probabil că tocmai din cauza programului de lucru încărcat, actrița și tânăra mamă nu vede necesitatea unei relații serioase: la urma urmei, pur și simplu nu are timp pentru asta.

Kylie Minogue, 52 de ani

Cântăreața australiană s-a întâlnit cu actorul Jason Donovan, muzicianul rock Michael Hutchence, fotograful Stefan Sednaoui, modelele masculine James Gooding, Olivier Martinez și Andres Velencoso, precum și directorul creativ al ediției britanice a revistei GQ, Paul Solomons. Mulți dintre bărbații lui Kylie Minogue erau semnificativ mai tineri decât ea, dar au căzut invariabil sub vraja acestei fermecătoare blonde cu ochi expresivi. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu a reușit să devină soțul oficial al cântăreței. Kylie recunoaște că principalul motiv pentru care nu dorește să accepte cererea de căsătorie este libertatea sa personală, pe care o prețuiește și se teme să o piardă. „Dacă mă căsătoresc, mă tem că voi fi închisă într-un spațiu. Este important pentru mine să mă simt liberă din punct de vedere moral. Mulți oameni cred că anume căsătoria este principalul suport pentru viață, dar eu, aparent, provin dintr-un mediu diferit”, spune ea.

Patricia Kaas, 54 de ani

Această franțuzoaică fragilă și simaptică este considerată pe drept un simbol al frumuseții feminine. Alain Delon însuși a iubit-o și, în acele vremuri, era una din cele mai discutate relații. Dar cântăreața a fost cu adevărat fericită alături de colegul ei – compozitorul belgian Philip Bergman. Relația lor a durat șase ani și s-au despărțit din cauza faptului că au ales căi diferite: ea era concentrată asupra carierei sale și el își dorea o familie. Astăzi, cântăreața nu își promovează viața personală. Locuiește la Paris într-un apartament confortabil, al cărui design interior l-a făcut ea însăși. Patricia Kaas recunoaște că nu este genul de femeie creată pentru viața de familie. În opinia ei, un bărbat adevărat nu va fi niciodată de acord să fie în umbra unei femei de succes. „Și cu siguranță nu am nevoie de un om fals”, adaugă ea.

sursa: www.calatorul.net

Franța: Un miliardar rus sancționat câștigă în instanță dreptul de a-și folosi iahtul pe Coasta de Azur. I se vor plăti și daune

Un tribunal francez a ordonat miercuri agenției vamale a țării să elibereze un iaht confiscat, deținut de un miliardar rus afectat de sancțiuni europene, din cauza unor erori de procedură comise în timpul confiscării navei, scrie Reuters.

Agenții vamali au confiscat iahtul „La Petite Ourse”, de 27 de metri, la 16 martie, după ce proprietarul său, Alexey Kuzmichev, unul dintre principalii acționari ai băncii rusești Alfa Bank, a fost sancționat de UE în martie pentru legăturile sale cu președintele Vladimir Putin.

Curtea de Apel din Paris a decis că ofițerii vamali nu au urmat procedurile corecte atunci când au abordat nava, care era ancorată în orașul Antibes de pe Coasta de Azur.

Agenții au invocat o anchetă de fraudă atunci când s-au prezentat la autoritățile de pe șantierul naval, ceea ce, conform legislației franceze, permite vămii să percheziționeze o navă.

Hotărârea subliniază provocările cu care se confruntă națiunile europene în ceea ce privește înghețarea activelor oligarhilor ruși.

Kuzmichev a dat în judecată autoritățile franceze în încercarea de a recâștiga accesul la cele două iahturi ale sale deținute în Franța, La Petite Ourse și La Petite Ourse II.

În calitate de persoană sancționată ale cărei active sunt înghețate, lui Kuzmichev îi este în continuare interzis să scoată La Petite Ourse din apele teritoriale franceze, dar acum i se permite să aibă acces la iaht și să îl folosească în apele franceze, a declarat avocatul său.

„În interiorul [Franței], i se permite să se deplaseze, fie că este pe jos, pe cal, cu mașina sau cu barca”, a declarat avocatul Philippe Blanchetier.

De asemenea, instanța a dispus ca vameșii francezi să-i plătească magnatului 10.000 de euro drept despăgubiri.

O instanță din Rouen se va pronunța la o dată ulterioară cu privire la cea de-a doua navă, La Petite Ourse II, ancorată la Cannes.

sursa

Descoperire macabră în satele eliberate din Ucraina: o cutie cu dinți de aur smulși de ruși de la prizonieri

O descoperire macabră a fost făcută într-un sat din apropiere de Izium, în regiunea Harkov, eliberat recent de sub ocupația rușilor. Trupele ucrainene au găsit într-un subsol folosit pe post de cameră de tortură dovezi ale chinurilor la care au fost supuși prizonierii rușilor, indiferent că erau civili sau soldați. Cea mai șocantă probă a atrocităților petrecute acolo este o cutie cu dinți de aur smulși de la prizonieri. „Un mini Auschwitz”, a comentat Ministerul ucrainean al Apărării.

„Vecinii auzeau în continuu urlete venite dintr-acolo. Anchetatorii au descoperit o cameră de tortură înfiorătoare în satul Piski-Radkivski”, a scris pe Facebook Serhii Bolvinov, polițist din Harkov, care a participat la misiune, notează Digi24.ro.

El spune că poliția a obținut informații de la colaboratorii rușilor și de la localnici, care, după eliberare, le-au indicat că subsolul unei case din sat a fost transformat în cameră de tortură, unde au fost torturați atât civili, cât și polițiști și soldați luați prizonieri. O metodă de tortură era îngroparea victimei în pământ, cu masca de gaz pe figură, în timp ce era acoperit cu o cârpă care ardea mocnit, potrivit polițistului, care a pozat masca de gaz folosită de torționari.

Cea mai șocantă descoperire a fost o cutie din plastic umplută cu dinți de aur smulși de la prizonieri.

„Un mini Auschwitz”, a comentat Ministerul ucrainean al Apărării imaginile, trimitere la practica naziștilor de a lua toate bijuteriile și obiectele de preț, inclusiv dinții de aur, de la evreii care sfârșeau în camerele de gazare și apoi la crematoriu.

„Câte vom mai găsi în Ucraina ocupată?”, a întrebat ministerul de la Kiev.

În filmarea polițistului Serhii Bolvinov apare, la un moment dat, și o plăcuță de identificare a unui soldat ucrainean.

Soldații ucraineni găsesc tot mai multe camere de tortură în care au fost ținuți și „interogați” prizonierii de război luați de ruși.

Unii dintre ei au povestit prin ce au trecut, însă imaginile filmate în aceste încăperi vorbesc de la sine despre condițiile pe care au trebuit să le îndure prizonierii.

Patru avioane rusești au intrat în spațiul aerian al Poloniei și Suediei

Patru avioane de luptă rusești au intrat miercuri în spațiul aerian european, ceea ce a determinat un răspuns din partea forțelor italiene, care asigură poliția aeriană din partea NATO.

Economica.net - Franţa va trimite o fregată în Marea Neagră şi are  programate zboruri cu avionul de luptă Rafale - Economica.net

Avioane Eurofighter italiene au fost mobilizate rapid pentru a intercepta aeronavele de luptă rusești care intraseră în spațiul polonez și suedez. Aparatele rusești au fost forțate să reintre în spațiul aerian rusesc, mai precis al enclavei Kaliningrad, precizează forțele aeriene italiene într-o postare pe Twitter, transmite digi24.ro.

Matthias Eichenlaub, ofițer de presă al NATO, a declarat pentru „Newsweek” că Italia asigură misiunea de poliție aeriană a Alianței în regiunea baltică. El a mai spus că avioanele NATO din această regiune „interceptează în mod regulat avioane militare rusești care nu respectă regulile internaționale de siguranță aeriană”.

Incidentul survine într-un moment de tensiuni ridicate între Rusia, pe de o parte, și Occident și Ucraina, pe de altă parte.

Rusia spune că a cerut Statelor Unite zeci de vize pentru vizita lui Lavrov la Națiunile Unite, dar nu a primit niciuna
Articolul anterior
Forțe terestre ale Ucrainei au intrat pe teritoriul Rusiei și au aruncat în aer un obiectiv militar. Imagini filmate cu drona
Articolul următor