A murit la 26 de ani din cauza pastilelor de slăbire

georgioa_73887900Georgia Willson-Pemberton, de 26 de ani, s-a luptat patru ani cu anorexia după ce făcuse marea greşeală a vieţii ei, aceea de a slăbi luând medicamente pe care medicii nu i le recomandaseră.

separator
În ambiţia ei de a avea o siluetă de fotomodel, ea nici nu apelase la ajutorul medicilor, ci îşi comandase prin internet pastile laxative.

Potrivit rtv.net, Georgia era o femeie frumoasă şi avea o siluetă fără cusur. Avea 1,78 de metri înălţime, practicase diverse sporturi, iar în copilărie luase o medalie de aur la schi, concurând în lotul de juniori. A studiat la şcoli private, de elită, unde un an de studii costă aproximativ 30.000 de euro.

normala_18468400Între timp, Georgia a luat sute de pastile laxative, fără nicio recomandare medicală, cumpărate de pe internet şi s-a îmbolnăvit, scrie The Sun. Dar după ce a absolvit şi European Business School, în 2008, Georgia a început să umble din spital în spital, şi în Marea Britanie, şi în Statele Unite, pentru a se vindeca de anorexie.

Tânăra a ascuns pastilele laxative şi nu le-a spus părinţilor ei că ia aşa ceva, şi nici medicilor. Întâmplător, mama ei a găsit, când a mers în partamentul fiicei sale să ia nişte lucruri, aproximatv 200 de pastile de laxativ ascunse în cupele unui sutien. În tot apartamentul ei, erau mii de pastile laxative. Georgia ascundea laxativele chiar şi de medicii cărora le ceruse ajutorul, nemaifiind în stare să renunţe la ele. „Devenise dependentă de laxative”, a spus mama ei.

Georgia a murit de afecţiuni la stomac şi colon, după ce luase 80 de patile laxative în luna decembrie. Tânăra ajunsese la o greutate sub 45 de kilograme şi la un Indice de Masă Corporală periculos de mic, de 13,7.

Un test de salivă capabil să prezică riscul de cancer mamar și de prostată
Articolul anterior
”Caruselul erotic” cu actori de la Teatrului ”Eugen Ionescu”
Articolul următor
Alte articole interesante