Ministrul Apărării din Serbia, testat pozitiv la coronavirus după ce s-a întors de la parada de la Moscova

Ministrul Apărării din Serbia Aleksandar Vulin a fost testat pozitiv la coronavirus după ce s-a întors de la parada de 9 Mai, marcată pe 24 iunie la Moscova. Deocamdată ministrul nu are simptome și se află în autoizolare.

separator

Ministrul sârb al apărării, Aleksandar Vulin, a dat rezultat pozitive pentru coronavirus, a declarat guvernul într-un comunicat.

Vulin nu are simptome pentru virus. El a fost testat după ce un secretar de stat din Serbia a fost internat pentru COVID-19, a declarat ministrul apărării într-un comunicat.

Vulin solicită „tuturor cetățenilor să respecte măsurile” adoptate de guvern pentru a „preveni răspândirea, suprimarea și stingerea COVID-19”, a adăugat ministerul.

Vulin a fost marți, săptămâna trecută, la Moscova, Rusia, împreună cu 75 de membri ai Gărzii Armate Sârbe, care au participat la parada victoriei pentru a marca 75 de ani de la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial.

Mass-media sârbă a raportat că și alți oficiali guvernamentali s-au testat pozitiv pentru virus, dar că președintele Aleksandar Vučić este în regulă.

Aleksandar Vučić s-a întâlnit cu Vladimir Putin în timpul călătoriei sale în Rusia și cu liderii UE la Bruxelles, vineri seara, transmite euronews.com.

Un cub gigant care simbolizează lupta medicilor cu noul coronavirus a apărut în Capitală
Articolul anterior
,,Aceste decese puteau fi prevenite”. Părinții Solidari se adună miercuri în fața Guvernului
Articolul următor
Alte articole interesante