Ce familie frumoasă are moldoveanca Nina Hariton, câștigătoarea sezonului 11 Chefi la Cuțite. Locuiește în Franța cu soțul și fiica

Moldoveanca Nina Hariton a ajuns rapid în atenția publicului în momentul în care a primit cuțitul de aur nu de la unul, ci de la toți cei trei jurați ai emisiunii Chefi la Cuțite. Concurenta este prima femeie din istoria show-ului culinar de peste Prut care a primit mult râvnitul cuțit. Nina, o tânără din Republica Moldova care s-a mutat în urmă cu mai mulți ani în Franța, a reușit să îi impresioneze pe chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu încă de la prima degustare.

ce-familie-frumoasa-are-nina-hariton-de-la-chefi-la-cutite-1

Totuși, ea a ales să meargă în echipa lui Bontea, căruia i-a promis că va ajunge până în marea finală.

Nina Hariton are în spate o poveste de viață ca-n filme.

nina-si-dima-hariton-3

Și-a cunoscut soțul la o petrecere în Republica Moldova și s-a îndrăgostit iremediabil. Pentru el și-a părăsit țara și familia și s-a mutat în Franța. Au trecut opt ani de atunci, iar concurenta Chefi la Cuțite și-a întemeiat acolo propria familie. Ce familie frumoasă are Nina Hariton de la Chefi la Cuțite. Câștigătoarea sezonului 11 locuiește în Franța cu soțul și fiica.

„Am ajuns la Paris după iubire, după dragoste, după soțul meu actual. Ne-am cunoscut la o petrecere în Republica Moldova. El era în Franța, ne-am văzut trei luni și apoi m-am hotărât, la propunerea lui, să îl urmez și să merg în Franța. Am renunțat la tot și m-am dus cu inima. Când am plecat în Franța am renunțat la facultatea mea de teatru din Galați și l-am urmat pe el acolo”, a povestit Nina Hariton în prima etapă a competiției, cea a degustărilor pe nevăzute, conform unica.ro.

În momentul în care a întâlnit un chef bucătar a realizat cât de mult îi place bucătăria și a lucrat timp de 5 ani în restaurante haute cuisine. Însă, la un moment dat a fost nevoită să renunțe la pasiunea ei și a început să lucreze ca agent imobiliar.

„Am întâlnit un chef bucătar și a fost ca o lumină. (…) Pentru că începeam la 7 și terminam la 12 noaptea, știți cum sunt chefii, pentru ei asta e viață. Pentru mine, presiunea aceasta, plus viața de familie, că am un copil, are 7 ani. Colegii niciodată nu mă înțelegeau când copilul era bolnav sau mergeam la urgențe sau să rămân cu el. Am lucrat 5 ani în restaurante haute cuisine”, le-a spus Nina celor trei chefi.

Nina Hariton locuiește de opt ani la Paris cu soțul și fiica sa. Fetița, în vârstă de 7 ani, pare să fi moștenit pasiunea pentru gătit a mamei sale. Dima, soțul concurentei de la Chefi la Cuțite, deține o companie care se ocupă de renovări și își susține partenera în tot ceea ce își propune.

Bărbatul postează deseori pe pagina sa de Facebook filmulețele pe care Nina le realizează în timp ce pregătește diferite rețete. De Ziua Îndrăgostiților, Nina Hariton a postat o imagine în care apare alături de soțul ei și a transmis un mesaj de iubire.

nina-si-dima-hariton

„Mulți sunt împotriva acestei zile, acestei aniversări a Dragostei… poate chiar nu are importanță, însă ingnori azi, mâine uiți aniversarea nunții voastre, poimine ai uitat că se apropie ziua lui de naștere și uite așa relația se transformă în doi staini, doi parteneri de viață care defapt nu au nici-un sentiment unul față de altul… Dragostea trebuie hrănită, cu amintiri, cu emoții, cu mici atenții unul față de altul, dragostea cere sacrificii și multă multă comunicare”, a scris concurenta la de la Chefi la Cuțite.

De asemenea, Dima Hariton postează des fotografii în care apare în compania soției sale. Cei doi au împreună și o fetiță pe care Nina o învață deja cum să pregătească farfurii delicioase.

nina-si-fiica-sa

„Să oferim copiilor timpul și cunoștințele noastre! Ei de asta au nevoie”, a scris concurenta din echipa lui chef Sorin Bontea pe Instagram, unde a făcut publică o imagine în care apare alături de fetița ei în bucătărie, unde pregătesc frusecuri.

O femeie în vârstă de 90 de ani susține examenul de bacalaureat
Articolul anterior
Theo Rose și băiețelul ei au fost externați. Cum se simte Sasha și ce i-a transmis artista medicului care a ajutat-o să nască
Articolul următor