Cristiano Ronaldo junior a semnat! Unde va juca fiul starului portughez

Cristiano Ronaldo a ajuns la Al Nassr la finalul anului trecut, atunci când a semnat cu gruparea saudită după despărțirea cu scandal de Manchester United.

Ronaldo a devenit atunci cel mai bine fotbalist din lume și va încasa 500 de milioane de euro în cele două sezoane și jumătate pe care le va petrece în Arabia Saudită.

Acum, și fiul cel mare al starului portughez și-a găsit echipă. Așa cum a obișnuit până acum, Cristianinho, așa cum este poreclit Cristiano Ronaldo Jr, își urmează tatăl la fiecare echipă.

Așadar, fiul cvintuplului câștigător al Balonului de Aur a semnat și el cu Al Nassr, acolo unde va evolua la formația under-13 a saudiților.

Anunțul a fost făcut de celebrul jurnalist Fabrizio Romano, care a dezvăluit că Cristiano Ronaldo Jr va purta tricoul cu numărul ”7”.

”Cristiano Ronaldo Jr a semnează cu echipa U13 a lui Al Nassr. Contractul a fost semnat, iar fiul lui Cristiano va începe antrenamentele în următoarele zile.

Va purta tricoul cu numărul ’7’.

Cristiano a spus odată: ”Fiul meu mi-a spus: ’Tată, mai rezistă câțiva ani, vreau să joc alături de tine’”, a fost anunțul lui Fabrizio Romano.

Incendiu puternic în Casa Radio! 12 echipaje și 50 de pompieri au luptat cu flăcările

Apel sporit de intervenție a salvatorilor și pompierilor la Casa Radio de pe strada Miorița 1 din capitală.

În sera zilei de 7 mai 2024 un incendiu a izbucnit în Casa Radio de pe strada Miorița 1 din capitală. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 23:05. Potrivit primelor detalii două încăperi au fost cuprinse de flăcări. La fața locului conform apelului sporit de intervenție au fost trimise 12 unități de tehnică cu un efectiv de 50 de angajați ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. Ajunși la destinație pompierii au stabilit că arderea are loc în camera de servere de la etajul doi al clădirii. Angajații IGSU au evacuat o persoană din interiorul acesteia. În urma incendiului nu au fost raportate victime. Arderea a fost localizată la ora 23.58. În urma incendiului a fost afectată suprafața estimativă de 40 metri pătrați. Incendiul a fost lichidat la ora 00.17. Circumstanțele și cauza de arderii urmează a fi stabilite.

Compania aeriană Wizz Air, cercetată de Comisia Europeană. Cum erau păcăliți clienții pentru a plăti mai mult

Comisia Europeană și autoritățile UE pentru protecția consumatorilor au demarat o investigaţie în ceea ce priveşte 20 de companii aeriene, printre care şi Wizz Air, scrie adevarul.ro.

Potrivit acuzațiilor, Wizz Air şi alte 19 companii aeriene și-ar fi indus în eroare clienții cu privire la declarațiile de mediu. Prin urmare, Comisia Europeană și Rețeaua de cooperare pentru protecția consumatorilor (CPC) au trimis scrisori în care cer clarificări tuturor celor 20 de companii aeriene.

Acțiunea vine ca urmare a unei plângeri depuse în iunie 2023 de către organizația europeană a consumatorilor BEUC și este condusă de autoritățile de supraveghere din Belgia, Olanda, Norvegia și Spania.

Potrivit airportal.hu, cele 20 de companii aeriene incluse sunt Air Baltic, Air Dolomiti, Air France, Austrian, Brussels Airlines, Eurowings, Finnair, KLM, Lufthansa, Norwegian, Ryanair, SAS, SAS, Swiss, TAP, Volotea, Vueling și Wizz Air.


Comisia Europeană cere clarificări în legătură cu afirmațiilor făcute de companiile aeriene potrivit cărora emisiile de CO2 cauzate de un zbor ar putea fi compensate prin proiecte climatice sau prin utilizarea de combustibili sustenabili,pentru care pasagerii ar putea contribui prin plata unor taxe suplimentare.

„Autoritățile sunt preocupate de faptul că practicile identificate pot fi considerate acțiuni/omisiuni înșelătoare, interzise în temeiul articolelor 5, 6 și 7 din Directiva privind practicile comerciale neloiale. La rândul lor, companiile aeriene trebuie să clarifice dacă aceste afirmații pot fi justificate pe baza unor dovezi științifice solide”, spun oficialii Comisiei Europene.

 „Este o veste excelentă faptul că autoritățile din întreaga Europă recunosc că, de fapt, consumatorii au fost păcăliți de practicile de greenwashing ale companiilor aeriene. Este inacceptabil faptul că acestea au ademenit consumatorii să compenseze emisiile generate de zborurile lor, uneori cu un preț ridicat”, a declarat Monique Goyens, directorul general al BEUC.

Wizz Air și celelalte 19 companii aeriene au la dispoziție 30 de zile pentru a oferi un răspuns și a propune măsuri pentru remedierea situaţiei. Autoritățile vor dezbate și vor supraveghea punerea în aplicare a soluțiilor convenite și, în cazul în care nu sunt luate măsurile necesare, ar putea fi aplicate inclusiv sancțiuni.

Prima semi-finală Eurovison 2024: Vezi care sunt cele 10 țări calificate în finala concursului

Deși a avut o prestanță memorabilă, Moldova nu a acumulat suficiente voturi pentru calificarea în marea finală a Eurovision 2024. Țara noastră a fost reprezentată de Natalia Barbu, cu piesa „In The Middle”.

Cele 10 țări din prima semi-finală calificate pentru finala showului sunt următoarele: Serbia, Portugalia, Slovenia, Ucraina, Lituania, Finlanda, Cipru, Croația, Irlanda, Luxemburg.

Republica Moldova renunță la măsurile impuse anterior pentru reducerea consumului de energie: Situația din acest sector s-a normalizat, afirmă autoritățile
Articolul anterior
Protest al viticultorilor din Franța față de prețurile mici la vinul de import: manifestanții au spart mii de sticle de vin spaniol
Articolul următor