Mary Kay® a donat aproape 10 milioane de dolari în lupta împotriva Covid-19 în întreaga lume

De la izbucnirea focarelor de îmbolnăviri cu Covid-19, Mary Kay a donat aproape 10 milioane de dolari drept ajutor financiar, a oferit produse necesare și sprijin pentru oameni în țările în care este prezentă compania Mary Kay.

separator

”Consecințele pandemiei globale asupra economiilor statelor, oamenilor și lumii întregi este greu de estimat”, spune David Holl, Președintele Consiliului Director și Directorul Executiv al Mary Kay® Inc.

“Totuși, suntem siguri de un singur lucru: oamenii și fiecare din noi trebuie să-și dea aportul pentru pentru a găsi soluții în această situație de criză fără precedent. Suntem responsabili pentru susținerea celor afectați de acest virus, fie direct, așa ca angajații medicali care muncesc în focarele de infecție, fie indirect, așa ca femeile și copiii afectați de înmulțirea cazurilor de violență în familie.”

Drept răspuns la situația epidemiologică dificilă din lume, Mary Kay® Inc. și reprezentanțele sale din diferite țări, precum și patru fundații de caritate din Canada, Brazilia, China și SUA, care se bucură de susținerea companiei, au întreprins următoarele acțiuni, pentru a face față problemelor la nivel global și local:

Susținerea oamenilor din ”prima linie”

Compania Mary Kay® și-a reorientat capacitățile globale de producere pentru a fabrica doar produse de strictă necesitate în această perioadă critică, inclusiv produse pentru îngrijire personală, precum și gel dezinfectant pentru mâini, care a fost donat pentru aproape 20 de centre medicale, 1.000 de spitale și 1,5 milioane de angajați medicali din întreaga lume.

Pentru a susține organizația ”Rețeaua globală de alertă și reacție în caz de epidemii” (GOARN), Mary Kay® Inc a donat gel dezinfectant pentru mâini Organizației Panamericane a Sănătății și oficiului regional american al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS). Această donație va ajuta țările din America de Nord și de Sud să lupte împotriva coronavirusului.

Mary Kay® Inc. a donat gel dezinfectant pentru mâini organizației internaționale de caritate CARE, pentru a susține eforturile ei în lupta împotriva coronavirusului în 63 de țări în curs de dezvoltare din Asia, Africa, Europa și Orientul Mijlociu, care sunt nevoite să facă față crizei în condițiile unor resurse foarte limitate.

Compania a devenit parteneră a Forumului Economic Mondial, în cadrul Platformei sale de luptă împotriva coronavirusului și am donat gel dezinfectant pentru mâini, care va fi livrat în părțile lumii unde se înregistrează dificultăți din cauza deficitului de resurse de strictă necesitate.

A convenit asupra colaborării cu Consiliul pentru produse de îngrijire personală și Organizația ”Feeding America” (colaborare strategică în direcția luptei împotriva coronavirusului), pentru a transmite gel dezinfectant de mâini organizațiilor care au nevoie de acesta.

Mary Kay® Inc. a donat gel dezinfectant pentru mâini centrelor medicale și spitalelor din 10 cele mai afectate orașe din SUA. A acordat susținere zonelor din jurul sediului și complexului de producere al Mary Kay®. În apropierea sediului central al Mary Kay®, în Dallas, Texas: a fost donat gel dezinfectant pentru mâini serviciului de reacționare rapidă al comitatului Dallas, departamentului de poliție din orașul Addison, centrelor medicale Tenet, Baylor Scott & White, UT Southwestern și Steward, precum și instituțiilor medicale HCA Hospital Network, Christus Health, Medical City Dallas, Parkland Health and Hospital și spitalului de campanie amplasat în Centrul de conferințe Kay Bailey Hutchison.

În orașul Lewisville din Texas, unde este amplasat centrul global de producere și cercetare al companiei, Mary Kay® Inc. a donat gel dezinfectant de mâini departamentului de poliție al orașului Lewisville și serviciului de urgență. Mary Kay® Inc. a oferit gel dezinfectant pentru mâini serviciului de urgență și instituțiilor medicale din comitatul vecin Tarrant.

Susținere în domeniul prevenirii violenței domestice și ajutarea victimelor

Fundația de caritate a Mary Kay® din SUA a anunțat despre primirea solicitărilor pentru granturi în cadrul luptei împotriva coronavirusului, propunând granturi nelimitate centrelor de plasament pentru victimele violenței domestice, care au nevoie de bani. Trei astfel de centre de plasament din Dallas și din apropiere (”Prietenii familiei din comitatul Denton”, ”Locul familiei” și Centrul pentru un nou început ”Ușa speranței”) au primit câte 25 mii de dolari fiecare pentru susținerea proiectelor de ajutor urgent și proiectelor pentru termen lung.

Fundația a donat, de asemenea, 75 mii dolari centrului de plasament și susținere a femeilor ”Genesis” pentru organizarea conferinței ”Prevenirea infracțiunilor împotriva femeilor”, organizată împreună cu departamentul de poliție din Dallas, pentru a susține eforturile lor de prevenire a tuturor infracțiunilor împotriva femeilor.

Fundația de caritate a Mary Kay® din SUA, Directorii Naționali de vânzări și Directorii Naționali Emeriți de vânzări Mary Kay® au donat gel dezinfectant de mâini pentru aproape 500 de centre de plasament pentru victime ale violenței în familie pe întregul teritoriu al SUA, pentru a asigura un mediu sigur femeilor și copiilor care au nevoie de adăpost în condițiile de autoizolare care le-au prins în adevărate capcane ale abuzului. În aceste aproape 500 de centre din întreaga țară își găsesc adăpost, anual, peste 1,5 milioane de femei și copii.

La începutul acestui an, Fundația de caritate a Mary Kay Ash din Canada a oferit granturi în sumă totală de 100 mii dolari pentru 10 centre de adăpost pentru victimele violenței domestice. De asemenea, Fundația va face donații mai mici pentru alte 40 de centre și va asigura în jur de 50 de centre cu gel dezinfectant pentru mâini.

Institutul Mary Kay® din Brazilia a făcut o donație pentru organizația de caritate ”Femeia vorbește” pentru procurarea produselor necesare de protecție (precum gel dezinfectant pentru mâini, mănuși și măști), pentru a oferi susținere victimelor violenței în familie.

Susținere suplimentară:

Mary Kay® Rusia a donat produse pentru igienă personală angajaților medicali a serviciului de urgență din cadrul Institutului N.V. Sclifosovschi și din cadrul serviciului de ambulanță și ajutor medical A.S. Pucikov.

Fundația de caritate Mary Kay® din China a făcut o donație Fundației Amity (organizație non-guvernamentală independentă chineză, care activează în domeniul sănătății publice, asistenței sociale, situațiilor de criză și altor inițiative filantropice) și a oferit ajutor pentru redresarea situației dificile din orașul chinez Wuhan. Mary Kay® China a donat, de asemenea, produse alimentare și pentru îngrijire femeilor medici și voluntarilor din ”prima linie”.

Mary Kay® Brazilia și Institutul Mary Kay® au donat fundației de caritate a lui Oswaldo Cruz FIOCRUZ mijloace pentru producerea a 5000 de teste moderne pentru depistarea coronavirusului pentru spitalele publice; au făcut o donație pentru Fundația de caritate a statului Sao Paolo pentru procurarea aparatelor ventilare; au donat bani Departamentului de Stat al Sănătății pentru a procura șorțuri speciale de protecție pentru angajații medicale din secțiile de reanimare din spitalele publice.

Mary Kay® Mexic va dona gel dezinfectant pentru mâini pentru ajutarea populației social-vulnerabile Băncii pentru Alimente din Mexic, organizațiilor Unidas Contigo Monterrey (prevenirea cancerului la sân) și Fondo Semillas Mexico (prevenirea violenței în familie).

Mary Kay® întreprinde multe alte eforturi în țările în care este reprezentantă Compania, pentru a le susține în lupta împotriva coronavirusului.

De la 1 iunie vor fi eliminate aproape toate restricțiile, spune Igor Dodon
Articolul anterior
Apicultoarea din Moldova care și-a dezvoltat o afacere dulce și profitabilă, datorită unui grant obținut de la Uniunea Europeană
Articolul următor
Alte articole interesante