,,Fetița”, un nou tip de escrocherie periculoasă. Fiți cu ochii în patru!

O nouă metodă de înşelătorie a fost dezvăluită de un bărbat care era cât pe ce să fie victima unei escrocherii de necrezut. Bărbatul a povestit că o fetiţă de aproximativ 12-14 ani, cu hainele rupte şi cu vânătăi pe mâini, s-a apropiat de maşina lui. Aproape plângând, fetiţa l-a rugat să o ducă acasă cu maşina, transmite realitatea.net.

separator
niña-llorando

„După serviciu am intrat într-un magazin. Ies şi mă urc în maşină. În acest timp, a alergat la mine o fetiţă, de aproximativ 12-14 ani. Hainele erau rupte, avea vânătăi pe mâini. Abia de se ţinea să nu plângă. M-a rugat frumos să o duc până acasă. Însă am observat că ceva mai departe era o maşină ciudată şi cu ferestre complet fumurii. De asemenea, am observat că fata se tot uita straniu, periodic, la ea. De aceea, eu i-am spus că nu o voi duce nicăieri, dar voi chema un taxi. Dintr-o dată, ea s-a întors brusc şi a fugit. Chiar în acea maşină dubioasă. Acum am înţeles totul. Sensul acestei escrocherii constă în următoarele: în maşina ta urcă o fată străină, necunoscută. Apoi din acea maşină ciudată apare „tatăl” ei şi vă acuză de pedofilie! Încercaţi apoi să demonstraţi că sunteţi nevinovat. Îmi este groază să mă gândesc la ce se putea întâmpla, dacă nu observam la timp acea maşină” a povestit un bărbat pentru Realitatea TV.

Acesta a adăugat că a blocat drumul acelei maşini la ieşirea din parcare, dar că a fost nevoit să plece după ce din ea a ieşit un bărbat solid care a început să îl înjure.

„Apoi eu am blocat drumul acelei maşini la ieşirea din parcare. Din ea a ieşit o namilă de om şi a început să strige cu un limbaj foarte vulgar. M-am îndepartat de pericol şi am plecat”.

Escrocheria are mai multe variante, inclusiv una în care oamenii sunt făcuţi să descuie uşa locuinţei şi fetiţa intră înăuntru.

În cazul în care copilul se rătăcește, nu găsește casa ori se află în alte circumstanțe periculoase, cel mai potrivit lucru pe care poate să îl facă un adult este să anunțe oamenii legii.

Amal Clooney, prima apariție pe covorul roșu după naștere!
Articolul anterior
Avertisment dur al medicilor: renunţați la acest obicei! Îţi distruge ficatul, rinichii şi inima
Articolul următor
Alte articole interesante