Mamă a 22 de copii la doar 26 de ani! Soțul ei este milionar și este ajutată de o adevărată echipă de bone

Are 26 de ani, 22 de copii, un soț milionar, dar condamnat la închisoare, 16 bone și planuri mari pentru familia ei. Care este numărul impresionant de prunci la care vrea să ajungă tânăra mămică, scrie playtech.ro.

Are 26 de ani și 22 de copii

La 26 de ani, cele mai multe femei abia își finalizează studiile și se gândesc pe ce cale vor să pornească în carieră. Kristina Ozturk, din Batumi, Georgia, a știut foarte bine ce își dorește: o familie uriașă. Tânără este căsătorită cu un milionar – un bărbat cu 32 de ani mai mare decât ea, care, în prezent, ispășește o condamnare de opt ani în spatele gratiilor.

Până la această vârstă, Kristina este mama a 22 de copii și este abia la începutul drumului. Ea își dorește să aibă nici mai mult nici mai puțin de 105 copii biologici cu soțul său.

Este ajutată de o adevărată echipă de bone

Este important de precizat că 21 dintre bebelușii ei au venit pe lume cu ajutorul unor mame surogat, iar 20 dintre aceștia s-au născut în mai puțin de 12 luni. Pentru fiecare sarcină, cuplul ar fi plătit în jur de opt mii de dolari.

Kristina Ozturk are alături o întreagă echipă care să o ajute la creșterea celor mici. Ea și soțul său au angajat 16 bone pentru care scot din buzunar, anual, peste 100.000 de dolari.

Tânăra a devenit o adevărată vedetă în mediul online. Și-a construit o comunitate impresionantă, pagina sa de Instagram are în jur de 250 de mii de urmăritori care se bucură de fiecare imagine publicată de „Batumi Mom” (mama din Batumi).

A avut o meserie controversată

Dacă astăzi este mamă devotată, cu doar câțiva ani în urmă, Kristina avea o meserie controversată. Tânără era dansatoare exotică într-un club. Fostele sale colege susțin că așa l-ar fi cunoscut, de fapt, pe milionar, acesta fiind unul dintre clienții săi, însă Kristina spune că s-au întâlnit întâia oară într-o vacanță la malul mării.

Tânăra mai are o fiică dintr-o relație anterioară, iar soțul ei are alți nouă copii cu alte femei.

Cele mai frumoase imagini realizate de NASA în anul 2023

Agenția Spațială Americană a dat publicității cele mai frumoase fotografii ale anului 2023.

Cele mai frumoase imagini realizate de NASA în anul 2023Foto: NASA

Albumul intitulat „Un an din viața NASA” conține imagini care ilustrează cât se poate de grăitor viața astronauților, transmite stirileprotv.ro.

Printre acestea, o decolare explozivă a rachetei Soyuz și o probă din asteroidul Bennu.

Toate cele 100 de imagini, alese de o echipă de specialiști, sunt disponibile pe site-ul NASA și merită o privire mai în detaliu.

gallery images

gallery images

gallery images

Rectorii UTM și USM au discutat despre o posibilă fuziune a celor două universități

Rectorii Universității Tehnice din Moldova (UTM) și Universității de Stat din Moldova (USM) au anunțat astăzi că discută o posibilă fuziune a celor două instituții.

Propunerea vine ca o soluție la provocările strategice cu care se confruntă învățământul superior din Moldova, inclusiv scăderea numărului de studenți și necesitatea modernizării infrastructurii, transmite newtv.md.

Potrivit rectorului UTM, Viorel Bostan, fuziunea ar crea o universitate „mai rezistentă la crize” și ar oferi o gamă mai largă de programe de studii studenților. De asemenea, el a subliniat succesul fuziunii anterioare a UTM cu Universitatea Agrară de Stat din Moldova, argumentând că o fuziune cu USM ar putea avea rezultate similare pozitive.

Rectorul USM, Igor Șarov, a reiterat îngrijorarea cu privire la scăderea numărului de studenți la disciplinele științifice exacte, menționând că fuziunea ar putea contribui la atragerea mai multor studenți către aceste domenii. El a precizat că modelul Universității din Lisabona ar putea servi ca sursă de inspirație pentru o universitate comprehensivă rezultată din fuziune.

Rectorii ambelor universități au subliniat că fuziunea nu ar fi o absorbție, ci o colaborare egală, cu scopul de a crea o instituție mai puternică și mai competitivă. Ei au propus un termen de un an pentru a analiza în detaliu propunerea și a elabora un plan concret de fuziune.

Provocările strategice din învățământul superior, dezvoltarea curriculară, modernizarea infrastructurii universităților, dar și prognozele pentru admiterea din anul acesta, au mai fost printre subiectele discutate astăzi în cadrul Consiliului rectorilor, care s-a desfășurat în comun cu Ministerul Educației și Cercetării.

În liniște și siguranță de Paște: recomandările autorităților pentru următoarea perioadă

În contextul sărbătorilor pascale, cetățenii sunt îndemnați să respecte mai multe recomandări emise de Inspectoratul General al Poliției (IGP), Inspectoratul General al Poliției de Frontieră (IGPF) și Agenția Națională pentru Sănătate Publică (ANSP).

În cadrul unei conferințe de presă la Casa Guvernului, șeful IGP, Viorel Cernăuțeanu, a reamintit șoferilor să respecte prevederile Regulamentului circulației rutiere și să nu conducă automobilele în stare de ebrietate, iar pietonilor – să traverseze strada doar în locurile permise. 

Adulții sunt îndemnați să supravegheze în permanență copiii și să monitorizeze activităţile desfășurate de minori pe reţelele sociale. La fel, cetățenii au fost preveniți să fie precauți în zonele aglomerate, să respecte normele legale cu privire la ordinea și securitatea publică și să țină cont, în contextul zilei de 9 mai, că panglica bicoloră este interzisă. 

„Evitați orice situație de conflict, mesaje care instigă la agresiune, violență sau alt gen de acțiuni ce pot pune în pericol atât siguranța dumneavoastră, cât și a altor cetățeni. În timpul evenimentelor, nu purtaţi arme, obiecte explozive, substanţe interzise sau alte obiecte care pot pune în pericol viaţa sau sănătatea oamenilor. Dacă sunteți martorii unei situații de destabilizare a ordinii publice formați imediat numărul unic 112 sau anunțați cel mai apropiat polițist”, a declarat șeful IGP. 

Pe de altă parte, șeful IGPF, Ruslan Galușca, a menționat că, pentru perioada 1-16 mai, se așteaptă o creștere semnificativă a numărului de traversări ale frontierei. Astfel, Poliția de Frontieră a dispus o serie de măsuri pentru fluidizarea traficului transfrontalier și menținerea unui sistem eficient de supraveghere a frontierei. Măsuri speciale vor fi luate la Aeroport, unde accesul în aerogară va fi permis doar pasagerilor, personalului care exercită atribuții de serviciu la prezentarea permisului de acces, precum și membrilor de echipaje ale aeronavelor. Pasagerii sunt îndemnați să se prezinte la aeroport cu cel puțin trei ore până la zborul rutei planificate.

„Asigurăm cetățenii R. Moldova că polițiștii de frontieră sunt și vor fi prezenți pentru a garanta liniștea și ordinea publică la frontiera de stat”, a declarat Ruslan Galușca, precizând că participanții la traficul transfrontalier pot apela non-stop numărul de call-center al Poliției de Frontieră, 022 259 717, pentru a primi consultații privind situația la frontieră, regulile de traversare și alte informații publice. De asemenea, șeful IGPF a îndemnat șoferii să aleagă puncte de trecere a frontierei mai puțin aglomerate, cum ar fi cel de la Leova-Bumbăta. 

Șefa Secției Sănătatea nutrițională și a copiilor din cadrul Agenției Naționale pentru Sănătate Publică (ANSP), Maria-Victoria Racu, a atenționat cetățenii să aibă o alimentație echilibrată. Astfel, persoanelor care au ținut post li se recomandă să treacă treptat de la alimentația vegetariană la cea animalieră. Totodată, reprezentanta ANSP a îndemnat oamenii să aleagă cu precauție ouăle și pasca, să respecte igiena, să păstreze corespunzător alimentele și să evite consumul excesiv de alcool. 

Black Friday la Nani Mobilă Uși și Parchet – reduceri de până la 40%!
Articolul anterior
O mămică din SUA și-a anunțat propria moarte pe Instagram. La scurt timp s-a stins din cauza cancerului
Articolul următor