Glume acide la Jara Music Awards. Olga Buzova a numit-o ,,крыса” pe Xenia Sobchak

La Moscova a avut loc Gala Pemiilor ,,Jara Music Awards”, un eveniment care aduce pe covorul roșu cele mai răsunătoare nume din showbizul rusesc. Spectacolul strălucitor a fost prezentat de Ksenia Sobchak și Olga Buzova.

Iulia Baranovskaya, Iulia Savicheva, Filip Kirkorov, Denya Milokhin, Morgenshtern, Polina Gagarina, Victoria Daineko, Iulianna Karaulova, care va deveni în curând mamă, Lada Dance, Grigory Leps împreună cu soția sa, și mulți alți artiști au făcut senzație.

Nu s-a trecut însă fără glume acide între cele două prezentatoare. Olga Buzova a încercat să nu reacționeze la aluziile piperate ale Xeniei Sobchak, însă atunci când Filip Kirkorov a apărut în scenă, s-a produs inevitabilul.

„Cu cine îți place să te îmbrățișezi mai mult: cu Dava sau cu Filip?”, a întrebat-o Sobchak pe Buzova. Aceasta din urmă, în mod clar, nu se aștepta la o astfel de întrebare de la colega sa de platou.

Buzova, privind către spectatorii din sală, i-a replicat lui Sobchak: «Ля ты крыса…». Kirkorov, prins între două dive, a făcut ochii mari.

Potrivit presei ruse, Olga Buzova ar fi izbucnit în lacrimi în culise. Nu se știe dacă a fost din cauza Xeniei sau poate aceasta încă nu s-a resemnat cu despărțirea de fostul ei iubit, bloggerul David Manukyan.

Orașul Brașov, acoperit de zăpadă. Utilajele de deszăpezire fac cu greu față intervențiilor
Articolul anterior
Cine sunt persoanele care pot solicita vaccinarea anti-Covid la cabinetele medicilor de familie
Articolul următor
Alte articole interesante