Mamă a 22 de copii la doar 26 de ani! Soțul ei este milionar și este ajutată de o adevărată echipă de bone

Are 26 de ani, 22 de copii, un soț milionar, dar condamnat la închisoare, 16 bone și planuri mari pentru familia ei. Care este numărul impresionant de prunci la care vrea să ajungă tânăra mămică, scrie playtech.ro.

Are 26 de ani și 22 de copii

La 26 de ani, cele mai multe femei abia își finalizează studiile și se gândesc pe ce cale vor să pornească în carieră. Kristina Ozturk, din Batumi, Georgia, a știut foarte bine ce își dorește: o familie uriașă. Tânără este căsătorită cu un milionar – un bărbat cu 32 de ani mai mare decât ea, care, în prezent, ispășește o condamnare de opt ani în spatele gratiilor.

Până la această vârstă, Kristina este mama a 22 de copii și este abia la începutul drumului. Ea își dorește să aibă nici mai mult nici mai puțin de 105 copii biologici cu soțul său.

Este ajutată de o adevărată echipă de bone

Este important de precizat că 21 dintre bebelușii ei au venit pe lume cu ajutorul unor mame surogat, iar 20 dintre aceștia s-au născut în mai puțin de 12 luni. Pentru fiecare sarcină, cuplul ar fi plătit în jur de opt mii de dolari.

Kristina Ozturk are alături o întreagă echipă care să o ajute la creșterea celor mici. Ea și soțul său au angajat 16 bone pentru care scot din buzunar, anual, peste 100.000 de dolari.

Tânăra a devenit o adevărată vedetă în mediul online. Și-a construit o comunitate impresionantă, pagina sa de Instagram are în jur de 250 de mii de urmăritori care se bucură de fiecare imagine publicată de „Batumi Mom” (mama din Batumi).

A avut o meserie controversată

Dacă astăzi este mamă devotată, cu doar câțiva ani în urmă, Kristina avea o meserie controversată. Tânără era dansatoare exotică într-un club. Fostele sale colege susțin că așa l-ar fi cunoscut, de fapt, pe milionar, acesta fiind unul dintre clienții săi, însă Kristina spune că s-au întâlnit întâia oară într-o vacanță la malul mării.

Tânăra mai are o fiică dintr-o relație anterioară, iar soțul ei are alți nouă copii cu alte femei.

Black Friday la Nani Mobilă Uși și Parchet – reduceri de până la 40%!
Articolul anterior