Accident grav la Edineț: o mașină, făcută zob, iar șoferul a fost găsit fără suflare

Un bărbat a decedat, iar o femeie a fost transportată în stare gravă la spital după ce mașina în care se aflau a derapat de pe șosea și s-a răsturnat în fâșia forestieră de lângă șosea.

separator
Automobilul a fost făcut zob și a fost găsit de polițiști cu roțile în sus.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Edineț, Svetlana Talpă, accidentul s-a produs pe traseul M-5. Automobilul a fost găsit răsturnat la 800 de metri în fâșia forestieră de lângă șosea. La distanță de 30 m de la automobil a fost găsit decedat un bărbat cu vârsta de aproximativ 44 ani. Polițiștii stabilesc circumstanțele incidentului.

Fiica celei mai bătrâne mame este studentă eminentă la două facultăți de elită: ,,Sunt mândră”

Numele Adrianei Iliescu figurează și în Cartea Recordurilor, după ce, în urmă cu 18 ani, la vârsta de 66 de ani, românca aducea pe lume o fetiță perfect sănătoasă, prin inseminare artificială. Timpul a trecut, iar Eliza este studentă la două facultăți de elită, din București, la Litere, dar și la Științe Umane, cu taxă.

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane şi copil

Ce pensie are Adriana Iliescu

Adriana Iliescu, acum în vârstă de 84 de ani, a scris și publicat mai multe cărți pentru copii, dar a fost și profesor universitar.

„Nu este o perioadă geroasă, de unde ger și frig? E chiar bine afară! În casă avem căldură, avem apă caldă, ne este bine, nu ducem lipsă de nimic. Nu ne plângem de nimic.

M-a ajutat bunul Dumnezeu, am fost profesor universitar și am o pensie de 5.000 de lei pe lună, nu am probleme cu banii. Păcatul meu ar fi să zic că o duc greu financiar’, a declarat Adriana Iliescu pentru playtech.ro.

Adriana Iliescu beneficiază, însă, și de o indemnizație, lunară, de la Uniunea Scriitorilor:

„Nu ne-a fost ușor, dar am trecut împreună prin toate. Am trăit din pensia mea de profesor, aș adăuga chiar profesor universitar, dar și din indemnizația pe care o primesc de la Uniunea Scriitorilor. Adică, ceva în jurul a 2.000 de lei.

Ne-am gospodărit mereu cu cât am avut și nu am cerut nimănui nimic!’, a mai declarat Adriana Iliescu.

Adriana Iliescu, foarte mândră de fiica ei studentă la două facultăți

Pe 16 ianuarie 2005, Adriana Iliescu a devenit mamă la 66 de ani și 320 de zile, la Maternitatea Giulești din București, fiind o performanță mondială, în privința vârstei, la acea vreme.

Anii au trecut și Eliza este acum studentă la două facultăți după ce a terminat, anul trecut, șefă de promoție, la Colegiul „Dimitrie Paciurea’ și a luat Bacalaureatul cu media 9.50.

„Eliza este bine, are foarte mult de lucru în perioada aceasta, mai ales că este studentă la două facultăți. Învață, pregătește proiecte frumoase. Sunt o mămică mândră. Se mai plimbă și ea uneori, are timp pentru dânsa, normal, mai iese la un suc prin oraș cu colegii’, spune Adriana Iliescu.

Acum ceva timp, Adriana Iliescu spunea că va acoperi cheltuielile pentru educația fiicei sale din pensia și indemnizația pe care le primește. În cazul în care vor fi necesare mai multe fonduri, aceasta este dispusă să facă un împrumut bancar.

„Am făcut un calcul și putem face asta. Poate vom lua și un credit, vom vedea! Ar fi vorba despre circa 4.000 de lei anual, o sumă pe care cred că o vom putea acoperi din pensia mea, repet! Știm amândouă că nu va fi simplu. Dar cred cu tărie că va reuși să le facă față!

Nu ne-a fost ușor, dar am trecut împreună prin toate. Am trăit din pensia mea de profesor, aș adăuga chiar profesor universitar, dar și din indemnizația pe care o primesc de la Uniunea Scriitorilor. Adică ceva în jurul a 2.000 de lei. Nu dau amănunte, însă una peste alta nu e vorba decât despre o pensie amărâtă. Ne-am gospodărit cu cât am avut și nu am cerut nimănui nimic!’, a declarat Adriana Iliescu.

O tânără din Rusia a reușit să adune aproape 2 mii de fire de păr propriu, timp de 100 de zile, pentru a-și face o perucă

Tânăra din Rusia a adunat peste 2 mii de fire de păr propriu, timp de 100 de zile, în ideea de a-și confecționa o perucă din păr propriu.

După fiecare spălare a părului, Iana Chesova îl colectează și îl piaptănă. Aceasta a vorbit despre intenția sa și a devenit celebră pe rețele cum ar fi TikTok si Instagram.

Lindsay Lohan, însărcinată pentru prima oară! Cum a făcut anunțul

Lindsay Lohan este însărcinată. Actrița în vârstă de 36 de ani și soțul ei, Bader Shammas, vor deveni părinți pentru prima oară.

How Lindsay Lohan changed her fashion style after moving to Dubai: 'More  conservative'

Vestea că va deveni mamă vine la mai puțin de un an după ce Lindsay Lohan s-a căsătorit cu Bader Shammas. Cei doi au început să se întâlnească înainte de pandemie, iar logodna a avut loc în noiembrie 2021.

„Suntem foarte entuziasmați de sosirea noului membru al familiei noastre și așteptăm cu nerăbdare acest nou capitol al vieții noastre!”.

Postarea a adunat peste 978 mii de like-uri și peste 16 mii de comentarii pe Instagram. Actrița a fost felicitată de urmăritorii fideli, dar și de staruri precum Paris Hilton, Elizabeth Gillies, Bella Thorne etc.

În momentul în care  a fost cerută în căsătorie, cu un inel în valoare de aproximativ 200.000 de dolari, actrița le-a comunicat celor 9.7 milioane de fani de pe Instagram că este cea mai fericită femeie din lume. Cu toate acestea, Lindsay Lohan a decis ca nunta să fie una discretă, căsătorindu-se în secret.

„Sunt cea mai norocoasă femeie din lume. Tu m-ai găsit și ai știut că vreau să găsesc fericirea și harul, toate în același timp. Sunt uluită că ești soțul meu, viața mea și totul pentru mine. Fiecare femeie ar trebui să se simtă așa în fiecare zi”, a spus ea, referindu-se la iubitul ei, Bader.

Video! Președintele Igor Dodon, fidel tradiției. Și în acest an, s-a scufundat în apa rece a unui lac
Articolul anterior
Bloggerița Hellen Monroe și judocanul Valeriu Duminică au devenit părinți!
Articolul următor