Jaf ca în filme, în Germania. Hoții au găurit pereții Direcției Vămilor și au fugit cu 6,5 milioane de euro

Potrivit poliţiştilor, furtul a fost planificat şi executat într-un „mod profesionist”, autorii reuşind să intre în pivniţa clădirii şi apoi să pătrundă în camera valorilor folosind burghiul pe care-l aveau asupra lor.

separator

Furtul s-a produs pe 1 noiembrie, într-o duminică. Potrivit anchetatorilor, trei persoane îmbrăcate în negru au pătruns în clădire în jurul orei 06.00 dimineaţa şi au plecat în jurul orei 10.45, după ce au transferat într-un vehicul alb banii furaţi.

Potrivit poliţiştilor din Kleve şi din Krefeld, furtul a fost „planificat şi executat într-un mod profesionist”, autorii săi reuşind să intre în pivniţa clădirii şi apoi să pătrundă în camera valorilor folosind burghiul pe care-l aveau asupra lor.

Direcţia vămilor a promis o recompensă de 100.000 de euro pentru orice persoană care furnizează informaţii asupra autorilor furtului sau care vor permite recuperarea banilor furaţi.

Martorii au relatat că au auzit zgomote de burghiu în zorii zilei de duminică, 1 noiembrie, şi au văzut trei persoane deplasându-se între clădire şi vehiculul înmatriculat în regiune cu care apoi au plecat.

Un alt martor a fotografiat un bărbat care a trecut de mai multe ori prin faţa clădirii în acea dimineaţă, iar de atunci acesta este căutat de anchetatori.

Acest bărbat a urcat apoi la bordul unei maşini care a plecat în aceeaşi direcţie ca şi automobilul alb utilizat pentru furt.

sursa

Cele 7 categorii de simptome ale infecției cu coronavirus, potrivit cercetătorilor de la Clinica Universitara din Viena
Articolul anterior
Maestrul Gheorghe Urschi a primit o distincție specială din partea lui Fuego și a Televiziunii Române!
Articolul următor
Alte articole interesante