Anunț important! Aerogara din Chișinău va înregistra călătorii cu 3 ore înainte de plecare

Avertisment de la Aeroportul Internațional Chișinău: Înregistrarea călătorilor va începe cu 3 ore înainte de plecare.

Avertisment de la Aeroportul Internațional Chișinău. Înregistrarea călătorilor pentru zboruri va începe cu 3 ore înainte de plecare, scrie tv6.md cu referire la un anunț al aerogării. 

Mesajul a fost plasat pe pagina oficială a acesteia, dar și pe rețelele de socializare. Potrivit responsabililor, măsura este legată de situația pandemică, dar și de cerințele internaționale de prezentare a documentelor suplimentare la plecări. Iar ca să fie evitate cozile și aglomerația, pasagerii sunt rugați să se prezinte cu mai mult timp înainte. Ieri, Aeroportul a declarat că va crea un grup special de lucru care va găsi soluții în acest sens.

Timpul de verificare a pașapoartelor, testelor și certificatelor de vaccinare, precum și a altor acte a crescut de la 30 de secunde la cinci minute. Un alt motiv pentru încărcarea infrastructurii aeroportuare este lipsirea companiilor aeriene de obligativitatea de a coordona programul de zboruri cu administratorul aeroportului, lucru care s-a făcut la intervenția unuia dintre guvernele anterioare, au anunțat oficialii.

Prin urmare, sarcina grupului de lucru va fi să analizeze administratorul aeroportului, lucru care s-a făcut la intervenția unuia dintre guvernele anterioare, au anunțat oficialii. Prin urmare, sarcina grupului de lucru va fi să analizeze situația actuală legată de pandemia COVID-19 și să propună măsuri suplimentare pentru a reduce aglomeraţiile pe Aeroport.

Și-a salvat iubitul care agăța pe pervazul ferestrei, la etajul 8
Articolul anterior
Igor Dodon, vizat de ANI
Articolul următor