Familia Gorgos dezamăgită de vacanța în Bulgaria! (FOTO)

De când au apărut gemenii în familia Gorgos, Sandu și Natalia nu au mai plecat în vacanță decât cu toată familia.

separator

bulgaria2”Mereu mergem cu familia la odihnă. Încă nu am fost niciodată fără „bebei” și nu îmi imaginez cum ar putea fi o odihna mereu cu gândul la ei. Prima dată a fost și bunica cu noi(mama lui Sandu).  Am fost mai multe familii și toate cu copii de aceeași vârstă. De aici reiese că distracția a fost pe cinste pentru cei mici. Dimineața, când tăticii plecau la pescuit și vânat crabi, noi, mamicile eram cu copii la plajă. Hotelul era dotat cu multe distracți pentru copii: camere și spații de joacă și, desigur în fiecare seară disco pentru cei mici. Copiii erau foarte încântați de ceea ce se petrecea. La plajă strângeam scoici și făceam castele de nisip. Serile la fel le petreceam pe litoral, unde deasemenea era un loc de joaca.Nu prea reușeam să petrecem, noi, maturii”, spune Natalia Turtă-Gorgos.

bulgaria5Natalia și Sandu Gorgos au călătorit mult până la apariția gemenilor și întotdeauna au ales ceva mai departe de casă. Excepție a fost alegerea de anul acesta, când au mers în Bulgaria.

”Nu aveam de gând să mergem în Bulgaria, ne-a cucerit Grecia la capitolul odihnă de vară. Dar ne-au convins prietenii să mergem undeva mai aproape și am ales litoralul Sunny Day din Bulgaria”, ne-a comunicat Sandu Gorgos.

bulgaria bulgaria3 bulgaria4

După experiența de anul trecut din Grecia, Bulgaria a dezamăgit familia compozitorului Sandu Gorgos. Și nu e vorba de lux, ci de prezența concetățenilor noștri.

”Bulgaria este bună ca destinație prin faptul ca este mai aproape,doar că spre deosebire de alți ani am rămas chiar dezamăgiți! Dacă înainte erau mai mulți străini cu o cultura fină, atunci anul acesta era o ”invazie” de neamul nostru moldovenesc, de români și foarte mulți ruși. Toți se comportau pe plaja de parcă nu au auzit vreodată că există urnă de gunoi pe care o făceau îngropându-și mizeria în nisip sau aruncînd-o la umbrela vecinului. Nici nu mai zic de veșnica goană după un loc sub soare, la piscină sau la masă. Ca să ocupi un loc trebuia să te trezești cu noaptea în cap și nu era de mirare dacă veneai și totul era ocupat”, a spus Natalia Turtă-Gorgos.

grecia grecia2 grecia3

Norocul familiei Gorgos a fost compania bună și timpul perfect. Dar de acum înainte Bulgaria cade din lista destinațiilor de vacanță ale Nataliei și ale lui Sandu Gorgos. Pentru a sfârși vacanța pe o notă maximă, membrii familiei Gorgos vor merge la sfârșitul verii sau începutul toamnei în Grecia. Anul trecut, au fost de 2 ori în Grecia, la începutul verii pe peninsula Kassandra, iar la începutul toamnei în Attika la canalul Corinthic. Aceasta pentru a combina odihna pasivă și odihna activă cu multe excursii.

Natalia Bodiu

Cine a purtat-o mai bine?
Articolul anterior
O nouă tendință în ale slăbitului!
Articolul următor
Alte articole interesante