Mărturisiri emoționante. Mama unui cunoscut artist de la noi a învins cancerul

Interpretul Gabriel Nebunu a trecut prin clipe grele în urmă cu patru ani, când mama acestuia fusese diagnosticată cu cancer. Din fericire, mama a fost operată și a învins boala, însă artistul își amintește și acum momentele pe care le-a văzut și le-a trăit atunci. I-a fost greu, fiind totodată și student în anul întâi la conservator, dar a reușit să treacă peste încercări ca un bărbat puternic, în pofida vârstei de adolescent, pentru că trebuia să o facă, fiind ajutorul de nădejde al mamei sale.

Artistul povestește, într-un interviu recent, cum a avut grijă de mama sa aflată pe patul de spital, o vizita la spital, îi gătea mâncare, o ajuta să se deplaseze după intervenția care a durat peste trei ore. Vorbește despre medicul care a salvat-o pe mama, dar și cum a trecut peste acele clipe care l-au marcat mult.

,,Parcă văd și acum momentele acelea în care medicul o coborât purtând o pereche de șlapi de gumă, plini de sânge, istovit de puteri, își ștergea greu fruntea, prin ce trec doctorii, mulțumesc lui Dumnezeu că ne-a scos persoane potrivite în cale”, a mărturisit artistul în interviul ,,Fără protocol”, moderat de Dorin Galben.

Artistul și-a deschis sufletul și a mai vorbit despre copilăria grea, dar și despre prima dragoste, credință și invidia artiștilor din showbiz.

Tânăra din Comrat, internată la spitalul de psihiatrie. Ce cred medicii despre starea ei de sănătate
Articolul anterior
Show-ul ,,Dom-2” se închide
Articolul următor
Alte articole interesante